Muszę się w końcu wygadać bo nie mam komu. Zawaliłam pierwszy semestr studiów na I roku (wiem, że może to nie koniec świata) ale mi w tym momencie właśnie się świat zawalił. Miałam 2 poprawki i oby dwóch dziś nie zdałam, mimo że się na nie uczyłam. Trzeciego egzaminu komisyjnego nie mogę wziąć bo zwyczajnie mnie ani moich rodziców nie stać na takie wydatki. Jestem załamana, nie wiem co mam ze sobą zrobić a przede wszystkim co powiedzieć rodzicom. Wiem, że mogę zacząć nowe studia od października ale to właśnie o rodziców mi chodzi, wierzyli we mnie, wspierali mnie, robili wszystko byle bym tylko mogła studiować, a ja ich po prostu zawiodłam Najgorsze jest to, że się uczyłam a i tak nic z tego nie wyszło. Mam same przykre myśli, czuję że upadłam tak nisko że niżej już nie mogłam i mam wrażenie że do niczego się nie nadaję i że jestem po prostu głupia. Poradzcie, co powiedzieć rodzicom i jak sie podbudować?
1 2017-02-20 23:25:31 Ostatnio edytowany przez littledreams22 (2017-02-20 23:28:36)
Temat: Zawaliłam studia
Zobacz podobne tematy :
Odp: Zawaliłam studia
Może powinnaś zacząć od tego, czy w ogóle chcesz studiować i dlaczego. Wymagania rodziców nie powinny być powodem.
Następnie - czy wybrałaś dobry kierunek, który Cię interesuje.
Co do przekazania informacji rodzicom... po prostu im to powiedz i tyle. Przecież Cię nie zabiją.