gargamel napisał/a:Iceni, trochę mi dałaś do myślenia...
Z tej strony na to nie patrzyłem, bardziej obstawiałem, że albo zwyczajnie jej się nie spodobałem, albo myśli jeszcze o byłym.
Chętnie bym się dowiedział co spowodowało u niej wysłanie tej asekuracyjnej wiadomości, ale chyba już nie bardzo mam jak 
Być może twoja postawa od samego początku. To, że oczekujesz czegoś więcej niż koleżenskie spotkanie.
Pytanie czego i czy ona mogła się domyślić czego.
Zastanów się teraz z perspektywy tej dziewczyny - czego mogłes oczekiwać Z JEJ PUNKTU WIDZENIA?
Zapewnienia, że widzi się z tobą w związku? Po 4 randkach? Przecież ona cię dopiero "obwąchiwała". Na tym etapie to nawet się o takiej znajomości za bardzo ze znajomymi nie rozmawia.
Seksu? Jaka normalna dziewczyna będzie chciała kontynuowac znajomość jeżeli wyczuje, że facet czegoś oczekuje za kawę i kwiatka?
Jeżeli ona to wyczytała gdzieś między wierszami podczas rozmowy z tobą to pozamiatane.
I to nie jest tak, że skoro umowila sie z toba drugi czy czwarty raz to nic niewlasciwego nie zrobiles. Mogla jedynie wychodzic z zalozenia, ze po pierwszym, drugim spotkaniu sie nikogo nie skresla.
Jak widac twoj limit wynosi 4spotkania. Teraz na spokojnie zastanow sie czego oczekujesz od dziewczyny po 4 spotkaniach. Od dziewczyny, ktora cie ledwo zna, widziala kilka razy i troche z toba pogadala. Dlaczego kontynuowanie znajomosci nie ma sensu? T znaczy, że wedlug ciebie sens ma utrzymywania znajomosci jedynie z kobietami, ktore rozpatruja twoja kandydature pod wzgledem seksualnym?
Mnie bardzo zastanawiają te twoje slowa:
Odpowiedź przyszła przed północą i wyrawny ze snu trochę się zdenerwowałem, że dałem się wykorzystać...
W jaki sposob dales sie wykorzystac? Czy ona odwiezienie do domu postawila jako warunek spotkania? wykosztowales sie na jakis wykwintny obiad w restauracji?
Zrozum, że randki to jest pewien sposob spedzania czasu i mozliwosc poznania siebie i nikt po takim spotkaniu nie jest nikomu nic dłużny!
A wedlug ciebie "dales sie wykorzystac" bo sie dziewczyna umowila z toba 4 razy i okazalo sie, ze jednak jej nie interesujesz jako kandydat na faceta.
TO jest wykorzystanie?