Sesja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Sesja

Proszę o jakąś radę ponieważ mam sesje i wogole nie mogę się skupić na nauce. Robię wszystko żeby się nie uczyć nie wiem co mi jest. Proszę napiszcie co robić żeby było inaczej i żeby zaliczyć sesje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sesja
Fiesta1 napisał/a:

Proszę o jakąś radę ponieważ mam sesje i wogole nie mogę się skupić na nauce. Robię wszystko żeby się nie uczyć nie wiem co mi jest. Proszę napiszcie co robić żeby było inaczej i żeby zaliczyć sesje.

Przejdzie Ci zaraz po ostatnim egzaminie, poprawkowy zaliczeniu smile

Metoda 3Z? wink

Najlepiej mi pomagało, się wyspać dzień przed, sadem ostatecznym smile

3 Ostatnio edytowany przez Husky (2017-01-18 23:00:44)

Chyba najlepiej rozbudzić w sobie ciekawość odnośnie rzeczy, które masz do nauczenia się.
Jeżeli samodzielnie wybrałeś studia, to jestem pewna, że w każdym z przedmiotów jesteś w stanie znaleźć coś interesującego, ciekawszego od siedzenia na forum tongue
Tym, co zniechęca przed sesją jest wizja kolokwiów i egzaminów, ale obcowanie z samym materiałem z reguły jest przyjemne (przynajmniej ja to tak zapamiętałam)
bo widzisz, ja właśnie prokrastynuję w ramach ucieczki przed wypełnianiem PITów - to jest dopiero horror od którego chcę uciec jak najdalej i żadnych dobrych aspektów nie widzę sad sad sad

4

dziekuje za info

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024