Może być to pomyłka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Może być to pomyłka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Może być to pomyłka?

Witam jestem w 15tyg ciąży jest to moja pierwsza ciąża,  dziś byłam u swojego ginekologa zapytałam o płeć dziecka lekarz chwilkę się przyglądał i pierwsze widział że dziecko bawi się pepowina po czym powiedział ze prawdopodobnie będzie chłopak. Byłam pewna ze powie ze będzie dziewczynka  po prostu to czuję od początku ciąży w dodatku mam wytryski na twarzy bierze mnie na słodkie i często płacze. To podobno też pokazuje nam płeć dziecka. Więc moje pytanie jest takie czy jest możliwość pomyłki lekarza, czy może się okazać ze będę mieć dziewczynkę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Może być to pomyłka?

Mysle ze ochota na slodkie czy wytryski na twarzy to nie ma nic do plci.. smaki sa rozne w ciazy i jednak to nic nie ma zwiazku z plcia dziecka .

15tc to jednak wczesne okreslenie plci. Moja ginekolog powiedziala ze musi byc bardzo dobry lekarz aby wczesnie okreslic plec.

U mnie w 16tc lekarz powiedzial ze chlopiec a potem na kolejnym usg okazalo sie zs dziewczynka:).

Poza tym ciesz się ze dziecko będzie zdrowe. Przeczucia nie zawsze sie sprawdzaja

3

Mi pani dr w 11 12 tyg powiedziała ze bd chlopiec.  Do potwierdzenia. Ale pozniej nic się nie zmieniło. Urodzilam zdrowego pieknego chlopca. A marzylam o coreczce. A teraz. Nie wyobrazam sobie bez niego zycie.  Taki Cyniu mamuni. Kocham Go smile
Plec nie ma znaczenia uwierz. Ale to dopiero czlowiek wie jak urodzi smile
Ps. Ja gdybym miala sie zdecydowac na 2. Marze o kolejnym chlopcu. Chlopcy sa super

4

Nie chodzi mi już o płeć , tylko chciałam się dowiedzieć czy jednak nie jest za wcześnie i czy może być to pomykla. smile

Lekarz powiedział "prawdopodobnie". Więc nawet jeśli nie będzie chłopak, nie będzie to pomyłka...

Dobry lekarz na dobrym USG rozpozna płeć już ok. 12 tygodnia. Co nie oznacza, że nigdy żaden się nie pomylił big_smile

6

Dokldnie. Mozesz najwyzej isc do innego lekarza tylko na usg zeby inny zobaczyl i powiedzial co tam widzi smile

7

U mnie mial byc chlopiec. Nie pamietam w ktorym tyg. lekarz tak powiedzial. Potem dlugo nie bylo widac bo corka sie zaslaniala, dopiero pod konoec ciazy pokazala, ze nie jest chlopcem. Marzylam o dziewczynce i mam, choc co by sie nie urodzilo kocha sie tak samo mocno wink pozdrawiam smile

8

Jeśli masz "wytryski" na twarzy to na pewno będzie chłopiec:p tongue

Te wszystkie gadki o urodzie w ciąży to zwykły mit.

9

Jak to dobry lekarz z dobrym sprzętem USG to raczej się nie pomylił. Ja poznałam płeć na pierwszym USG prenatalnym w 12 tc, lekarka powiedziała, że na 99% to chłopak. W 20tc miałam drugie USG prenatalne i się potwierdziło.  "Wytryski" na twarzy hehehe. Nie , to chyba nie świadczy o płci big_smile Najważniejsze przecież, żeby dziecko był zdrowe.

10

minia23 napisał/a:

Jeśli masz "wytryski" na twarzy to na pewno będzie chłopiec:p tongue

Te wszystkie gadki o urodzie w ciąży to zwykły mit.

Ja w ciąży miałam gladziuśką buźkę, że hej. A nosiłam pod sercem trojaki-trzy dziewczynki smile
Nie ma reguły.

11

Wypryski, ochota na słodkie i inne tego typu przesądy i mądrości to bzdura.

Mi lekarz w 15 tc określił płeć, zaznaczając że jest to 70% prawdopodobieństwo. Jednak potwierdził się chłopiec na każdych kolejnych badaniach i chłopca urodziłam. smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Może być to pomyłka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024