Witam poznałem na dodatkowych zajęciach z wf dziewczynę i spodobała mi się , tak samo ja się uśmiecham do niej tak samo ona odwzajemnia to
Mam takie pytanko czy dobrą opcją będzie napisać do niej na portalu społecznościowym , ale nie wiem co napisać może coś doradzicie ?
Z góry dziękuję wam
Zdecydowanie lepiej zagadać na żywo. Jeśli masz możliwość
Możliwość tylko 2 dni w tyg bo mamy wtedy lekcje dodatkowe. Hmm mogę powiedzieć jej że dobrze gra ?
Możliwość tylko 2 dni w tyg bo mamy wtedy lekcje dodatkowe. Hmm mogę powiedzieć jej że dobrze gra
?
Jeśli masz mniej niż 16 lat to tak.
Ile macie lat ?
Haha ,dobra wycofuje co wcześniej napisałem. Trochę mam więcej A coś proponujecie ?
7 2017-03-16 19:21:59 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-16 22:54:16)
Mam tak że jeśli jakaś dziewczyna mi się podoba to tak kiepsko mi idzie zagadać do niej Bo myślę ze zaraz [wulgaryzm] coś
Nie zagaduj jak do dziewczyny. Zagadnij jak do kuzynki
Żeby to było takie łatwe oo wiem może ją odprowadzę
ale wyjdzie ze będę jakiś nachalny
Wiecie możecie coś mi doradzić
11 2017-03-16 19:47:19 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-16 19:51:40)
Po prosru do niej zagadaj. Cokolwiek neutralnego, nie kombinuj za bardzo. Wazne zebys sie odezwal i dziewczyna cie zauważyła. I nic wiecej tego dnia nie rob.
Na nastepnych zajeciach powiedz jej po prostu "czesc" jak ja zobaczysz. Zagadaj znowu. Pamietaj, ze ona moze byc zaskoczona i sie speszyc.
Nic nie rob szczegolnego tylko sie do niej czasem usmiechnij jak na ciebie spojrzy. Ale nie gap sie na nia pol godziny z bananem na twarzy ;D
Kolejnego dnia zagadaj znowu, pusc jej mily usmiech -jak bedzie kumata to sama zrozumie, ze ci sie podoba i albo juz pojdzie latwo, albo sie okaze, ze nie jestes w jej typie i cie splawi.
przede wszystlim nie probuj sie z nia umowic za pierwszym razem. 90% ryzyka, ze cie splawi. Jak juz odbierze sygnal "mam cie na oku" wtedy mozesz zagadac do niej w sieci. Wazne tylko. zebys potem kontynuowal rozmowe w realu, bo inaczej w tej sieci utkniesz i zostaniesz jej kumplem do pogadania.
Dodam że jest bardzo cicha i taka spokojna ale jej nie znam to może tylko tak wyglądać
13 2017-03-16 23:22:22 Ostatnio edytowany przez marzyciel123 (2017-03-16 23:22:39)
A jak zrobić żeby odebrała sygnał "mam cie na oku" ? Domyśli się ?