Witam was dziewczyny rok temu poznałam wspaniałego faceta gadaliśmy i pisaliśmy o wszystkim ale niestety nasz kontakt urwał się przeze mnie i moją wcześniejsza nie domknieta sprawę wczesniejszego związku przez który poczuł się niepewnie i niepotrzebnie , więc całkowicie wycofał sie z naszej znajomości .
Później poznał dziewczynę z którą byl w kilku miesięcznym związku , po rozstaniu odezwał się do mnie i przepraszal za to jak się zachowal że nie wyjaśnił mi wszystkiego do końca .
Znów zaczęliśmy pisać itp nasza relacja na nowo odżyła po pewnym czasie zapytał mnie czy chcę żeby nasza relacja zmierzała w jakimś konkretnym kierunku czy zostac na stopie koleżeńskiej oczywiście wybrałam stopę koleżeńska bo myślałam że to będzie rozsądne ale nie przypuszczałam że nadal tak bardzo będzie mi na nim zależeć i że jednak chciała bym czegoś więcej wydaje mi się że on też chciał by czegoś więcej ale sprawa niedawno zakonczonego związku jest dla niego za świeża. Mimo to że niby mamy być na stopie koleżeńskiej pisze że bardzo mu się podobam i że bardzo mnie lubi i że chciał by żebym cały czas była czuła w stosunku do niego i nie mówię tu o sexie tylko o zwykłym przytualniu i calowaniu mówi że lubi spędzać ze mną czas i że może spędzać ze mną każdą wolną chwilę i tu moje pytanie starać sie o związek z nim czy odpuścić bo on pisze tu że niby fajnie mu ze mną itd ale ze podjelismy decyzję że zostaniemy na stopie koleżeńskiej czy widzicie tutaj szansę na związek czy już nie ma się co łudzić bardzo mi na nim zależy i czuję też że nie jestem mu obojętna .
1 2017-02-08 15:47:27 Ostatnio edytowany przez yorkshire2015 (2017-02-08 16:48:31)
On Ci nie oferuje związku. On dąży do FwB.
Właśnie problem w tym że nie chodzi mu o coś bez zobowiązan wydaje mi się że za szybko na niego naciskam jest po nie udanym związku i może dlatego nie chce za szybko wchodzić w coś nowego
bardzo mu się podobam i że bardzo mnie lubi ale on nie nadaje się do związków itp zależy mi na nim bo na nikogo takiego nie trafiłam czujemy się super w swoim towarzystwie i dziewczyny tutaj moje pytanie starać się nadal o niego czy poprostu odpuścić i nie dążyć do stworzenia związku skoro stowerdzil że chce tylko kolezenstwa i może nie jest gotowy na nic nowego po starym związku
Poczytaj sobie moj watek, mi facet mowil identycznie - historia ciagnela sie przez 9 miesiecy. No i oczywiscie sie nie zdecydowal na nic tylko dalej chcial utrzymywac przyjazn, Gdy odmowilam to on sie ulotnil.
Skoro Ci powiedzial, że nie chce zwiazku to znaczy że nie chce - nigdy tak facet nie powiedzialby kobiecie na ktorej jej zalezy bo te stwierdzenie jest już samo w sobie bardzo wymowne. Tylko osoby zauroczone nie widza prawdziwego jego przeslania i interpretuja je doslownie co pozniej rodzi niepotrzebnie takie właśnie watpliwosci.
Na pewno Cie lubi i szanuje, nikt nie chce tracić osoby z ktora zawsze moze spedzic milo czas. Ale to tylko tyle. Nie licz na nic wiecej z jego strony.
Właśnie nie potrafię go zrozumieć bo raz pisze tak jak by tego związku chciał a raz nie
Bo jest niezdecydowany, jak ma lepszy humor to jest pelen optymizmu co rowniez przelewa na Ciebie a jak ma gorsze chwile to jest zrezygnowany i nic sie dla niego nie liczy - ty też nie.
Musisz zrozumiec, że problem z otworzeniem sie jego na nowy zwiazek nie lezy w tobie tylko w nim. Ty chocbys sie dwoila i troila nie sprawisz, że cos do Ciebie poczuje i zacznie mu prawdziwie na tobie zalezec. Dlatego bazujac na swoim doswiadczeniu mowie Ci, że najlepiej bedzie jak sie od niego odsuniesz. Lepiej kiedy zrobisz to teraz niz on to zrobi pierwszy Gdy pozna kogos nowego i sie zakocha - wtedy to on bedzie gotowy na zwiazek i szybko sie zreflektuje że jednak sie do niego nadaje.
W sumie macie racje nie ma sensu starać się o osobę która sama nie wie czego chce i tak wolę sama to zakończyć zanim on to zrobi znów mu nie wyjdzie z inną i zacznie się odzywać . Fakt gdyby czegoś chciał to by chociaż zaryzykował
8 2017-02-08 17:12:22 Ostatnio edytowany przez yorkshire2015 (2017-02-08 17:13:07)
.
W sumie macie racje nie ma sensu starać się o osobę która sama nie wie czego chce i tak wolę sama to zakończyć zanim on to zrobi znów mu nie wyjdzie z inną i zacznie się odzywać . Fakt gdyby czegoś chciał to by chociaż zaryzykował
Dokładnie
Powodzenia
Bardzo dziękuję chociaż wiem co usłyszę
11 2017-02-08 17:26:34 Ostatnio edytowany przez yorkshire2015 (2017-02-08 18:32:21)
.