Czy mój "facet" jest przystojny ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mój "facet" jest przystojny ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 51 ]

1 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-02-03 19:03:44)

Temat: Czy mój "facet" jest przystojny ?

Witam, krecilam kiedys z kolega i mi sie strasznie nie podobal ale charakter mial fajny, teraz wzial sie za siebie, jest dobrze zbudowany, nie chodzi łysy, ubiera sie w koszule, nawet naprawił i wybielił zęby i kurde raz mam tak że jestem na niego nagrzana i mi sie podoba a raz mi się nie podoba i nie wiem czy w to dalej iść.. bo charakter ma zajebisty ale kurde ja mam 20 lat a on 22 a wygląda jakby pod trzydziestke podchodzil,nawet włosów ma coraz mniej tongue

A Wy jak sądzicie?

Niżej jego zdjęcia.. tylko musicie wkleic w przegladarke

-------

Niedozwolone linki zostały usunięte przez moderację. Poniżej znajduje się wyciąg z regulaminu forum:

9. Korzystając z forum zobowiązujesz się do podejmowania tylko i wyłącznie działań zgodnych z obowiązującym prawem, zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami oraz wystrzegania się używania określeń wulgarnych, ubliżających innym użytkownikom. Użytkownik zobowiązuje się również do powstrzymania się od jakichkolwiek działań, które naruszałby prywatność innych użytkowników, przede wszystkim polegającym na zbieraniu, przetwarzaniu i rozpowszechnianiu informacji o innych użytkownikach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mój "facet" jest przystojny ?

Wybacz, ale strasznie pusta jesteś.

3

Nie wierzę, że to jest prawda.

Ale dobra, popiszemy sobie.
Dobra, piękności dawaj swoją fotkę, zobaczymy czy jesteś taka piękna.
Bo to, że jesteś głupia to już wiemy.

4

Kurde, nie mam wielu kolezanek i nie pytalem innych o zdanie czy ten facet sie innym podoba to postanowilam ze tutaj zapytam..

5 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-02-03 18:46:08)

kamcia96 napisał/a:

Kurde, nie mam wielu kolezanek i nie pytalem innych o zdanie czy ten facet sie innym podoba to postanowilam ze tutaj zapytam..

Dziecko, a czy Ty nie wiesz, że nie powinnaś Jego zdjęcia wklejać do Internetu?

Sorki, jak Ty jesteś taka pusta, to wcale się nie dziwię, że nie masz koleżanek.
Nie lubię pisać w takim tonie, ale czasami nie da się inaczej.

Dziewczynko, zajmij się szkołą, a nie chłopakami, bo jeszcze zielonego pojęcia nie masz, o co w tym wszystkim chodzi.

Aha i zrób edycje swojego pierwszego posta i usuń zdjęcia.

6

Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej.

7

Boże, chciałam tylko uzyskać opinie innych kobiet, i chodzilo mi tylko o jego wyglad, reszte sobie zostawcie..

8

kamcia96 napisał/a:

Boże, chciałam tylko uzyskać opinie innych kobiet, i chodzilo mi tylko o jego wyglad, reszte sobie zostawcie..

Ale taka jest prawda, że nieważny jest Jego wygląd tylko Twoje zachowanie.

I chyba o tym powinnaś tutaj popisać dla swojego dobra.

9

Mhm... to zdanie koleżanek jest ważniejsze? Własnego nie masz wink ?
A tak na marginesie: czy pytałaś przystojniaka o zgodę na umieszczanie jego zdjęć w sieci, w dodatku w roli obiektu do oceny?

10 Ostatnio edytowany przez kamcia96 (2017-02-03 18:53:01)

Wie że wysłałam jego zdjęcia koleżance więc się nie obrazi

Wiem że jego zachowanie sie liczy najbardziej ale chcialabym wiedziec czy jest ogolnie przystojny czy tylko mi sie podoba.. wiem ze to dziwne ale tak mam

11

kamcia96 napisał/a:

Wiem że jego zachowanie sie liczy najbardziej ale chcialabym wiedziec czy jest ogolnie przystojny czy tylko mi sie podoba.. wiem ze to dziwne ale tak mam

Haha.
Nie mogę big_smile
Nie porównuj wsadzanie zdjęć do Internetu z wysłaniem zdjęć koleżance.

A pomyślałaś, jak On się poczuje, jak ktoś Go rozpozna i będzie niewybredne komentarze na swój, albo Twój temat słyszał?

12

Jezu juz dawno byscie sie wypowiedzialy tak jak o to prosze i byloby po temacie..
Watpie ze ktos z jego srodowiska wchodzi na takie strony wiec jak go ktos zobaczy to jak wygrac w lotka..

Podoba sie wam?

Albo od 1 do 10 ?

dziwnie to moze dla Was to wyglada ale ja sama chce tylko to wiedziec i tylko o to Was prosze

13 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-02-03 19:02:48)

Wolę Ciebie ocenić. 
Dawaj swoją fotkę. big_smile big_smile big_smile

14

Pierw jego, oceń serio to wstawiam swoja potem, jestem nawet ladna ale bez przesady

15

Krejzolka82 napisał/a:

Wolę Ciebie ocenić. 

Już "dała". Bo to "autorka" tematu lol

16

myślałam, że mi tu ktoś pomoże a tylko hejtować potraficie wszyscy

17

kamcia96 napisał/a:

To nie jest dziwne, to jest infantylne.

18 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2017-02-03 19:08:42)

Dziewczyny oceniajcie, jestem ciekawy autorki
big_smile big_smile

(jeżeli ktoś udostepnia sam swoje zdjęcia to raczej link mozna dalej gdzieś udostępnić w internecie)

Harvey, pewnie tak tongue

19

Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Wolę Ciebie ocenić. 

Oj tam, nie psuj zabawy.
Straszne nudy na forum, to przynajmniej w tak infantylnym wątku sobie popiszę. big_smile big_smile big_smile

20

Tylko czas tracicie i swój i mój.....
Już dawno byście napisały i z glowy jezu..

21

Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Wolę Ciebie ocenić. 

10/10. Albo koledzy sobie z gościa jaja robią, w końcu piątek big_smile A Wy się pasjonujecie big_smile

22

Krejzolka82 napisał/a:
Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Wolę Ciebie ocenić. 

Oj tam, nie psuj zabawy.
Straszne nudy na forum, to przynajmniej w tak infantylnym wątku sobie popiszę. big_smile big_smile big_smile

Fakt, nudy smile Wszyscy w nowy rok weszli jakoś bezproblemowo wink

23 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-02-03 19:15:02)

Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Oj tam, nie psuj zabawy.

Fakt, nudy smile Wszyscy w nowy rok weszli jakoś bezproblemowo wink

No i bardzo dobrze, że bezproblemowo. smile
Ja to wolę luźne wątki, ale nie mam z kim tam popisać. tongue
Chyba w tym momencie się poskarżyłam. big_smile tongue big_smile

24

Kurde ludzie

Bo na początku widywałam się z nim jako koleżanka, a teraz z mojej strony to wykracza poza koleżeństwo ale chciałabym żeby mój facet nie tylko mi się podobał, żeby koleżanki też mi zazdrościły go trochę ale nie do przesady, i najlepiej o opinie będzie zapytać osoby obce a nikt z Was mi nie napisał tego o co prosiłam..

Wiem że to dziwne ale nie umiem tego wytłumaczyć,  z resztą tak się dzieje kiedy on mnie olewa, mam takie myśli dziwne..

25

troll,dziewczyny

26

Przecież na zdjęciu jest autor tematu. Chciał się dowiedzieć czy podoba sie kobietom. smile

27

W lużnym wątku, wyrażę w piątek po południu luźną opinię, że zdjęcie mnie ominęło big_smile

28

SonyXperia napisał/a:

W lużnym wątku, wyrażę w piątek po południu luźną opinię, że zdjęcie mnie ominęło big_smile

big_smile big_smile big_smile
Wow, przynajmniej jedna osoba.
Dzięki. big_smile big_smile big_smile

29

Rzeczywiście z Was wspaniałe społeczeństwo, zamiast mi normalnie odpowiedzieć bo jestem tego bardzo ciekawa, to tylko umiecie się zgrywać i cisnąć mi

Nie prosiłam o opinię, czy ze mna jest wszystko ok bo wiem że nie i że to jest dziwne tylko o punkt widzenia obcej kobiety , gdzie miałam zapytać jak nie w takim miejscu ?

30

kamcia96 napisał/a:

Ale to przecież Tobie ma się podobać a nie innym ludziom.

31

kamcia96 napisał/a:

Kurde ludzie

Bo na początku widywałam się z nim jako koleżanka, a teraz z mojej strony to wykracza poza koleżeństwo ale chciałabym żeby mój facet nie tylko mi się podobał, żeby koleżanki też mi zazdrościły go trochę ale nie do przesady, i najlepiej o opinie będzie zapytać osoby obce a nikt z Was mi nie napisał tego o co prosiłam..

Wiem że to dziwne ale nie umiem tego wytłumaczyć,  z resztą tak się dzieje kiedy on mnie olewa, mam takie myśli dziwne..

I nikt Ci nie napisze, bo to jest forum dla dorosłych ludzi z prawdziwymi problemami, a nie takimi z dupy.

32

dobra myslalam ze normalnie mi napiszecie, zegnam was

33

kamcia96 napisał/a:

Ja bym Ci szczerze napisała czy jesteś przystojny (bo wiem że Ty to facet, a zdjęcia są Twoje), ale niestety moderacja usunęła foto.

34

Wpiszcie sobie w google nick Autorki, to chyba naprawdę nie jest facet, tylko takie głupiutkie dziewczę. Załamka.

35

madoja napisał/a:
kamcia96 napisał/a:

Ja bym Ci szczerze napisała czy jesteś przystojny (bo wiem że Ty to facet, a zdjęcia są Twoje), ale niestety moderacja usunęła foto.

Rzeczywiście w waszych oczach wyszłam na idiotkę skoro macie mnie za tego faceta ze zdjęcia

Nie było tematu, nie polecam tego forum

36

santapietruszka napisał/a:

Wpiszcie sobie w google nick Autorki, to chyba naprawdę nie jest facet, tylko takie głupiutkie dziewczę. Załamka.

20 lat. Potraktujmy to, z przymrużeniem oka, jako przywilej młodości. wink

37

Ale co Ci to da jeśli inni uznają że jest/nie jest przystojny? Zmieni to odbiór jego wyglądu w Twoich oczach?

38

Chce poprostu wiedzieć jak inne kobiety na niego patrzą..

39

kamcia96 napisał/a:

Chce poprostu wiedzieć jak inne kobiety na niego patrzą..

Dobrze.
Czy on ma być dla Ciebie czy dla innych kobiet?
Bo gwarantuję Ci, że za pewnien czas, to jak "inne kobiety na niego patrzą"... będzie dla Ciebe zupełnie innym problemem big_smile

40

No dla mnie ale poprostu mnie to mega ciekawi...
Ma dużo koleżanek i wgl i chce wiedzieć jak wygląda w innych oczach niż moich

41

kamcia96 napisał/a:

No cóż, wcześniej czy później, każda kobieta się o tym przekonuje, jak bardzo jej mężczyzna podoba się innym kobietom. Trochę cierpliwości dziewczyno big_smile wink

42

ale chciałem wiedzieć teraz dlatego zapytałam a nikt mi normalnie nie odpisał

43

nice try, następnym razem pisz w formie męskiej, albo żeńskiej, bo jak używasz dwóch na przemian to jesteś mało wiarygodny.

44

RavenKnight napisał/a:

nice try, następnym razem pisz w formie męskiej, albo żeńskiej, bo jak używasz dwóch na przemian to jesteś mało wiarygodny.

big_smile big_smile big_smile

45 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-02-03 20:14:50)

kamcia96 napisał/a:

Ale od pasa w dół, czy od pasa w górę?....

P.S. Linki do zdjęć już z pol godziny temu zostały wyedytowane przez moderację tongue więc nie karmcie dłużej trolla wink

46

Jak Ty jesteś taki detektyw w spódnicy, to może napiszę Ci parę nick'ów z forum, a Ty Ich poszukasz, co Ty na to? big_smile big_smile big_smile

47 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-02-03 21:19:56)

Krejzolka82 napisał/a:

Jak Ty jesteś taki detektyw w spódnicy, to może napiszę Ci parę nick'ów z forum, a Ty Ich poszukasz, co Ty na to? big_smile big_smile big_smile

Jak Ci się chce pisać, to sobie w google wpisz, zamiast do mnie, mniej roboty będzie big_smile big_smile big_smile

48

Krejzolka82 napisał/a:

Jak Ci się chce pisać, to sobie w google wpisz, zamiast do mnie, mniej roboty będzie big_smile big_smile big_smile

Po co ja mam się męczyć, jak Ciebie mam? big_smile big_smile big_smile

49

A zresztą, co mi tam:
http://screenshooterusnortheu.blob.core.windows.net/engine4files/jagkjrkywnhbmfmhququeetgigtpjbnvgllzyltgswcocaectbluufamyrhjnieucnggeziynhgwzyevznkjspizfpzahygfmswn
lol lol lol

50 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-02-03 21:23:04)

A zresztą, co mi tam:
http://screenshooterusnortheu.blob.core.windows.net/engine4files/jagkjrkywnhbmfmhququeetgigtpjbnvgllzyltgswcocaectbluufamyrhjnieucnggeziynhgwzyevznkjspizfpzahygfmswn
lol lol lol

Kurczę, co to jest? big_smile big_smile big_smile

To ja Krejzi, o kurde świetne. big_smile big_smile big_smile

Idę zobaczyć czy mam siusiaka. big_smile tongue big_smile

Dzięki smile smile smile

51

W związku z tym, że główny post nie prezentuje żadnej wartości merytorycznej, a wątek wypełniają prywatne pogaduszki i przekomarzania - temat zostaje zamknięty. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 51 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mój "facet" jest przystojny ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024