Osłabienie węchu po kroplach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Osłabienie węchu po kroplach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Osłabienie węchu po kroplach

Od 1,5 roku leczę przewlekłe zapalenie błony śluzowej nosa. Wyszła mi bakteria więc lekarz przepisał mi krople do nosa z antybiotykiem, które mam brać 10 dni.Faktycznie odkąd zaczęłam je brać nos mam rzadziej zatkany i zmniejszyła się ilość wydzieliny. Niestety jednocześnie bardzo osłabił mi się węch i nie czuję posmaku w ustach, dlatego od dwóch dni mało co jem. Trochę mnie to niepokoi. Czy to może być skutek uboczny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Osłabienie węchu po kroplach

Co to za krople bo tak to nie wiem jakie mają skutki uboczne. Czy masz umówioną wizytę kontrolną?

3

Krople z gentamycyną. Nie mają nazwy to są krople robione na receptę. Wizytę kontrolną mam dopiero za tydzień.

4

Nie wiem jak dokładnie jest z kroplami ale podejrzewam że podobnie. Mogą one wpływać na zaburzenia smaku i węchu, wiele antybiotyków ma takie działanie. Spokojnie poczekaj do kontroli.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Osłabienie węchu po kroplach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024