Samotność z wyboru a relacje z dziewczynami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność z wyboru a relacje z dziewczynami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Samotność z wyboru a relacje z dziewczynami

Witam, postanowiłem napisać ten post bo męczy mnie jedna rzecz. Otóż mam 25 lat, jestem tzw. Samotnym wilkiem. Najlepiej czuje się we własnym towarzystwie, od pogawędek z ludźmi wole dziką naturę i kilka dni spędzonych w jakiś dziewiczych miejscach z dala od cywilizacji. Nie mam wielu znajomych, nie mówiąc o przyjaciołach. Po prostu nie czuje takiej potrzeby by ich mieć. Moim problemem sa relacje z dziewczynami. Bardzo często to one robią ten pierwszy krok, uśmiechają się, podchodzą do mnie i zaczynaja rozmowę. Jednak ja po kilku chwilach rozmowa zaczyna mnie nudzić. Tracę zainteresowanie daną dziewczyna. Rozmawiałem z kilkoma dziewczynami( blondynki, brunetki, niskie, wysokie) do żadnej nie poczułem więzi emocjonalnej, motylków w brzuch, chemi czy jak inaczej to określić. Zawsze po wymianie kilku zdań nasza rozmowa się kończyła, widziałem rozczarowanie na twarzach tych dziewczyn i szczerze mówiąc jest mi z tym coraz ciężej. Czuje się jakbym krzywdził te dziewczyny, ostatnio zacząłem myślec ze może coś ze mną jest nie tak, trochę szkoda mi tych dziewczyn ze trafiły na takiego zimnego człowieka jak ja. Chciałbym to zmienić jednak nie wiem jak

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność z wyboru a relacje z dziewczynami

Jeśli Twoją jedyną motywacją do zmian jest niechęć wobec robienia przykrości dziewczynom - to sobie odpuść. Uświadom sobie, że nie masz w stosunku do nich żadnego zobowiązania, poza kulturalnym poinformowaniem ich, że nie jesteś zainteresowany. Nie masz obowiązku być zainteresowany i ich zawiedzione nadzieje to wyłącznie ich problem. Jak się będziesz zmuszał do jakiegoś udawanego zainteresowania, to będzie z tego dużo więcej kłopotów i przykrości.

Jeśli natomiast ten stan rzeczy Cię uwiera i to Tobie potrzebny jest kontakt z dziewczynami, to faktycznie jest sen się zmieniać.

3

Odp: Samotność z wyboru a relacje z dziewczynami

Spokojnie,

Jesteś indywidualistą więc nie przejmuj się. Jak spotkasz tę właściwą to nie będziesz się nudził smile

Pozdrawiam

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność z wyboru a relacje z dziewczynami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024