Hej
Trochę mi wstyd że piszę z takim "problemem" XD ale męczy mnie to czego nie lubię
Jestem w związku od 2 miesięcy. Układa nam się dobrze pomimo że oboje mamy swoje problemy ale staramy się siebie wspierać. Traktujemy siebie poważnie itp. Na samym początku zaproponował mi zmianę statusu na Facebooku ale odmówiłam że to tylko głupi status. Było wcześnie jeszcze i nie chciałam wyjść na głupią małolate .
Minął czas i rolę się odwróciły XD hahaha pomyślałam że jednak chciałabym ustawić taki status. Z wielu względów nawet tych żałosnych najbardziej co myślicie XD i Nie wiem czy mam to sama zaproponować czy czekać XD czy zasugerować XD wiem że to nie najważniejsze XD ale czemu Nie. Podpowiedzcie coś XD
problemy rangi mamuta
Jezuuuu wiem .... kondolencje dla mojego mózgu. Mam sesję i muszę zakuwać prawo karno skarbowe. A ja męczę się takimi pierdołami.
Człowiek jak się zakocha to traci rozum i wariuje.
Nie bardzo rozumiem w czym leży problem. Klikasz zmianę statusu. Mówisz mu że zmieniłaś status i żeby zmienił swój. Koniec. Kurtyna.
Chyba, że jakaś zawiłość tego problemu mnie ominęła i nie ogarniam...
Chcesz to zmień status , jeśli to jest w związku dla ciebie najważniejsze.
Hej
Trochę mi wstyd że piszę z takim "problemem" XD ale męczy mnie to czego nie lubię
Jestem w związku od 2 miesięcy. Układa nam się dobrze pomimo że oboje mamy swoje problemy ale staramy się siebie wspierać. Traktujemy siebie poważnie itp. Na samym początku zaproponował mi zmianę statusu na Facebooku ale odmówiłam że to tylko głupi status. Było wcześnie jeszcze i nie chciałam wyjść na głupią małolate .
Minął czas i rolę się odwróciły XD hahaha pomyślałam że jednak chciałabym ustawić taki status. Z wielu względów nawet tych żałosnych najbardziej co myślicie XD i Nie wiem czy mam to sama zaproponować czy czekać XD czy zasugerować XD wiem że to nie najważniejsze XD ale czemu Nie. Podpowiedzcie coś XD
Boże co to za problem statut na fb . To trzeba wątek na forum zakładać ?// Dziewczyno żebyś tylko takie problemy w tym związku miała. Dwa miesiące to etap poznawania a nie jakiś wielki związek
... XD ... XD ... XD ... XD ... XD ... XD ... XD
... XD
Jezuuuu wiem .... kondolencje dla mojego mózgu. Mam sesję i muszę zakuwać prawo karno skarbowe. A ja męczę się takimi pierdołami.
Człowiek jak się zakocha to traci rozum i wariuje.
Jestem studentką prawa! Och ach! XD
Rany... XD Dołączam się do kondolencji XD
MinGi napisał/a:Jezuuuu wiem .... kondolencje dla mojego mózgu. Mam sesję i muszę zakuwać prawo karno skarbowe. A ja męczę się takimi pierdołami.
Człowiek jak się zakocha to traci rozum i wariuje.Jestem studentką prawa! Och ach! XD
Rany... XD Dołączam się do kondolencji XD
Heheh ciekawa jestem co będziesz doradzać swoim klientom skoro sprawa feacebooka Cię przerasta
MinGi napisał/a:Jezuuuu wiem .... kondolencje dla mojego mózgu. Mam sesję i muszę zakuwać prawo karno skarbowe. A ja męczę się takimi pierdołami.
Człowiek jak się zakocha to traci rozum i wariuje.Jestem studentką prawa! Och ach! XD
A niekoniecznie och ach Karne - skarbowe zakuwają bardzo mocno na administracji, na prawie wystarczy poczytać
Zmieniasz status i gotowe.
Nie bądź taka do przodu i taka mądra.
Jestem studentką administracji. Nie koniecznie prawa.
Napisałam już w tytule wątku ze Nie jest to duży problem. Właściwie nie jest to żaden problem tylko po prostu chciałam znać opinie innych o tym nie wiem. A wy od razu się sprułyście jakbym napisała niewiadomo co. Myślałam że to forum jest bardziej przyjazne ale okazuje się że jednak nie.
A w życiu mam gorsze problemy niestety od tego. Z resztą nawet nie nazwałam tego problemem.
Więcej tu nie zajrzę.
Z uwagi na niski poziom wątku, zostaje on zamknięty. Ponadto Autorkę proszę, aby zapoznała się z naszymi zasadmi, z których jasno wynika, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku.
Z pozdrowieniami, Olinka