Witam wszystkich, nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat ale spróbuje po kurtce o co mi chodzi. Mam dobrą koleżankę które pomogłem troche w życiu, w moich poprzednich tematach jest wszystko opisane. Z góry zanzaczam ze to relacja czysto koleżeńska bylem w niej zakochany ale jakoś to przebolałem ze nic nie będzie i sie wyleczyłem z niej i teraz mam dobrą koleżanek do której czuje leki wstręt może i dobrze hehehe wiecie ocb. Chodzi o faceta który jakby to powiedzieć czeka na nią juz rok. Rok temu spotkali sie jeden raz i tyle. Przez ten rok robila mu nadzieje na cos więcej ( Wytrwały skurczybyk). I teraz na weekend ma przyjechać do nie na dwa dni , będzie spal w hotelu. Ona sama nie wie czy go chce a najlepsze to ze zaprosiła mnie na kawę jak oni razem będą w mieszaniu akcja ubrana mam zadzwonic ze jadę a ona mu powie ze przyjaciel wpadnie na kawę i jeszcze mają wpasc jej koleżanki. I teraz pytanie czy ona chce zryc mu bret tymi naszymi odwiedzinami? Wiem dobrze ze kiedy dziewczyna ma dobrego przyjaciela to dla partnera zapala sie lampką wiecie o co chodzi. Co o tym sądzicie, bo ja juz mam chyba wodę z mózgu hehe. Pozdrawiam
Coś mi się wydaję, że ona nie chce zostać z nim sam na sam. Może się go obawia? W końcu to obcy gość... tylko po co zapraszała go do siebie? Chyba mu robi wodę z mózgu.
Coś mi się wydaję, że ona nie chce zostać z nim sam na sam. Może się go obawia? W końcu to obcy gość... tylko po co zapraszała go do siebie? Chyba mu robi wodę z mózgu.
Sam o co chodzi w tym wszystkim. Jestem ciekaw tego spotkania a zarazem szkoda mi gościa bo przyjeżdża do dziewczyny licząc na cos więcej a tu w pierwszy dzień jego pobytu wpada przyjaciel i koleżanki. Ja niewiem jak bym sie zachował. Prośba do facetów co myślicie o tej sytuacji i jak byście sie zachowali. Pozdrawiam
Ja bym uznał dziewczynę za niespełna rozumu.
Zapoznając się z Regulaminem Forum wiedziałbyś, że problemy dotyczące jednego zwiazku/jednej relacji opisujemy w jednym wątku. Zakładanie kolejnych nie tylko tworzy bałagan, ale też utrudnia udzielenie właściwej odpowiedzi, bowiem zamiast poszukiwać informacji we wszystkich tematach interlokutorzy mają je w jednym miejscu. Ten wątek zamykam, uprzedzając, że z kolejnymi dublami stanie się to samo, a Ciebie proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka