Poszukuję kobiet po aborcji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Poszukuję kobiet po aborcji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Poszukuję kobiet po aborcji

Cześć,

przygotowuję się do napisania pracy magisterskiej na temat doświadczenia aborcji. Dlatego poszukuję kobiet, które mają to doświadczenie za sobą i chciałaby mi o tym opowiedzieć. Badanie jest w pełni anonimowe i niezobowiązujące do niczego. Niby o aborcji dużo się mówi w naszym kraju, lecz głosu kobiet, które mają to za sobą jakoś nie słychać. Dlatego chciałabym na to poświęcić moją pracę magisterską.

Może tutaj jest jakaś osoba, która doświadczyła tego? Jeżeli tak, to proszę napiszcie do mnie na maila aborcja.psychologia z końcówka gmaila (nie mogętutaj dodać linku całego) a ja udzielę więcej informacji. Możecie też odezwać się poniżej tego wątku.

Mam nadzieję, że ktoś się odezwie i pomoże mi napisać pracę na tak ważny dzisiaj temat.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukuję kobiet po aborcji

Hej. Jeśli chcesz mogę ci przekazać kilka dobrych namiarow, tylko napisz mniej więcej co chcesz wiedzieć w tej tematyce, o co chcesz te kobiety pytać.
Pozdrawiam.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Poszukuję kobiet po aborcji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024