Kobiety co sadzicie o tej sytuacji? Po co pisze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety co sadzicie o tej sytuacji? Po co pisze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Kobiety co sadzicie o tej sytuacji? Po co pisze?

Witam Panie. No wiec do rzeczy. Spotkalem sie z jedna dziewczyna. Mowila duzo, dotkneła mojego zarostu i weszła prawie na mnie spychajac mnie w kałuże. To jedne z oznak zainteresowana. Po randce napisala mi " no właśnie niby na fejsie duzo sie pisalo ale na zywo to nie to samo. Ale uznam źle nie było. To przez stres dziekuje za dzisiaj" . Raz się opila i zaczęła pisać do mnie głupoty podrywajac mnie.  Ze przystojniak a potem ze przeprasza i nie powinna. I takie tam inne..No wiec do niej z tesktem kiedy sie widzimy. A ona " ja w tym tygodniu niezbyt " była środa" a w przyszłym bym musiala zobaczyć bo nie wiem czy nie bede miec cos na polski i biologie" hm. Myślę ok. Nie to nie. Nie będę się narzucać. Zawsze to ona pierwsza pisała. I we wtorek pisze do mnie " ej to kiedy sie widzimy" napisałem ze najwcześniej dam rade w niedziele. Dodam ze w piatek widziała się z byłym. Mówi ze brzydal taki sraki i owaki. Ze ciężki przypadek i nie daje jej żyć. Spotykali sie pod pretekstem ze mial jej oddać książkę, której oczywiście zapomniał. " następny raz znów tej książki zapomni". Ja do niej. Przecież nie chcesz miec z nim nic wspólnego a siedzialas z nim 2,5 h. A ona " bo nie chce , zalezy mi na książce,(..) a w dupie to mam doczytam na necie ,miałam miedzy 15 a 17 dwa busy. A o 15 jechal taki lysy konfident którego nie lubię.." tak mi odpsiala. Dobra smiema nie ma co. Tego samego dnia w piatek pisała o naszym zakladzie. W sensie chodzilo by sie spotkac i w sobote tez coś podbnego. Ale nie wykazalem inicjatywy i do spotkania nie doszlo. Skoro widziala sie z bylym. Który wiecznie za nią lata. mówiła ze przestala mu odpisywac bo pisal do niej ze za nią tęskni. Kontakt sie urwal. Bylo 5 dni spokoju i zagadalem do niej ze chce sie z nia spotkać wtedy iwtedy. Czy da rade. Odpisala " nie wiem czy dam rade, napiszę wieczorem" no i napisala. Ale nic konkretnego odnośnie spotkania. Nie bede prosić sie. O siłowni ze dobrze jest ćwiczyć ciało i ze jest dla kogo. Wywaliła uśmieszek. Opowiedziala tez jak minął dzień i Pożegnaliśmy się i Tyle. Mija 5 dni od tego momentu a ta do mnie pisze. Jak tam w wielkim swiecie. Mowie ze spoko i ok. Chwile podpisaliśmy i nic nie odpisala. Wyświetlila wiadomość na która odpisala po 5 dniach. Tuz po walentynkach. A dokładniej to wyglądało tak
" -i jak poszło ? Ja dzisiaj mam zaliczenie, bedzie sielanka"
- w porządku
- chociaż u ciebie
- bedzie poprawka w sieprniu
- e nie bedzie
- mam nadzieję
- wysłała zdjęcie jak robi matkę
- no fajnie fajnie
- wiem...

Te kilka wiadomość w przeciągu całego dnia.
Nie rozumiem dziewczyny. Olała mnie i teraz szuka kontaktu. Tyle to sie nasłuchałem od niej ze ten natręt ją non stop namawia na randke.ze tamten pisze. Ja oczywiście zero oznak zazdrości jak to pisała . teraz na dystans ją biorę i nie ciągne rozmowy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobiety co sadzicie o tej sytuacji? Po co pisze?

Dziwna baba, widać, że robi wszystko, żebyś za nią latał i się starał i był zazdrosny, a ona niby udaje niedostepną. Olej ją.

3

Odp: Kobiety co sadzicie o tej sytuacji? Po co pisze?

No strasznie dziwna. Albo po prostu mnie olała i tyle. 5 dni odpisywala na wiadomość. A ja nic nie pisalem . Dlaczego nie odpisuje ani nic. To sama odpisala z samego rana po walentynkach. Albo poznala kogos i ma mnie w nosie. Jakies glupoty wczesniej pisała ze w końcu udalo jej sie kogos do kina wyciagnąć i ze dobrze ze obok niej jakis chlopak siedział, bo film byl nudny a on caly czas komentowal i było smiesznie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety co sadzicie o tej sytuacji? Po co pisze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024