Facebookowa kobieta zagadka. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Facebookowa kobieta zagadka.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Facebookowa kobieta zagadka.

W listopadzie poznałam na facebooku pewna kobiete na forum,dosc szybko zlapalysmy kontakt i zaprosila mnie na swoja grupe wsparcia o tarocie.Caly prawie dzień-nie pracuje ona wiec ma czas- opowiadala mi o swoim facecie,prosila o wróżby,z biegiem dni zaczela mi opowiadac historie przerazajace.Np ze nie nawidzi swojego faceta i ze zyczy mu śmierci,utraty bliskic- przeraziłam się !.Z czasem dość szybko dwa razy chciała ode mnie kase pozyczyc,akurat nie miałam.Po tych groźbach na swojego bylego zaczela opowiadac ze na tych i amtych jakichś ludzi rzuci czar-matko jedyna w tych czasach..I ze jacys ludzie jej się wlamuja na konto w sieci.Zobaczylam ze ta znajomość ,,kradnie'' mi czas,probowalam ograniczyć.Kazdego dnia mi pisala ze ten jej facet zasluguje na zemste,wyzywala a za pare godzin ze go kocha i to dobry chłopak.Pomyslalam ze koniec tych kart dla niej po kilka razy na to samo pytanie i koniec tych opowieści.I z dnia na dzień patrze przestala się odzywac,chodzilo mi o spokoj co prawda ale ona nadal swoje forum prowadzi wiec mnie unika.wedlug Was zwiala bo zajela się innymi z forum,nie pozyczylam kasy to mam spadac czy cos innego??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facebookowa kobieta zagadka.

Nie wnikaj. Ciesz się że masz spokój z psycholką i módl się żeby tak zostało

3

Odp: Facebookowa kobieta zagadka.

Jeden wątek na ten sam temat zupełnie wystarczy. Ten zostaje zamknięty, a Ciebie proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum i stosowanie do ich zapisów.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Facebookowa kobieta zagadka.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024