Taka sytuacja - spodobała mi się dziewczyna i nie wiem co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Taka sytuacja - spodobała mi się dziewczyna i nie wiem co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Taka sytuacja - spodobała mi się dziewczyna i nie wiem co zrobić

Witam smile poznałem na dodatkowych zajęciach z wf dziewczynę i spodobała mi się , tak samo ja się uśmiecham do niej tak samo ona odwzajemnia to big_smile Mam takie pytanko czy dobrą opcją będzie napisać do niej na portalu społecznościowym , ale nie wiem co napisać może coś doradzicie ? wink Z góry dziękuję wam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Taka sytuacja - spodobała mi się dziewczyna i nie wiem co zrobić

Zdecydowanie lepiej zagadać na żywo. Jeśli masz możliwość

3

Możliwość  tylko 2 dni w tyg bo mamy wtedy lekcje dodatkowe. Hmm mogę powiedzieć jej że dobrze gra big_smile ?

4

marzyciel123 napisał/a:

Możliwość  tylko 2 dni w tyg bo mamy wtedy lekcje dodatkowe. Hmm mogę powiedzieć jej że dobrze gra big_smile ?

Jeśli masz mniej niż 16 lat to tak. smile

5

Ile macie lat ?

6

Haha ,dobra wycofuje co wcześniej napisałem. Trochę mam więcej big_smile A coś proponujecie ? big_smile

7 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-16 22:54:16)

Mam tak że jeśli jakaś dziewczyna mi się podoba to tak kiepsko mi idzie zagadać do niej big_smile Bo myślę ze zaraz [wulgaryzm] coś

8

Nie zagaduj jak do dziewczyny. Zagadnij jak do kuzynki tongue

9

Żeby to było takie łatwe big_smile oo wiem może ją odprowadzę big_smile ale wyjdzie ze będę jakiś nachalny big_smile

10

Wiecie możecie coś mi doradzić big_smile

11 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-16 19:51:40)

Po prosru do niej zagadaj. Cokolwiek neutralnego, nie kombinuj za bardzo. Wazne zebys sie odezwal i dziewczyna cie zauważyła. I nic wiecej tego dnia nie rob.

Na nastepnych zajeciach  powiedz jej po prostu "czesc" jak ja zobaczysz. Zagadaj znowu. Pamietaj, ze ona moze byc zaskoczona i sie speszyc. 
Nic nie rob szczegolnego tylko sie do niej czasem usmiechnij jak na ciebie spojrzy.  Ale nie gap sie na nia pol godziny z bananem na twarzy ;D

Kolejnego dnia zagadaj znowu,  pusc jej mily usmiech -jak bedzie kumata to sama zrozumie, ze ci sie podoba i albo juz pojdzie latwo, albo sie okaze, ze nie jestes w jej typie i cie splawi.

przede wszystlim nie probuj sie z nia umowic za pierwszym razem. 90% ryzyka, ze cie splawi. Jak juz odbierze sygnal "mam cie na oku" wtedy mozesz zagadac do niej w sieci. Wazne tylko. zebys potem kontynuowal rozmowe w realu, bo inaczej w tej sieci utkniesz i zostaniesz jej kumplem do pogadania.

12

Dodam że jest bardzo cicha i taka spokojna big_smile ale jej nie znam to może tylko tak wyglądać

13 Ostatnio edytowany przez marzyciel123 (2017-03-16 23:22:39)

A jak zrobić żeby odebrała sygnał "mam cie na oku" ? big_smile Domyśli się ? big_smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Taka sytuacja - spodobała mi się dziewczyna i nie wiem co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024