Cześć, mam pewien problem i chciałabym żebyście mnie trochę wsparły. Mam chłopaka, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, jak to w każdym związku bywa raz jest dobrze a raz zle, ale od paru dni coś się zmieniło, otóż pomaga on swojej byłej dziewczynie która leży w szpitalu i tylko z nim chce rozmawiać, on powiedział mi ze bardzo mnie kocha i jestem dla niego ważna, ale ona tez jest dla niego ważna bo dobrze się rozumieją i sobie pomagają... nie było tematu ze ona chce do niego wrócić ale ja zawsze panikuje i oczywiście siedzą w głowie mi złe myśli ze on mnie zostawi i do niej wróci... błagam wesprzyjcie mnie, powiedzcie jak z nim porozmawiać bez kłótni bo on jest bardzo nerwowy..
a o czym chcesz rozmawiac?
3 2017-01-22 16:22:34 Ostatnio edytowany przez verdad (2017-01-22 16:24:40)
Byla dziewczyna ? Dawno sie rozstali ? Kto kogo zostawil ? On jest najblizsza osoba dla niej ?
A w ogole dlaczego przy liczbie postow masz napisane 0 ? To kto tem post napisal ? UFO?
Uważaj, żeby pod wpływem emocji nie zniszczyć waszej aktualnej relacji.
Pamiętaj, że skoro się rozstali i facet zaczął sobie układać życie z Tobą, to najwyraźniej już temat z poprzednią był dla niego zamknięty i nadal taki pozostanie, jeśli z Tobą będzie dobrze.
Jak teraz zaczniesz robić afery, a tamta będzie go głaskać po rączkach, to może się zrobić mętlik.
Domyślam się, że szlag Cię trafia, ale głowa wysoko do góry i nie daj mu zapomnieć ani na chwile, dlaczego jest z Tobą i co do Ciebie czuje.