Dziwne zachowanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez doris1234 (2016-12-30 02:41:37)

Temat: Dziwne zachowanie?

"Przyjaciółka" zachowuje się egoistycznie, odpowiada kiedy jej pasuje, chociaż przeczytała, dzwoni nawet kiedy mówię, że idę do kina bo jej wyleciało z głowy. Uważa mnie za najbardziej godną zafania osobe i radzi się wtedy kiedy pewnie kłóci się z koleżankami, które ma na miejscu. Ja jej zawsze odpisuję na smsy, a ona kiedy jej się spodoba. Wyśmiewa albo szydzi z tego co kupiłam, zobiłam ( chociaż jak się spotykamy to wiem, że by takie chciała) nie wiem z czego to wynika. Obie mamy facetów i układa nam się w związkach. Ja staram się podtzymywać naszą wieloletnia relacje, ale zaczyna mnie to irytować. Jutro mam się z nią widzieć a chyba zrezygnuje. Bo układała termin spotkania jak od niechcenia i jednym słowem, a jeszcze do tego ja mam przyjść do niej. Co myślicie o takiej relacji ? Iść? czy też olać, powiedzieć, że "oo wyleciało mi z głowy"  jak ona ma w zwyczaju .

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dziwne zachowanie?

Cześć. Najlepszym tutaj rozwiązaniem będzie po prostu rozmowa z tą koleżanką. Nie zachowuj się jak ona, tylko jej powiedz szczerze, że Ci ta sytuacja nie pasuje i postarajcie się poprawić Waszą relację. Jeśli pomimo Twoich starań nic to nie pomoże, to lepiej poszukaj sobie kogoś, kto będzie zasługiwał na Ciebie. Nie ma żadnego obowiązku, żeby wieloletnia znajomość trwała całe życie. Jeśli coś nam nie pasuje w danej osobie, to szukamy tego, czego potrzebujemy w innych ludziach.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024