Witam! Czy ktoras z Pań miala podobną sytuacje? Zrobiłam przed chwilą test ciążowy. Po chwili pojawila sie jedna mocna kreska wskazujaca na wynik ujemny i druga ledwo widoczna jasnorozowa kreska. Po kilku godzinach spojrzalam na ten test i teraz widnieją dwie identyczne mocne kreski. Czy to może być ciąża czy wynik odczytany po 2 godzinach nie jest wiarygodny. Wiem, że muszę powtórzyć test. Czuję, że noc będzie nieprzespana ;-)
nawet jeśli druga kreseczka jest ledwo widoczna to wynik jest pozytywny, a wynik jest wazny tylko przez krótki czas od wykonania testu. Czy tak czy siak powtórz test.
Czy tak czy siak powtórz test.
Najlepiej zaraz rano
Gratuluje:)
Dziś wykonałam drugi test. Dwie kreski pokazały się po ok 2 minutach. Byłam też u ginekologa. Pani doktor powiedziała mi, że pęcherzyk zagnieździł się w macicy, ale na 100 % nie może potwierdzić ciąży. 9 lutego mam wizytę. Wtedy ma podobno widoczne być bicie serca. Dostałam jakiś lek na podtrzymanie ciąży, bo mówiłam Jej, że mam takie bóle jakby menstruacyjne, a okresu nie było. Mam też łykać kwas foliowy. Teraz będę się troszkę stresować do 9 lutego.
Nie danerwoj sie, gratuluje raz jeszcze, zycze spokojnej dlugiej i nudnej ciazy:)
Miałam identyczna sytuacje i tez mam wizytę na 9 lutego ! Gratulacje
Miałam identyczna sytuacje i tez mam wizytę na 9 lutego
! Gratulacje
Nie dziękuję Życzę, żeby ciąża rozwijała się prawidłowo i żebyś urodziła zdrowego dzidziusia
Hej dziewczyny ja mialam podobna sytuacje zrobilam test dwa dni po spodziewanym okresie i wyszla mi ta druga taka bardzo jasna kreska prawie nie widoczna później powtorzylam test z samego rana i tez byly dwie kreski a ta druga byla bardzo jasna. Poszlam zrobic beta hcg i okazalo sie ze jestem 2,5 tyg w ciąży.