Rozstanie po 5 i pół roku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 5 i pół roku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez eryczowski (2017-01-30 02:44:25)

Temat: Rozstanie po 5 i pół roku

Witajcie.  Ogólnie sytuacja wygląda tak że dziewczyna zerwała ze mną przez SMS i to po 5 i pół roku, powód był '' nie chce już z tobą być  '',  ale historia zaczęła się tak że nie odzywałem się do niej przez 4-5 dni (poniedziałek-piątek) posalismy może z 5 minut tylko że sobą,  w piątek już rozmawialiśmy przez telefon na spokojnie i było okej. Przyszła sobota to zacząłem ja wozić jak obiecałem po fryzjerach,  makijazystkach bo miała w ten dzień studniówkę,  u niej w domu przytuliłem ją i powiedziałem że ja kocham i ślicznie wygląda to odpowiedziała że tęsknila i czekała na to ( zauważyłem że się wzruszyla) ,  nie nie poszedłem z nią bo nie miałem pieniędzy na  garnitur a ona zażądała żebym sobie nowy kupił gdy chciałem pozyczyc od ojca to powiedziała że nie pójdzie że mną,  ale ona o tym wiedziała 3 miesiące wcześniej (ona też nie ma kasy i jej rodzice tez)  ale mniejsza w to.  Studniówka skaczyla się w niedzielę o 4 rano a o 6 rano dostałem sms że ona to przemyslala że to już nie ma sensu i nam się nie układało przez ostatni  czas.  Szczerze mówiąc to układało nam się i to dobrze.  W poniedziałek wieczorem kupiłem kwiaty i pojechałem do niej, ale nie przyjęła kwiatów i powiedziała że już naprawdę nie chcę,  niby kocha ale nie chce, i tak pogadaliśmy to powiedziała że przemysli i miałem się do niej nie odzywać przez tydzień żeby zobaczyć jak to jest.  Nie wytrzymałem i napisałem po 3 i pół dnia,  spotkaliśmy się się tydzień  po zerwaniu i powiedziała mi że ktoś się jej na studniówce spodobał ale chyba go nie zna,  nie piszą że sobą,  nic z tego nie będzie.  Zapytałem się czy chce ze mną być ale powiedziała że chciałaby jak było kiedyś ale nie potrafi, niby tęskni,  kocha ale nie tak jak kiedyś, nie śpi,  nie je. Według niej to by było nie sprawiedliwe że jest ze mną a myśli o tym co się jej podoba.  Ciągle mi powtarza że znajdę inna lepsza,  że to jej wina,  że nie uda jej mnie przeprosić, że moje szczęście jest dla niej najważniejsze.  Kiedyś były rozłąki z mojej winy ale się schodziliśmy. Powiedziałem jej że  wszystko wybacze nawet zdradę,  ale twierdzi że mnie nie zdradziła,  że ja kocham,  tęsknię i mi na niej strasznie zależy, ale mówi żebym nie był taki miły dla niej,  że nie zasługuje na taką dziewczynę jak ona. Mówiłem jej praktycznie codziennie że ja kocham (chciała tego), że ślicznie wygląda,  że zakochałem się w niej na nowo,  same komplementy,  całowałem w czółko itp. Dużo ludzi nam zazdrościło. Co ja mam zrobić?  Chcę z nią być jak nie wiem kto. Mogliśmy liczyć tylko na siebie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2017-01-30 08:53:19)

Odp: Rozstanie po 5 i pół roku

Jak mozesz sie tak ponizac,  plaszczyc, upokarzac ?
Powiedziales jej, ze nawet zdrade bys
jej wybaczyl?
Chlopie, gdzie sa Twoje jaja ? Zanikly, czy nigdy ich nie miales ?
Takim postepowaniem na pewno jej nie przyciagniesz do siebie.Wrecz przeciwnie.
Twoj czas minal.Poznala kogos innego i tyle.
5 lat i pol roku razem ?To ile ona miala lat ? 13 ?
A rada na przyszlosc.Zmien sie, nie badz pieskiem na zawolanie, miej honor.To wtedy bardziej beda Cie szanowac.

3

Nie poznała go nawet tylko jej się spodobał.

4

Az tak bardzo sie  spodobal,za postanowila zerwac esemesem ?
Po pieciu latach ?

5

Z pewnością jesteś fajnym chłopakiem,i to się liczy,kupujesz kwiaty,przepraszasz,zabiegasz a ta dziewucha jest prawdopodobnie niedojrzała emocjonalnie skoro ma takie huśtawki nastrojów,szkoda Twojego czasu  i zdrowia,zajmij się teraz sobą,pomyśl o swoich zainteresowaniach,dobrze,z pewnością jesteście bardzo młodzi skoro piszesz o studniówce,wszystko więc przed Tobą,ta dziewczyna nie zasługuje na Ciebie a dalsze zabieganie o tę relację dostarczy Ci tylko niepotrzebnych emocji i rozczarowań,pozdrawiam i życzę powodzenia.

6

Właśnie nie wiem aż tak bardzo. Tata z moją przyjaciółką mówi że jej to przejdzie i napisze po jakimś czasie zaś mama mówi żebym odpuścił.  Zależy mi na niej,  dużo wprowadziła mi do życia i ja jej też dużo wprowadziłem, wspieralem ją w każdej chwili,  wspólne wyjazdy,  wspólne noce. Niby patrzy ciągle na fejsie czy coś dodaje,  czy jestem,  podobno nie śpi po nocach i nie je.

7 Ostatnio edytowany przez T-28 (2017-01-30 13:34:51)

Pozostaje oświadczyć, że kończysz tę znajomość. Wtedy masz jakąkolwiek szansę, że zatęskni i sama zacznie szukać kontaktu i zabiegać o Ciebie. Szansę niedużą, ale jednak jakąś. Jeśli będziesz próbował ją przekonywać do zmiany zdania, to szans nie masz żadnych. Taka prawda.

Urwanie kontaktu pozwoli Ci też poznawać inne dziewczyny. Wiem, że teraz myślisz "ta albo żadna", ale brak kontaktu sprawi, że z czasem zaczniesz zmieniać zdanie na ten temat i dostrzeżesz inne fajne dziewczyny na tym świecie. A wtedy nawet jak tamta zatęskni i się odezwie, to będziesz rozmawiał z nią z zupełnie innej pozycji, znacznie silniejszy.

PS. Fajnie, że nie je, poodchudza się trochę tongue Lata temu jak byłem takim zakochańcem, to też nie jadłem przez jedną - i tak nic z tego nie wyszło, ale przynajmniej oponkę na brzuchu zrzuciłem big_smile

8

Niedojrzała emocjonalnie? chyba odwrotnie... Rozstaliście się po ponad 5 latach, czyli kiedy zaczynaliście ona miała ok 13 lat. Ponad pięć lat szczeniackiego związku... Wypada pogratulować stałości, bo w tym wieku rzadko się zdarza widzieć związki z takim stażem. Jednakże... to co jest dziecięcą/młodzieńczą miłością różni się znacznie od miłości ludzi dorosłych. Inne oczekiwania, inne podejście, inne prawie wszystko. Ponadto jesteś jedynym mężczyzną, z którym była i wątpię by w tym wieku miała perspektywę związku aż po grób z pierwszą osobą z którą się związała. Raczej doszła do punktu w którym nastąpiła mieszanka wszystkiego: ona dorosła, perspektywa na wszystko nieco uległa zmianie, być może chce spróbować innego życia niż dotychczas, co również być może oznacza: życia z kimś innym. Trudno jej zakończyć w sposób nie budzący wątpliwości, bo gryzie ją sumienie: w końcu krzywdzi kogoś kto był jej bardzo bliski przez ostatnie ponad pięć lat. Stąd wyrzuty sumienia, stąd potępianie siebie, ale przekaz jest mimo wszystko jasny: nie chce już być z Tobą. Trzeba przyjąć do wiadomości. Zwłaszcza, że na koniec waszego związku złożyły się nie tylko wyrzuty sumienia, ale i jej oportunistyczne wytrzymanie do studniówki wink W końcu kogo ona by znalazła na ostatnią chwilę... Mama dobrze radzi, żebyś odpuścił.
Na przyszłość kiedy już będzie kryzys w związku, to nie podkładaj się tak. Ten tekst o zdradzie... Ale to już Verdad wyjaśniła.

9

Ona by chciała wrócić tak jak było kiedyś ale nie potrafi bo gryzie ją sumienie że podoba się jej inny i to nie jest fer według mnie.  Jak to się mówi ' miała chlebek chciała bułeczki' może to tylko był pretekst że ktoś się jej spodobał.  Ciężko jest tak ooo o niej nie myśleć.  Dzisiaj mi się nawet śniło jak mowila mi słodko ' nie gniewaj się kochanie'.  Zrobiłbym wszystko żeby z nią być,  ale to może był by błąd że jestem  taki naiwny,  ona wie że jak coś to do niej zawsze wrócę.

10

eryczowski napisał/a:

ona wie że jak coś to do niej zawsze wrócę.

Skoro tak to czekaj na swoją kolej i być może się doczekasz, a być może nie. Skoro Tobie Twojego życia nie szkoda, to pozostaje życzyć szczęścia na dalszej drodze życia i nie marnujmy już swojego czasu nad klawiaturą w tym wątku wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 5 i pół roku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024