Dziwna relacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dziwna relacja

Hej

Co mi poradzicie, wplątałam sie w dziwna reakcję. Poznałam chłopaka 1,5 miesięcy temu. Nasze randki juz od pierwszej były dość długie trwały nie mniej niz 5 godzin. Już na drugiej pocałowaliśmy się... Chłopak często mówiąc o czymś mówił tak jakby miał jakieś plany związane ze mną. Na czwartej randce oznajmił mi, że nie może mi zaoferować zaangażowania. Zamurowało mnie. Jednak nie chciałam go tracić i mieliśmy zostać znajomymi. Po koleżeńsku więc poszliśmy na pizze a później do mnie i tam już się nie dało po koleżeńsku... Znowu się przytulaliśmy zwierzaliśmy całowaliśmy i tak minelo7 godzin... Teraz praktycznie sie nie kontaktujemy a na ostatnim spotkaniu ten chlopaak powiedział ze mógłby się zaangażować ale zajęłoby to dużo czasu... Poradzicie cos?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna relacja

Temat i tak zostanie zamknięty, bo pisałaś już o tej relacji w poprzednich wątkach, ale niech tam....
Powiedział Ci, że ma depresję i bardzo się wzruszyłaś tym, że taki otwarty i w ogóle. No po prostu ideał... wink Teraz ten biedny żuczek poprawia sobie humor znajomością z Tobą w wyniku której Ty nie otrzymujesz tego czego byś chciała: czyli poważnego traktowania i zaangażowania. A on? Poprawia sobie humor i czemu by nie skorzystać, gdy trafiła się taka Matka Teresa, co mu łezki obetrze i wzruszy ją to, że traktowana jest jako czasoumilacz...
Jeżeli przestaniesz się skupiać tak bardzo nad tym jaki biedny z niego miś co depresję ma, to zobaczysz wyraźnie również jaki egoistyczny i wygodny z niego miś, którego w depresję nie wpędza to, że proponuje Ci właśnie układ. Bierze Cie na litość i Ciebie to tak wzrusza... Mnie nie. Raczej odrzuca, ale co kto lubi. Są na tym świecie wielbiciele egocentrycznych biednych misiów...

3

Odp: Dziwna relacja

Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum i nie łam go więcej. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024