Usuwanie diastemy - przebieg zabiegu, odczucia po zabiegu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Usuwanie diastemy - przebieg zabiegu, odczucia po zabiegu.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Usuwanie diastemy - przebieg zabiegu, odczucia po zabiegu.

Czesc, wiem, ze wątek diastemy sie juz pojawił, ale nie jest kontynuowany.
Mam dość dużą diasteme, chce ją zwężyć, ale dopiero po opiniach osób, które już to przeżyły smile chodzi o podcięcie wędzidełka i ewentualnie noszenie aparatu (chciałabym tego uniknąć hmm)
1. Jak długo "wraca się do siebie"?
2. Jaki czas odczuwa sie ból?
3. Ile trwa taki zabieg?
4. No i po jakim czasie widać jakiś efekt? smile
Czekam na wasze odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Usuwanie diastemy - przebieg zabiegu, odczucia po zabiegu.

W takiej sytuacji najlepiej skonsultować się z lekarzem. Jemu powinnaś zadać te pytania. Na forum mogą pojawić się różne opinie, a specjalista jednak doradzi Ci w sposób profesjonalny. Trzymam kciuki i pozdrawiam!

3

Odp: Usuwanie diastemy - przebieg zabiegu, odczucia po zabiegu.

Ze specjalista już konsultowałam, zaproponował te dwie opcje jednocześnie. Dostałam odpowiedzi na niektóre pytania, ale on mi nie powie jak bardzo to boli, jak długo wraca sie do siebie. Chciałam wrażeń osób, które to przeżyły big_smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Usuwanie diastemy - przebieg zabiegu, odczucia po zabiegu.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024