Tabletka 72h - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Tabletka 72h

Witam
Jakis czas temu w dniu owulacji mialam wpadkę  odrazu praktycznie zazylam tabletke elleone 72h.Czulam sie ok nic nie odczuwałam

Teraz okres spóznia mi sie tydzien zle się czuje jestem słaba, mam mdłości ,boli mnie brzuch.
Czy to mozliwe ze to skutki tabletki??
Czy ze wzgledu ze był to dzień owulacji poprostu było za poźno???
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletka 72h

to skutki tabletki

3

skoro bylas na tyle inteligentna, zeby zdobyc tabletke, to chyba jestes tez na tyle inteligentna, zeby przeczytac ulotke i dowiedziec sie wszystkiego

a jak nie, to lepiej sie za seks w ogole nie bierz

4

a jak nie, to lepiej sie za seks w ogole nie bierz[

Uwielbiam takie rady:)
Fajnie ze moim postem pomogłam Ci się wyrzyć  na kims.
Pozdrawiam

5

To skutki tabletki.

Ale co racja, to racja - mogłaś zacząć od przeczytania ulotki.

Shantii napisał/a:

a jak nie, to lepiej sie za seks w ogole nie bierz[

Uwielbiam takie rady:)
Fajnie ze moim postem pomogłam Ci się wyrzyć  na kims.
Pozdrawiam

Taaa u tej Pani to norma zawsze tak komentuje posty niewazne co by kto nie napisal jest atak.

7

gdzie tu atak?
skoro pani jest na tyle inteligentna, zeby siegac po ellaone,a potem znaleźć w internecie forum kobiece, to moze tez wyguglac sobie ulotke i przeczytac o skutkach ubocznych.

_v_ napisał/a:

gdzie tu atak?
skoro pani jest na tyle inteligentna, zeby siegac po ellaone,a potem znaleźć w internecie forum kobiece, to moze tez wyguglac sobie ulotke i przeczytac o skutkach ubocznych.

Tak masz racje zle sie wyrazilam nie atak a kasliwy komentarz lepiej pasuje.
Ty w zyciu tez zawsze nieomylna jestes ??? czy tylko tu tak gwiazdorzysz????
Zjedz snikersa

bez odbioru(bo sie robi offtop)

9

Wbrew temu, co twierdzą przeciwnicy EllaOne, nie jest to środek aborcyjny. Preparat opóźnia owulację, a więc uniemożliwia zapłodnienie. Jeżeli jednak dojdzie do zapłodnienia, tabletka nie doprowadzi do przerwania ciąży.Więcej informacji na stronie https://www.gdziepolek.pl/tematy/ellaon … -i-pytania

10

Bralam elle po 2 dobach.zadnych skutkow ubocznych poza tym ze okres mialam w terminie ale byl bardzo skąpy w porownaniu do poprzednich.i taki blady bez zadnych skrzepow.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024