Warszawska integracja:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Warszawska integracja:)

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 128 ]

1 Ostatnio edytowany przez Husky (2017-01-24 15:29:55)

Temat: Warszawska integracja:)

Widzę, że entuzjazm odnośnie spotkania jak zwykle polega na "weźmy się i zróbcie to", więc trudno - robię big_smile

Pomyślałam, że skoro widzieliśmy się już raz (w małym gronie, ale jednak:) i planujemy następny, to warto zrobić zbiorczy wątek spotkaniowy.

Propozycja wtępna:
Najbliższa sobota godzina 19:00, tam gdzie ostatnio, czyli pub Świetlica (ulica Marszałkowska 17)

Jak ktoś zna inne fajne miejsce, gdzie nie ma dzikiego tłumu i poziom decybeli nie przeszkadza w rozmowie, to ja chętnie takowe poznam:) Ogólnie mało na miasto wychodzę, bo ze znajomymi głównie chowamy się po mieszkaniach w małej grupie (przez co pewnie trochę zdziczałam i może pora to zmienić,heh).

Żeby proces decyzyjny ułatwić to jeśli komuś godzina/dzień/miejsce nie pasuje, zgłaszajcie konkretne kontrpropozycje.

No.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Warszawska integracja:)

ech, żałuję, że mnie nie będzie sad

ale piszę się na kolejne spotkanie smile

3

Wchodzę w to w ciemno :-)

4

I ja postaram się dotrzeć smile

5

smile

6

Up :-)

7

na 90% będę :-)

8

To już mamy wstępnie 2+2 :-)

9

ja też się piszę smile

10

Super:)
Ja jednak nieodmiennie wole rozmawiać niż pisać, wiec bardzo mnie cieszy, że zrobimy sobie forum na żywo;)

11

Tia, a potem zalew postów pod hasłem "ojej, przegapiłam/przegapiłem" tongue

12

Husky napisał/a:

/.../ zrobimy sobie forum na żywo;)

Hmmmm... ale który dział? smile

13 Ostatnio edytowany przez Husky (2017-01-28 00:54:34)

starr napisał/a:
Husky napisał/a:

No na pierwszy ogień pójdzie dział "poznajmy się", a następnie taki, którego niestety tu nie ma, czyli "rozmowy wszelakie bez ograniczeń".
Swoją drogą powoli zaczyna mnie męczyć, że 95% topików krąży wokół związków męsko-damskich. Serio polubiłam osoby, które się tu udzielają i naprawdę chciałabym z wami zawrzeć takie zwykłe znajomości.
Akurat mi o to by chodziło, ale jeżeli wpadnie więcej osób, to ich motywacje mogą być różne, więc kto wie, jakie interakcje zajdą;)
w każdym razie ja osobiście po prostu mam potrzebę jakiejś świeżości w kwestii znajomości.
A że naprawdę darzę sympatią wypowiadające się tu osoby, to mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku.
Cóż, w razie czego wezmę laptopa i sobie popracuję popijając piwko wink

14

Husky napisał/a:
starr napisał/a:
Husky napisał/a:

No na pierwszy ogień pójdzie dział "poznajmy się", a następnie taki, którego niestety tu nie ma, czyli "rozmowy wszelakie bez ograniczeń".
Swoją drogą powoli zaczyna mnie męczyć, że 95% topików krąży wokół związków męsko-damskich. Serio polubiłam osoby, które się tu udzielają i naprawdę chciałabym z wami zawrzeć takie zwykłe znajomości.
Akurat mi o to by chodziło, ale jeżeli wpadnie więcej osób, to ich motywacje mogą być różne, więc kto wie, jakie interakcje zajdą;)
w każdym razie ja osobiście po prostu mam potrzebę jakiejś świeżości w kwestii znajomości.
A że naprawdę darzę sympatią wypowiadające się tu osoby, to mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku.

Jest taki dział: "Moja niesamowita historia" Tu można wszystko napisać, bo niesamowitość jest bardzo pojemnym pojęciem smile
Wpadnę, chociażby by zobaczyć Wasze buzie big_smile

15

starr napisał/a:
Husky napisał/a:
starr napisał/a:

Jest taki dział: "Moja niesamowita historia" Tu można wszystko napisać, bo niesamowitość jest bardzo pojemnym pojęciem smile
Wpadnę, chociażby by zobaczyć Wasze buzie big_smile

A to bardzo się cieszę i mam nadzieję, że nie wykręcisz się w ostatnim momencie tak jak ostatnim razem;)

no niby jest "niesamowita historia", ale to wymaga pierwotnego monologu, a ja jednak oczekuję dialektyki:P

16

Husky napisał/a:

/.../

A to bardzo się cieszę i mam nadzieję, że nie wykręcisz się w ostatnim momencie tak jak ostatnim razem;)

no niby jest "niesamowita historia", ale to wymaga pierwotnego monologu, a ja jednak oczekuję dialektyki:P

Ostatnim razem, pogoda wywinęła mi numer. Napadało śniegu na nieposypane drogi a ciężarówki zrobiły z tego lód. Jazda po lodzie, to nie moja specjalność i logistyka poszła się.... smile

17

starr napisał/a:
Husky napisał/a:

/.../

Ostatnim razem, pogoda wywinęła mi numer. Napadało śniegu na nieposypane drogi a ciężarówki zrobiły z tego lód. Jazda po lodzie, to nie moja specjalność i logistyka poszła się.... smile

Prognoza na niedzielę nie zapowiada się tak źle, tak więc do zobaczenia:P

18

Husky napisał/a:
starr napisał/a:
Husky napisał/a:

/.../

Chyba na sobotę ;-)

19

Jacenty89 napisał/a:
Husky napisał/a:
starr napisał/a:

Chyba na sobotę ;-)

Aj, sorry sorry, ja mam spaczone poczucie czasu sad

20

FU*K! Tym razem to ja zmieniam w ostatniej chwili, bo cóż, rozchorowałam się:/ myślałam, że to nic poważnego, ale teraz mam 38.5 stopnia, więc chyba jednak wychodzenie to nie jest najlepszy pomysł:(

Bawcie się dobrze

21

Szkoda, miałem nadzieję że wreszcie uda nam się poznać :-)  starr, tynavy, pirx, mamidełko będziecie? Czy jeszcze ktoś poza tą czwórką wpadnie?

22

Ja tak ,ale na godzinę :-)
Mała mi się pochorowała więc wieczorem pomagam ex zając się nią.

23

ja będę, ale mam prośbę. Czy ktoś z Was mógłby napisać do mnie i podać swój nr telefonu? Nie bardzo ogarniam gdzie to jest dokładnie hmm

24

Hej, ja niestety też nie dam rady dotrzeć ;/

25

tynavy napisał/a:

ja będę, ale mam prośbę. Czy ktoś z Was mógłby napisać do mnie i podać swój nr telefonu? Nie bardzo ogarniam gdzie to jest dokładnie hmm

To jest blisko metra Politechnika, wysłałem Ci na maila moj nr telefonu :-)

26

Husky napisał/a:

FU*K! Tym razem to ja zmieniam w ostatniej chwili, bo cóż, rozchorowałam się:/ myślałam, że to nic poważnego, ale teraz mam 38.5 stopnia, więc chyba jednak wychodzenie to nie jest najlepszy pomysł:(

Bawcie się dobrze

Dzięki za życzenia
Mam nadzieję, że to nie po lekturze mojego wątku... big_smile
I w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia życzę. 

Jacenty89 napisał/a:

Szkoda, miałem nadzieję że wreszcie uda nam się poznać :-)  starr, tynavy, pirx, mamidełko będziecie? Czy jeszcze ktoś poza tą czwórką wpadnie?

będę, ale nie mam z nikim kontaktu pozaforumowego, poza Husky, której nie będzie. Mój mail jest jawny i aktywny. Może pochwali się swoim numerem telefonu ktoś, kto na pewno będzie?

27

Wysłałem Ci mój nr tel mailem.

28

Jak następnym razem na spotkaniu będzie Starr - to ja tez przyjdę (dziś już nie zdążę).
Przepraszam Cię Starr, ale jesteś moja kategoria wiekowa tongue Nie chciałam psuć spotkania dzieciaków... big_smile Szkoda, że wcześniej nie załapałam, że się wybierasz.

29

Zorija napisał/a:

Jak następnym razem na spotkaniu będzie Starr - to ja tez przyjdę (dziś już nie zdążę).
Przepraszam Cię Starr, ale jesteś moja kategoria wiekowa tongue Nie chciałam psuć spotkania dzieciaków... big_smile Szkoda, że wcześniej nie załapałam, że się wybierasz.

Skoro było zaproszenie niejako w ciemno, to stwierdziłem, że czemu nie... big_smile
A poza tym, spotkania z forumowiczami, w moim przypadku, to już tradycja. Tyle, że osoby z którymi się spotykałem, w większości już nie piszą...

30

Jacenty89 napisał/a:
tynavy napisał/a:

To jest blisko metra Politechnika, wysłałem Ci na maila moj nr telefonu :-)

mógłbyś wysłać jeszcze raz? bo nic nie dostałam sad

31

Poszedł mailem drugi raz.

Jaki przedział wiekowy dominuje ? smile

33

Brak dominującego wieku smile zapraszamy do Małej Ziemiańskiej ul. Oleandrów 2/4

Jeśli nie myli mnie przeczucie to chyba całkiem niezłe towarzystwo smile

35

Melduje dotarcie do domu. Dziękuje starrowi i tynavy za te miłe wspólnie spędzone 2 godziny i liczę na kolejne spotkanie w szerszym gronie.

36

Też dotarłem. Dziękuję tynavy i Jacenty89 za spotkanie i za uśmiech. Na następnym spotkaniu na pewno będę.

37

Pokorne przeprosiny z mojej strony.
Mała się rozgorączkowała i wybrałem opiekę nad nią :-)
Nastepnym razem nie zawiodę :-)

38

Czy planowane jest kolejne spotkanie ?
Jeżeli tak, to z chęcią dołączę. big_smile

39

?
temat umarł śmiercią naturalną, czy jest będzie reaktywacja integracji?

40

Ja jestem zdecydowanie za powtórką :-)

41

To ja z wielką chęcią się do was dołączę, o ile nie macie żadnych obiekcji, oczywiście. smile

42

... no to nie pozostaje nic innego jak ogłosić termin i miejsce, i oficjalnie otworzyć listę obecności big_smile

Obecnie jestem chora, mówię pięknym niskimi altem, z domieszką pijackiej chrypki, ale będę miała dodatkowy motyw, by szybko się wykurować.

43

Proponuje najbliższą sobotę godzinę 19, nad miejscem pomyślę jeśli macie jakieś propozycje to śmiało.
Otwieram listę obecności:
1. Jacenty89

44

2. V.

45

3. Averyl.

46

4. AdLib

Ale tylko na chwilkę, bo w niedzielę mam egzamin z rana i spotkanie z promotorką. big_smile

47

Jacenty89 jako "weteran" spotkań integracyjnym ze stażem 1 (słownie: jeden), (dobrze liczę?) zaproponuj miejsce i znaki rozpoznawcze, a ci co chcą się wykruszyć z listy lub dopisać, to niech się przyznają szybko do swych odważnych myśli.

48

Wygolony a łyso, ruda broda, czarne spodnie, buty i płaszcz. Biało-szaro-czarny szalik. big_smile

49

AdLib - wygląda na to, że chętni się wykruszyli, albo zapomnieli... na pierwsze spotkanie było też wielu chętnych, a niewielu pozostało.
Integracja dwuosobowa to brzmi jakoś tak specyficznie, trochę dziwnie... no ale jak spotkam na ulicy netfaceta wygolonego na łyso, rudobrodego, ubranego w buty... to na pewno zawadiacko uśmiechnę się (to będzie mój znak rozpoznawczy lol)

50

Hm, no cóż, bywa.
Averyl, ze swojej strony dalej podtrzymuję zaproszenie. Z chęcią wypiję wieczorną kawę w czyimś towarzystwie. smile

51

Ja niestety prxyznaje się bez bicia, że wypadł mi nagle event rodzinny poza Warszawą, ale chęć spotkania w innym terminie podtrzymuje.

52

ja niestety tez nie dotre hmm

53

ja niestety tez nie dotre hmm

54

To chyba najbezpieczniej będzie, jak dzisiaj sobie darujemy imprezę. smile

Z niecierpliwością oczekuję na kolejną okazję !

55

AdLib przeczytałam twoją wypowiedź o spędzaniu Walentynek big_smile lol Ja na pewno nie będę twoją Walentynką, ot chociażby dlatego, że prawie od 20 lat jestem już z M.

AdLib napisał/a:

Averyl, ze swojej strony dalej podtrzymuję zaproszenie. Z chęcią wypiję wieczorną kawę w czyimś towarzystwie. smile

ale z zaproszenia na wypicie kawy w sympatycznym towarzystwie z przyjemnością skorzystam, więc mam nadzieję, że następne spotkanie integracyjne dojdzie do skutku tongue

56

Nie żebym się podśmiewywał z tych perypetii, albo podważał czyjeś zdolności organizacyjne;)...
Ale nie możecie zrobić tak, że po prostu ustalacie stałą godzinę, miejsce i datę? (np. 1 piątek i 3 środa miesiąca, godzina 18, klub XYZ). Kto chce ten przyjdzie wtedy kiedy będzie miał czas, zwłaszcza że będzie wiedział z wyprzedzeniem i będzie mógł sobie poustawiać zawczasu inne sprawy.

57

Naprędce - nie przesadzaj, tak po prostu spotkać się face-to-face, w realu.... przecież to za proste - miejsce, godzina... i już? przecież my jesteśmy wirtualni, a do spotkania trzeba byłoby się zmaterializować, ucieleśnić big_smile

58

Skoro nawet taki odludek jak ja się ucieleśnił, to wszystko jest możliwe;)
No i chyba już kiedyś tam takie spotkania Netludziów się odbywały- więc chyba  taka ogólno-internetowa-teoria-bezcieleśności jest nieco podważona, czyż nie?

59

Więc jak w tym tygodniu ? smile
Dzisiaj jestem zajęty, ale jak szybko zaczniemy planować, to na dany moment mam czysty grafik na popołudnia wtorek-piątek. big_smile

60

Od 20.03 w BUW jest interaktywna wystawa Beksińskiego. Nie znam zbyt wielu szczegółów, ale proponuję 24.03 o godz. 17.00 na wystawie, lub o 18 w kawiarence (tam jest chyba Costa Coffee).

Do zobaczenia big_smile

61

Myślę, że długa historia umawiania się... chyba nie będzie miała happy endu

Skoro zostało powiedziane - piątek 24.03, godz. 18... to tylko przypominam, jeśli ktoś jeszcze chce się integrować smile

62 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-21 15:30:07)

Właśnie to czytam... Pewnie nie dam rady na piątek... Tylko pytanie, niestety, o wiek. Z młodszymi przebywać, przebywam... Sami młodsi w moim zespole i na piwo chodzimy.
Chodzi mi o to, że 'czy jednak mogę/mógłbym'? Desperatem nie jestem. Poznawać nowych ludzi lubię. Nie szkoda mi czasu aby tylko pogadać... Nie poluję... smile No właśnie... tylko...

EDIT: wiem, że zależy... ode mnie... jednak... przecież wiadomo... szczerze tylko...

63

Ja jestem bardzo chętny na jakąś integrację, ale najbliższe 9 dni mam raczej zawalone więc trudno będzie się wstrzelić, po 30 już będę miał przez 2-3 tygodnie dużo więcej czasu.

64

Jacenty89... na tym polega urok umawiania się na forum netkobiety, najpierw jest wielu chętnych, potem okazuje się, że żaden termin nie pasuje.

Rh72 - na razie nikt się nie zadeklarował, że przyjdzie, więc argument z wiekiem nie ma pkt odniesienia.

65

Averyl napisał/a:

Jacenty89... na tym polega urok umawiania się na forum netkobiety, najpierw jest wielu chętnych, potem okazuje się, że żaden termin nie pasuje.

Rh72 - na razie nikt się nie zadeklarował, że przyjdzie, więc argument z wiekiem nie ma pkt odniesienia.

hahahaha! smile Ma! Zawsze się ma... po prostu spróbuj odpowiedzieć... smile spróbuj? smile

Posty [ 1 do 65 z 128 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Warszawska integracja:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024