Jak zainteresować swoją osobą nieśmiałego faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zainteresować swoją osobą nieśmiałego faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41 ]

Temat: Jak zainteresować swoją osobą nieśmiałego faceta?

Witajcie kobietki.  W zasadzie nie wiem dlaczego korzystam z forum by rozwiązać swój hmm problem? tym bardziej, że dotychczas nigdy tego nie robiłam smile Kto wie może po prostu potrzebuje kopa albo żeby mną ktoś potrząsnął bym się obudziła smile Obie opcje są możliwe...

No więc tak.. Facet lat 23. nie ukrywając - nigdy nie miał dziewczyny ani nawet nie umawiał się na randki. Od paru ładnych lat się znamy i spotykamy się często w grupie (mamy że tak powiem swoją ekipe). Możliwe, że od samego początku byłam zainteresowana jego osobą. Nie koniecznie z wyglądu bo jakie to ma znaczenie. Fascynuje mnie jego osobowość, to jak bardzo jest skryty i ograniczony wobec kobiet. Wydaje mi się, że w jego oczach relacje damsko męskie to jedynie przyjaźń.  Tu od razu uprzedzam pytanie - nie, nie jest gejem.

Moją zagwozdką jest to - że nie wiem jak podejść do tej sprawy. Nie koniecznie chce go zdobyć dla siebie, ale chciałabym mu pomóc. Jestem takim typem człowieka, że interesuje się aspołecznymi osobami i ludźmi z problemami. Lubie pomagać po prostu w tym się odnajduje, jest to silniejsze ode mnie smile Ale wracając do meritum. Chciałabym jakoś go oswoić, zachęcić do relacji damsko męskich. Traktuje go jak przyjaciela i chce dla niego dobrze, chodź nie ukrwam, że też wpadł mi w oko (ale nie jestem egoistką i nie chce tego dla siebie).

Także Szanowne Kobietki, czy macie jakąś rade dla mnie? Jak to ugryźć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zainteresować swoją osobą nieśmiałego faceta?

Kobieto zdecyduj się, bo niby on Cię pociąga, a niby chcesz go nie koniecznie dla siebie. Nie baw się w ONZ. Jeśli chcesz go dla siebie to działaj, ale jeśli nie, to nie baw się swatkę (bo tak by to wyglądało). On Twoje działania może wtedy odebrać inaczej, zakocha się, a Ty co mu wtedy powiesz ? Że chciałaś go dla innych kobiet ? Efekt osiągniesz odwrotny od zamierzonego.

3

patka-ign napisał/a:

Moją zagwozdką jest to - że nie wiem jak podejść do tej sprawy. Nie koniecznie chce go zdobyć dla siebie, ale chciałabym mu pomóc. Jestem takim typem człowieka, że interesuje się aspołecznymi osobami i ludźmi z problemami. Lubie pomagać po prostu w tym się odnajduje, jest to silniejsze ode mnie smile Ale wracając do meritum. Chciałabym jakoś go oswoić, zachęcić do relacji damsko męskich. Traktuje go jak przyjaciela i chce dla niego dobrze, chodź nie ukrwam, że też wpadł mi w oko (ale nie jestem egoistką i nie chce tego dla siebie).

Następna związkowa Matka Teresa... Wdepniesz w g i jeszcze będziesz się cieszyć, że los postawił na Twojej drodze wyzwanie.

4

patka-ign napisał/a:

Witajcie kobietki.  W zasadzie nie wiem dlaczego korzystam z forum by rozwiązać swój hmm problem? tym bardziej, że dotychczas nigdy tego nie robiłam smile Kto wie może po prostu potrzebuje kopa albo żeby mną ktoś potrząsnął bym się obudziła smile Obie opcje są możliwe...

No więc tak.. Facet lat 23. nie ukrywając - nigdy nie miał dziewczyny ani nawet nie umawiał się na randki. Od paru ładnych lat się znamy i spotykamy się często w grupie (mamy że tak powiem swoją ekipe). Możliwe, że od samego początku byłam zainteresowana jego osobą. Nie koniecznie z wyglądu bo jakie to ma znaczenie. Fascynuje mnie jego osobowość, to jak bardzo jest skryty i ograniczony wobec kobiet. Wydaje mi się, że w jego oczach relacje damsko męskie to jedynie przyjaźń.  Tu od razu uprzedzam pytanie - nie, nie jest gejem.

Także Szanowne Kobietki, czy macie jakąś rade dla mnie? Jak to ugryźć?

A on ci Autorko powiedział, że potrzebuje Twojej pomocy w tej kwestii? Czy tak zwyczajnie lubisz się wpychać między wódkę a zakąskę?

5

Zostaw go w spokoju chce tak zyc, to zyje widocznie mu to odpowiada.
Czemu o tu juz jest wiele opcji... Mozna gdybac, wydaje mi sie ze jesli jakas dziewczyna by mu odpowiadala to jego podejscie by sie zmienilo.
Ty widocznie mu nie odpowiadasz, mam pewne podejrzenia jaki jest tego powod ale zostawie to dla siebie.

6

Strasznie lekkomyślne, chcesz mu zawrócić w głowie z powodów "charytatywnych" (ktłre wcale jednak charytatywne nie są) a nie uczuciowych? Nie baw się jego uczuciami, bo tylko go skrzywdzisz, ludzie to nie zabawki.

7

Dobra samarytanka z Ciebie. Poświęcać czas i energie na to, aby go pchnac w objecia innej (wszak nie jesteś egoistką... ) Wzruszające smile
Jak juz go wyprowadzisz na ludzi w tych kontaktach damsko meskich, podaj namiary, może któras zechce przyjść na gotowe tongue

8

patka-ign napisał/a:

smile Ale wracając do meritum. Chciałabym jakoś go oswoić, zachęcić do relacji damsko męskich. ... Jak to ugryźć?

Chwila... Chwila... Jakoś się doświadczyłem i staram się teraz ludzi słuchać... smile Porady chcesz? Jeśli nieoswojony to podręcznikowa sprawa... Tyle też już radzili w sprawach oswajania. Mi się 'najbardziej' podobało, jak pewien pan napisał, aby zrobić takiemu wycofanemu ciasto i zaprosić na coś słodniego. No cóż, nie każda kobieta od razu ciasto musi robić smile Zawsze zaproszenie na lody zostaje. tongue

Więc podstawą takich sytuacji jest relacja mniej ogólna, czyli spotkanie we dwoje. Może być najpierw w miejscu publicznym (typowa kawa) a potem przeniesienie na grunt bardziej intymny, bez świadków (typowe wino). big_smile Staram się bardzo zrobić jakiś dobry uczynek. Rób i Ty. Tylko zastanów się co zamierzasz i zakomunikuj jemu te zamiary... jeśli tylko niecne są... aby się nie wkręcił jak nie chcesz tego i nie chcesz jego bidy... tongue

9

Ktoś tu o lodach wspominał:) nie powiem, uśmiałam się, gdy przeczytałam post autorki, Ty tak na serio? Jeśli Ci się podoba, to sama bierz się za niego, jeśli masz oczywiście "niecne zamiary":) nieśmiały facet to trudny "materiał", ale jakie ciekawe wyzwanie:D kobieta musi przejąć inicjatywę, ale nie można być zbyt odważną, bo biedaczek może się wystraszyć i spłoszyć:) najtrudniej właśnie znaleźć to optimum. Ale jeśli faktycznie chcesz bawić się w swatkę, to również, jak moi przedmówcy, odradzam

10

Ja o lodach... Przyznaję się! Znowu będę lody miętowe denerwował... smile Więc widzę kobiece porady jak nie przesłodzić ale aby słodko było. Mi się przypomina jedno porównanie, ze świata biznesu, bo tam było o zarządzaniu ludźmi... Do rzeczy smile
Ktoś powiedział, że pewne rzeczy należy robić tak, jakbyś trzymał gołębia w swoich rękach. Wyczucie... Za bardzo ściśniesz i po gołębiu... Za delikatnie i ci odleci. Spodobało mi się, bo takie obrazowe... smile I ptaszek tongue Tak, tak, czekam... big_smile

11

Już Cię rh72 "przetrawiłam" i już nie będę się denerwować, nie będę się, nie będę.... Uffff prawda stara jak świat, że w każdym związku, w różnych momentach naszego życia potrzebne jest wyczucie, a o to czasami najtrudniej. A odnosząc się tematu, to kiedyś też chciałam być taką "samarytanką" i źle na tym wyszłam, więc wolę już nie wpie...ać się w cudze życie, no chyba że komuś dzieje się krzywda:)

12

rh72 napisał/a:

Ja o lodach... Przyznaję się! Znowu będę lody miętowe denerwował... smile Więc widzę kobiece porady jak nie przesłodzić ale aby słodko było. Mi się przypomina jedno porównanie, ze świata biznesu, bo tam było o zarządzaniu ludźmi... Do rzeczy smile
Ktoś powiedział, że pewne rzeczy należy robić tak, jakbyś trzymał gołębia w swoich rękach. Wyczucie... Za bardzo ściśniesz i po gołębiu... Za delikatnie i ci odleci. Spodobało mi się, bo takie obrazowe... smile I ptaszek tongue Tak, tak, czekam... big_smile

Nie gadam z Tobą. big_smile Najpierw łańcuchy i klatki, a teraz ściskanie, jaki sadysta z Ciebie. tongue Dorzucę Ci SUVa (koniecznie Cadillaca Escalade), pomaluję pastą na czarno i będziesz królem Bronxu. big_smile

13

Więc, Autorko, patrz tutaj i się ucz... Ugryźć go..? Mnie szarpią... rozszarpują... big_smile A i lubię to! big_smile Aby nie było, że sadysta tylko. Grey! Oglądał to ktoś... Przyznaję się, że nie sad
Lody też lubię! Może i miętowe bym polubił... Ze zmysłem smaku mało dyskusji jest! Jeszcze chwila i lody mnie polubią... tongue

14 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-04 17:32:42)

Aby polubić lody miętowe, to trzeba mieć specyficzne poczucie smaku, tak więc mało kto jest w stanie naprawdę się nimi delektować:) i tak się nie rozpędzaj, że zaraz polubię:)

EDIT: ale wyznanie: ja, rh72, przyznaje, że nie oglądałem Greya, bo....Grey to ja:)

15 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-04 17:44:43)

lody miętowe napisał/a:

Aby polubić lody miętowe, to trzeba mieć specyficzne poczucie smaku, tak więc mało kto jest w stanie naprawdę się nimi delektować:) i tak się nie rozpędzaj, że zaraz polubię:)

Hahahahaha! big_smile Kłamałem, lody miętowe jadłem... Musiałem spróbować i smakowały. tongue Specyficzne poczucie smaku? Hmmmmm.... Ach, też kłamiesz... smile Już lubisz smile
Autorka wątku musi przebaczyć te offtopic...

EDIT: Autorko a możesz określić się w głębszych intencjach? Abyśmy lepiej zrozumieli...
EDIT: lody miętowe... prawie mnie zmyliłaś... prawie... tongue

16

O nie, nie dość, że sadysta, to jeszcze kłamczuszek, tego już za wiele, a takie nadzieje w Tobie pokładałam, a tu takich rzeczy się dowiaduję:)

17

Powtórzę, bo temat zbliża się do okolic, które lubię... smile I będzie ciągły offtopic, bo lody lubię, a nie wolno mi za bardzo sad
Naprawdę się zainteresowałem... Autorko, ale jakie są Twoje głębsze intencje?

18 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-04 18:05:56)

To bardzo dobrze rh72, że zainteresowałeś się GŁÓWNYM tematem, o to przecież tutaj chodzi:) a teraz uważaj, moja odpowiedź na wszystkie Twoje wątpliwości, domyśl się:D:P

EDIT: znowu to samo, najpierw mnie prowokują, a później to ja dostanę bure od moderatorki, tak więc....buzia na kłódkę:)

19 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-04 18:15:54)

Wrrrrrrr.... Domyśliłem się smile Było zalotnie 'wypchaj się' smile Dobrze, że w lodziarni, pomimo chłodu, dali te lody... tongue
Ale dlaczego chcieć deprawować młodego gościa i się nim dzielić jeszcze albo go namiawiać do zejścia z drogi cnoty? Bezinteresownie... Jakie tu intencje? Że ciacho? Że deprawować? Że co? Że ochota na niego? Faceta bez problemu bym zrozumiał. Ma ochotę!
JA CHCIAŁBYM ZROZUMIEĆ! BOŻE!!! Tak tylko trochę... Please... Znowu gdzieś tu moja naiwność się czai... już to czuję... sad Będzie jakoś prosto...

EDIT: a ja pamiętam... lody miętowe... ostatnio był język na kłódkę... wolałem język!

20

Czasami pewnych rzeczy lepiej nie pamiętać:) a podobno, gdzieś tam ptaszki ćwierkały, Twoje główne hobby to myślenie....a ja tu widzę, że słabo te swoje zainteresowania rozwijasz:D myśl dalej, to podobno nie boli:)

21

Hahahaha! Sprawdziła mnie! Hahahahaha! Słabo rozwijasz? big_smile Doceniłem... Naprawdę zapraszam na mój topic... Tam się będziesz mogła nade mną znęcać... Gray? Aha... big_smile
Czasami myślenie jednak boli... A wnikanie w intencję innych... często zaskakuje, co lubię. Więc nawet wolę nie podejrzewać, bo będzie, to i się człowiek miło rozczaruje. Ja tak wolę, niż w sobie jakieś zastanowienia pielęgnować... smile

22

No nie wiem, może zajrzę, skoro tak ładnie prosisz, hmmm, tylko ja nie lubię dzielić się z innymi, a tam będę musiała:)pa

23

Hmm nigdy jeszcze lodów miętowych nie próbowałem. Za to czekoladowe z chilli i nie powiem ciekawy mają smak. Mięta jest dobra jako dodatek do innego smaku.

24 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-04 20:07:47)

Co? Teraz widz będę? O smakach podyskutujecie... Popkorn, cola i... big_smile Jak ja mam nadzieję na c.d. big_smile

EDIT: i dostałem, to poniżej sad a ja chciałem nie dyskutować a posłuchać smile nie zadowolisz... idę na lody... big_smile

25

RH, nie zbaczaj z tematu, to nie ty jesteś tu autorem wątku smile poza tym, to nie portal randkowy ani tym podobny...twoje preferencje mało kogo raczej interesują...
A wracając do tematu, autorka chyba coś ukrywa, bo chce pomagać, ratować osobę aspołeczną, ale kilkakrotnie podkreśla, że nie dla siebie. Coś czuję, że tak naprawdę, to chciała zapytać, jak poderwać tego faceta...i po co tak ściemniać?

26 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-04-04 20:44:42)

rh to kokietek big_smile Wpadł na babskie forum i czuje się jak ryba w wodzie wink
Konkurencji prawie żadnej... Żyć, nie umierać.

27

Oby go morze na brzeg nie wyrzuciło...

28

jak zwiędłą meduzę? wink

29

Może być i zwiędła meduza ...jakoś tak go widzę smile

30

Doceniłam prównanie,,, mogę?

31

na razie to szczupak z ADHD big_smile
rh, wybacz, wiesz, ze od początku nie przepadam za Tobą smile

32

Ależ tak. Tak to jest jak się grasuje na babskim forum smile

33

Nie wiem kto przepadał a kto nie... Naprawdę... Zawsze koherentnie pisałem.
Pytanie, czy mnie zamierzacie tolerować czy do stawu mam płynąć i się zamknąć w swoim temacie?

34

zmarnowałam 5 minut mojego cudownego życia na czytanie żałosnego offtopu jakby nie można było tego flirtu uskutecznić na PW ale nieee niech wszyscy widzą ojojoj tongue

35 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-04-04 21:10:37)

wątek rozmydlony, wiec żeby coś w temacie było - droga autorko, bądź paskudną egoistką i bierz go dla siebie! Ja bym tak zrobiła.
Z innymi niech się dzieli Caritas wink

edit: jeśli o mnie chodzi, irytujesz mnie swoją osobą jak nikt tutaj, ale to forum publiczne a nie moje prywatne, więc możesz hasać sobie dalej i uskuteczniać swoje pitu pitu gdzie się da, choć jeśli mogę doradzić, od pitu pitu, flircików i tym podobnych heheszków są kafejki.

36

Autorko próbuj, skoro uważasz (nie wiem czy to prawda big_smile), że jest on nieśmiały, to być może nawet mu się podobasz i coś z Tego będzie. big_smile Chociaż to niemożliwe nie da się przegapić czyjegoś (nawet dyskretnego) zainteresowania swoją osobą. big_smile Nie mniej próbuj, jeśli nie spróbujesz nie poznasz odpowiedzi, nasze szklane mogą się mylić odkąd rh72 buszuję po forum i je nam hakuję. big_smile

37 Ostatnio edytowany przez PolnyMotylek (2017-04-04 21:16:29)

Zgadzam się z powyższym. Już gdzieś pisałam koledze, żeby trochę wyluzował, ale tyle tu wątków, że w każdym znajdzie coś dla siebie i bryka... smile

38 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-04 21:22:23)

Doceniam porównania... ostrzeżenia. Docierają do mnie. Aby zachować się po japońsku czyli jakotako poproszę Was o jasne wskazówki czy mam się produkować poprostu czy oszczędzić 'wam wtrętów, odmózgaczy a czasami samej myśli głównej jak coś mignie w oczach?

EDIT: Wszystkich nie zadowolisz od razu, od razu to możesz wszystkich wkur... Aha... Takie pytanie, spływać? smile Do swojego tematu...

39

Ja poproszę o spłynięcie. Jakoś nie mogę cię czytać, więc staram się omijać twoje posty. Ale to wolny kraj...jeszcze.

40

Ja 0:1 Panie (trochę mało deklaracji) poczekamy...

41

rh, mną się nie przejmuj. Napisałam tylko, że mnie irytujesz a nie, że spać przez Ciebie nie mogę big_smile
Nie wszyscy tu musimy się lubić, wiadomo, ale nie będę za Tobą chodzić i Ci dokuczać z tego powodu, bez przesady smile  Napisałam raz, żeby była jasność i wystarczy. Koniec tematu.

Posty [ 41 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zainteresować swoją osobą nieśmiałego faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024