Niepokojąca sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niepokojąca sytuacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Niepokojąca sytuacja

Witajcie , jestem w związku od prawie 3 lat, wszystko się układa, jesteśmy normalną parą, oczywiście zdarzają się nieporozumienia.
Martwi mnie że mój chłopak od 2 tygodni nie chce się spotkać, ostatnio tłumaczy mi że chce sam pobyć, teraz mówi że w weekend go nie będzie bo idzie na wieczór kawalerski. Jakoś nie mamy nigdy sobie za złe wychodzenia z kimś tam, ale moj chłopak nigdy tak nie robił, zawsze gnał 100 km i więcej, różnie żeby się ze mną zobaczyć, nadal dzwoni, rozmawiamy normalnie, nie wiem o co chodzi, hmm powinnam się zaniepokoić>?  zawsze wybierał mnie a teraz jakoś dziwnie, spokojnie mówi że w święta się zobaczymy ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niepokojąca sytuacja

Może ma słabszy okres w swoim życiu, daj mu jeszcze trochę czasu jeśli nic się nie zmieni porozmawiaj z nim

3

Na Twoim miejscu byłabym czujna, obserwowała go, ale nic jeszcze nie mówiła. Może planuje coś fajnego, a może jest ktoś inny...

4

Dziękuję za odpowiedzi. Ja rozumiem wszystko, bywały sytuacje, że ja np raz czy dwa poszłam na disco z koleżankami i też ok, wiedział wcześniej.
No, ale do Niego to zupełnie niepodobne. Każdą chwilę chciał spędzać ze mną. Ufam Mu, ale dziwne to, że wcześniej nie wiedział że idzie na kawalerski, chyba wcześniej się o tym wie , a nie kilka dni przed ... przykro mi i tyle, ale Mu tego nie okaże , niech się bawi, zobaczymy.Tylko to takie mega dziwne. Mówi, że tęskni, kocha a nagle jakby mu się nie chciało przyjechać. Wiem, że teraz ma gorszy czas finansowo, ale już niebawem to się skończy, po prostu zbiera na coś.Nie wiem, dziwne to , wcześniej sama go wysyłałam np na imprezke z kolegami a On w życiu, a teraz tak jakoś dziwnie. Chłopak ma pełne prawo , tylko tak na ostatnią chwilę mówi. Nigdy nie dał mi powodu bym Mu nie wierzyła, tylko tęsknię i myslałam że on również.....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niepokojąca sytuacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024