Kocha ale chce być sama - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocha ale chce być sama

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Kocha ale chce być sama

Kobieta powiedziała mi że mnie kocha ale chce być sama. To boli, ale chce wiedzieć czy jest szansa że do mnie wróci? czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem i mógłby mi coś na ten temat powiedzieć? pozdrawiam, Paweł.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocha ale chce być sama

Mamy wróżyć? Są różne osobowości i różne czynniki składające się na każdą sytuację, takie porównywanie i tona podstawie tak szczątkowych danych jest bez sensu...

3

A co przeskrobałeś ,że nie chce być z tobą?

4

Napisz coś więcej, bo mi szklana kula poszła do naprawy.

5

Jak kocha i chce być sama, to nie kocha.

6

PolnyMotylek napisał/a:

Jak kocha i chce być sama, to nie kocha.

Amen.

7

A włąśnie, że może kochać i chcieć być sama. Po prostu może gość dobrze jej dokuczył i ma dziewczyna dość ciągłego przebaczania. Ze mną tak było. Powiedziałam sobie i jemu, że jeszcze jeden wyskok i nie ma nas. Wyskok oczywiście był i to był koniec. Biegał za mną potem jeszcze chyba z rok czasu, ale ja się zaparłam. Cierpiałam strasznie, ale chciałam w tym czasie zobaczyć, czy się zmienił. Niestety tak nie było i nie wróciłam.
Autorze, jeśli naprawdę ją kochasz to biegaj za nią i jeśli faktycznie coś naskrobałeś, to pokaż jej, że się zmieniłeś, a wtedy wróci - bo kocha.

malafifi napisał/a:

Po prostu może gość dobrze jej dokuczył i ma dziewczyna dość ciągłego przebaczania.

Może dokuczył a może nie... może więc zaczekajmy na opis sytuacji i nie wyciągajmy tak daleko idących wniosków?
Nikt tu nie jest jasnowidzem...

malafifi napisał/a:

Ze mną tak było.

To że z Tobą tak było to nie znaczy, że tak samo jest w tym przypadku. Autor faktycznie mógł w jakiejś kwestii nawalić i wówczas powinien się starać to naprawić... równie dobrze jego kobieta może być niedojrzała i opowiadać takie bajeczki...

malafifi napisał/a:

Autorze, jeśli naprawdę ją kochasz to biegaj za nią i jeśli faktycznie coś naskrobałeś, to pokaż jej, że się zmieniłeś, a wtedy wróci - bo kocha.

Jeśli coś zawalił to zgadzam się, że powinien się starać... ale jeśli nie, to absolutnie nie.

9

Alberto Salazar napisał/a:
malafifi napisał/a:

Po prostu może gość dobrze jej dokuczył i ma dziewczyna dość ciągłego przebaczania.

Może dokuczył a może nie... może więc zaczekajmy na opis sytuacji i nie wyciągajmy tak daleko idących wniosków?
Nikt tu nie jest jasnowidzem...

malafifi napisał/a:

Ze mną tak było.

To że z Tobą tak było to nie znaczy, że tak samo jest w tym przypadku. Autor faktycznie mógł w jakiejś kwestii nawalić i wówczas powinien się starać to naprawić... równie dobrze jego kobieta może być niedojrzała i opowiadać takie bajeczki...

malafifi napisał/a:

Jeśli coś zawalił to zgadzam się, że powinien się starać... ale jeśli nie, to absolutnie nie.

Masz rację smile

10

Kocham ale chcę być sama w 98,7% przypadków oznacza - mam kogoś nowego na oku i daj mi na razie spokój.
W ciągu najbliższego tygodnia usłyszysz całą listę wyjętych z tyłka powodów, dla których nie możecie być razem,
a za następny tydzień spotkasz ją przypadkiem na mieście z nowym amantem pod rączkę. Tak cię właśnie kocha.
Nie walcz i nie rób z siebie pośmiewiska. Nie chce to niech idzie. Jak kocha to nie pójdzie, a jak pójdzie to patrz wyżej.

11

anderstud napisał/a:

Kocham ale chcę być sama w 98,7% przypadków oznacza - mam kogoś nowego na oku i daj mi na razie spokój.
W ciągu najbliższego tygodnia usłyszysz całą listę wyjętych z tyłka powodów, dla których nie możecie być razem,
a za następny tydzień spotkasz ją przypadkiem na mieście z nowym amantem pod rączkę. Tak cię właśnie kocha.
Nie walcz i nie rób z siebie pośmiewiska. Nie chce to niech idzie. Jak kocha to nie pójdzie, a jak pójdzie to patrz wyżej.

Nic dodać nic ująć smile całkiem niedawno przerabiałem identyczny przypadek, po ponad 2 latach w związku i jakiś poważnych planach nagle usłyszałem takie powody, które nie kleiły się z żadnymi faktami. Niestety ale to co napisał kolega jest prawdziwe smile Nie opisałeś swojego przypadku, ile się znacie itp?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocha ale chce być sama

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024