Witam, krecilam kiedys z kolega i mi sie strasznie nie podobal ale charakter mial fajny, teraz wzial sie za siebie, jest dobrze zbudowany, nie chodzi łysy, ubiera sie w koszule, nawet naprawił i wybielił zęby i kurde raz mam tak że jestem na niego nagrzana i mi sie podoba a raz mi się nie podoba i nie wiem czy w to dalej iść.. bo charakter ma zajebisty ale kurde ja mam 20 lat a on 22 a wygląda jakby pod trzydziestke podchodzil,nawet włosów ma coraz mniej
A Wy jak sądzicie?
Niżej jego zdjęcia.. tylko musicie wkleic w przegladarke
-------
Niedozwolone linki zostały usunięte przez moderację. Poniżej znajduje się wyciąg z regulaminu forum:
9. Korzystając z forum zobowiązujesz się do podejmowania tylko i wyłącznie działań zgodnych z obowiązującym prawem, zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami oraz wystrzegania się używania określeń wulgarnych, ubliżających innym użytkownikom. Użytkownik zobowiązuje się również do powstrzymania się od jakichkolwiek działań, które naruszałby prywatność innych użytkowników, przede wszystkim polegającym na zbieraniu, przetwarzaniu i rozpowszechnianiu informacji o innych użytkownikach.