Odszedł do innej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Odszedł do innej

Hej kobietki pomóżcie mi bo już pogubiłam się strasznie. W wieku 21lat po 3letnim związku zakochałam się. Było cudownie do póki nie zaszlam w ciaze. Nie bylam gotowa na dziecko. Moj partner wraz ze swoją rodziną obiecywali mi złote góry pomoc miłość. Zamieszkaliśmy razem. Nie odpowiadał mi jego imprezowy tryb życia ale będąc w ciąży starałam się tego nie komentować żeby się nie stresowac. Po narodzinach córki całkiem mu odbiło. Pił robił awantury. Klocilismy sie strasznie. Jego priorytetem byli koledzy i imprezy. Nie pomagał mi w opiece nad córką mimo że ją bardzo kocha. Wyprowadzał się potem wracał ale było to samo. Starałam się bardzo przez pół roku ale już nie dałam rady. Wyprowadził się w grudniu po strasznej awanturze. I tak zostałam sama 23latka z 10msc dzieckiem. A on? 24latek od stycznia mieszka z nową dziewczyną (20lat) która poznał na imprezie świątecznej. Kocham go mimo wszystko i nie wyobrażam sobie nie stworzyć dziecku rodziny. Alepo tym wszystkim jedynie myślę o pojęciu do sądu. Czy w sądzie mogą zabrać mi dziecko na święta do niego? Czy moge poprosić o widzenia u mnie w domu? Mała jest moją cała rodzina i światem. Pomóżcie mi dziewczyny

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odszedł do innej

Czy w sądzie mogą zabrać mi dziecko na święta do niego? Czy moge poprosić o widzenia u mnie w domu? Mała jest moją cała rodzina i światem. Pomóżcie mi dziewczyny

Sąd może ustalić np że Wielkanoc spędza z Tobą a Poniedziałek Wielkanocny z partnerem lub odwrotnie. Pierwsze trzeba zasądzić alimenty póżniej można ustalać widzenia.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024