Jaki prezent mam kupić chłopakowi na urodziny ? W czwartek ma 19-ste urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić... Chciałabym żeby było to coś praktycznego a nie coś czego i tak nie użyje...
Lubi zegarki? To kup zegarek. Bransoletka? koszula? Co mu nie kupisz najważniejsze żeby było dane od serca a wtedy gdy spojrzy na tą rzecz będzie mu się z Tobą kojarzyła.
3 2017-02-12 22:11:32 Ostatnio edytowany przez namazu (2017-02-12 22:12:17)
Jest gejem? To wibrator będzie idealny.
?????????
Ja rozumiem złośliwości, ale ta to już jest master level.
Nie jest gejem
namazu napisał/a:Jest gejem? To wibrator będzie idealny.
Nie jest gejem
A to dla niego miał być prezent, nie?;)
Dobra, daj ten zegarek
Portfel? Praktyczne, męskie, uniwersalne bo każdy tego używa
Zegarek też już padł jako opcja.
Dobre perfumy - może ma nawet jakieś ulubione?
Zależy ile się znacie i jak mocno się chcesz postarać & wykosztować.
Zależy ile się znacie i jak mocno się chcesz postarać & wykosztować.
Znamy się krótko, jakieś 2-3 miesiące.
jjbp napisał/a:Zależy ile się znacie i jak mocno się chcesz postarać & wykosztować.
No to jednak wibrator
Niepewna006549 napisał/a:jjbp napisał/a:Zależy ile się znacie i jak mocno się chcesz postarać & wykosztować.
No to jednak wibrator
Skąd wiesz, że on marzy o tym samym co Ty?
namazu napisał/a:Niepewna006549 napisał/a:Znamy się krótko, jakieś 2-3 miesiące.
No to jednak wibrator
Skąd wiesz, że on marzy o tym samym co Ty?
Uderz w stół...
Nie graj w słówka że mną, to nie ta liga.
jjbp napisał/a:Zależy ile się znacie i jak mocno się chcesz postarać & wykosztować.
To myślę, że żadna z powyżej wymienionych rzeczy nie będzie zła ku czemuś się skłaniasz już?
nic drogiego bo po 3 miesiącach to niezręcznie. wg mnie najlepiej książkę albo płytę.
nic drogiego bo po 3 miesiącach to niezręcznie. wg mnie najlepiej książkę albo płytę.
Nie mam pojęcia... Niby mi się podoba coś ale nie jestem przekonana że to mu się spodoba ;( (coś-wasze pomysły i znajomych)
Dobry perfum - dla prawdziwego faceta cudo! Zależy też czym się interesuje. Zwróć uwagę na jego sposób życia i zainteresowania. Skórzany pasek, czarny, nowy portfel, czy białko na siłownie... Wszystko zależy od tego, jaki jest i czym się interesuje.
Jeśli nie jesteś pewna, co do jego gustu i zainteresowań to kup uniwersalny prezent z rodzaju tych portfelów, perfum, pasków i nie szalej też z jakimiś wzorami, gadżetami i innym fiu bździu - postaw na klasykę, skórzany portfel, wygodne przegródki/zapięcie, ładnie zapakowany Małe szanse, że wybitnie nie trafisz w czyjś gust wybierając zachowawczą klasykę. Jak coś chcesz tak od serca to możesz do pudełka załączyć liścik z życzeniami bądź czymś osobistym.