Mam taki " maly " problem... Od, czwartku przy podcieraniu sie, na papierze zostaje krew- niewielkiej ilosci, bo rozmieszana z wydzielina, ale jest.. śladu na majtkach o dziwo nie ma.
Najpierw sie nie przejmowalam, bo tak mam przy silnych podnieceniu, ale jest to jednorazowe. Ten dzien byl bardzo emocjonany. Nastepnego dnia w piatek dostalam grypy zoladkowej ( biegunka, wymioty, maly problem z pecherzem) i wtedy jakby sie nasilio. Co dziwne , do wieczora bylo wszystko wporzadku, dopiero o 18 gdzies zobaczylam krew.. wystraszylam sie bardzo. Powiedzialam mamie, lecz co w srodku nocy ma mi na to poradzic? Dzis przespalam prawie caly dzien, ale bede w wc znowu zobaczylam ta wydzidline. Czasami mniej lub bardziej czerwona czy rozowa. Zdenerwowana wlozyla maly palec do pochwy, na sam poczatek, okazalo sie ze zostala mi na palcu taka plamka krwi. Chce nadmienic ze to zaczelo sie dziac tydzien po okresie( skrocony z 7 do 5 dni, dosyc bardziej obfitym niz zwykle) ,a do lekarza ogolnego mam zamiar isc w poniedzialek najszybciej jak sie da. Bardzo bylabym wdzieczna za rady o co moze chodzic..
Temat: Plamienie krwią po za okresem i owulacją
Zobacz podobne tematy :
Odp: Plamienie krwią po za okresem i owulacją
Musisz się do gina zgłosić.
Odp: Plamienie krwią po za okresem i owulacją
Powinnaś udać się do ginekologa.