Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Pomocy!

Witam chcę was prosić o pomoc ale przed tym chce wam opowiedzieć co i jak,a mianowicie Kiedyś byłem z dziewczyną byliśmy jakieś 4miesiące rozstaliśmy się z mojej głupoty cały czas z nią zrywałem podejrzewałem ją o zdrady byłem jednym słowem cholernie o nią zazdrosny aż w końcu znów z nią zerwałem ale powiedziała że to już koniec,zresztą nie dziwię się jej też bym tego nie wytrzymał po tym urwała ze mą kontakt na jakieś pół roku co prawda chodziłem do niej z kwiatami żeby mi wybaczyła i wróciła do mnie ale bez rezultatu po wspomnianym pół roku moja była przyjaciółka nas razem umówiła i tak spotykaliśmy się chciałem jej powiedzieć że ją dalej kocham ona też dawała mi do zrozumienia że też mnie kocha ale ja jakoś nie potrafiłem jej ani pocałować ani wyznać uczuć których ją darzę po naszych kilku spotkaniach zaniedbałem ją miałem na nią wywalone nie chodziłem do niej pisałem z nią tylko raz na tydzień przez fb potem doszło do małej sprzeczki miedzy mną a nią i na tym zakończył się nasz kontakt zablokowała mnie i nie mam jak się z nią umówić co prawda jest jeszcze telefon kontaktowy ale nie potrafię jakoś się zabrać by do niej zadzwonić,po tym gdy ona mnie zablokowała jakoś nie za bardzo mnie to wzruszyło dopiero po czasie jakimś miesiącu zacząłem o niej myśleć i nie potrafię zapomnieć cholernie za nią tęsknie nie wiem już co mam robić pomóżcie mi proszę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy!

Odp..lić się od niej smile

3 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-03-20 20:24:37)

Odp: Pomocy!

Z tego co widzę, to zachowywałeś się bardzo nieodpowiednio. Nie dziwie się, że się wystraszyła, tym bardziej, że cały czas powielałeś swoje błędy. Miała prawo pomyśleć, że nie wyciągnąłeś żadnych wniosków, więc moim zdaniem pora odpuścić. Przynajmniej na dłuższy czas, dopóki nie spojrzysz na sprawy bardziej dorosłym okiem smile

Poza tym, zmień tytuł wątku, bo nie mówi on kompletnie nic o Twojej sytuacji. Napisz np: "Spaprałem kontakt z byłą, chcę to naprawić!"

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024