specyficzna warszawska jesień - szukam towarzystwa! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » specyficzna warszawska jesień - szukam towarzystwa!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: specyficzna warszawska jesień - szukam towarzystwa!

aromatyczne grzane wino. długie, wełniane szale, gryzące w zarumienione od chłodu policzki. elektryzujące się od czapek włosy. spacery wśród złotobrązowych liści - a raczej wśród mało romantycznych kałuż i popękanych chodników. parujące okulary, utrudniające głębokie spojrzenia w oczy. lodowate od wiatru dłonie - sunące po karku, wywołujące dreszcze. wieczna chrypka spowodowana niedawnym przeziębieniem. dyskusje o obejrzanych filmach, przeczytanych książkach, szaleństwach wszechświata.

bez hashtagów i zdjęć w mediach społecznościowych, bez presji, bez ciężaru, choć zapewne z lekką nerwowością, typową dla pierwszych spotkań i znajomości.

kim jestem? studentka, lat 24, miłośniczka dobrego kina, książek trafiających w sam splot słoneczny, fantastyki i długich spacerów. nie przepadam za klubami i hałasem, omijam z daleka piwne czwartki, seksowne piątki (nic nie drażni mnie bardziej niż słowo 'sex' pisane z tym okropnym iksem), skacowane soboty i niedzielne zakupy w galeriach handlowych. cenię uprzejmość wobec kelnerów (i świata ogółem), umiejętność przyznania się do niewiedzy, opiekuńczość, fantazję i otwartość. uwielbiam emeryckie rozrywki (gry planszowe i grupowe improwizacje, krzyżówki, biblioteki, spacery, szachy) i literaturę erotyczną  (nie, n i e pięćdziesiąt twarzy greya).

szukam towarzystwa, zarówno tego przyjacielskiego, jak i - być może? - owocującego czymś więcej, nie nastawiam się jednak w żaden sposób. jestem w warszawie stosunkowo nowa, z przyjemnością poznam to miasto od innej strony, powiększając swoje grono znajomych. chętnie wybiorę się do kina lub teatru - albo po prostu poszwendam się w parku, by potem wypić gorącą herbatę lub grzane wino w przytulnym miejscu, rozmawiając o kosmosie, śmiesznych historyjkach z dzieciństwa, filmach von triera i andersona, zepsutym rowerze albo pogodzie (tak, o pogodzie także można rozmawiać czule i z fantazją).

dopiero wdrażam się w forum, ale mam nadzieję, że znajdę tutaj bratnie dusze i miejsce do wymiany myśli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: specyficzna warszawska jesień - szukam towarzystwa!

Życzę powodzenia choć tu będzie trudno

3

Hej, co prawda nie jestem z Warszawy (do tej miejscowości dzieli mnie godzina drogi), jednakże byłbym zainteresowanym aby Cię poznać. Zawsze chętnie poznam nowe osoby, a jeżeli z czasem udałoby nam się zostać przyjaciółmi to byłbym mega szczęśliwy smile Gdybyś miała ochotę to po prostu napisz caffeine9212(małpa)wp.pl

Ps.Mam problem aby podać normalnie adres email hmm

4

A może chciałabyś się podzielić przeczytanymi książkami?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » specyficzna warszawska jesień - szukam towarzystwa!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024