Podoba mi się w chłopak... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się w chłopak...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Podoba mi się w chłopak...

Jestem studentką i wynajmuje pokój  w mieszkaniu studenckim w którym mieszkam z przyjaciółką i kilkoma chłopakami. Jeden z nich to Mateusz. Od pewnego czasu zdałam sobie sprawę ze nie potrafię  przestać o nim myśleć. Często rozmawiam z nim gdy robię sobie jedzenie albo oboje pijemy herbatę.  Okazalo sie takze ze chodzil do tego samego liceum co ja, i pochodzi z miejscowosci niewiele oddalonej od mojej. On jest bardzo wesołym chlopakiem, często się uśmiecha, jest bardzo towarzyski. Ja też mam bardzo przyjazne usposobienie, jednak przy nim robię się nieśmiała. Normalnie staralabym się go jak najbardziej unikać, żeby z czasem o nim zapomnieć jednak w tym wypadku może to być prawie niemożliwe chyba że przestalabym wychodzić do kuchni i do łazienki....
Nie wiem już co zrobić .... Nie jestem pewna czy on mnie w ogóle lubi więc podryw jest zbyt ryzykowny, ale unikać go też nie mogę sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Podoba mi się w chłopak...

Cześć. A nie możesz postępować po prostu tak jak do tej pory? Przy herbatce rozmawiać z nim i sama zobaczysz co z tego wyniknie. Nie unikaj go, tylko rób to, co zawsze robiłaś i jeśli go gdzieś zobaczysz, to rozmawiaj. Tyle na razie wystarczy. Co ma być, to będzie. :-)

Rozmawiamy  juz tak od października i nasza relacja od tego czasu stoi w miejscu... tylko i sie powoli zaczęłam w nim zakochiwac.Jeszcze w dodatku gdzie nie wyjdę na miasto to co chwile go spotkam, tu w wychodzę ze sklepu on akurat idzie na siłownię, albo ja idę na uczelnię, a on wraca...  hmm

Może takie Wasze przeznaczenie, żebyście wpadali ciągle na siebie big_smile Jeśli chcesz, żeby ta znajomość poszła do przodu, to zaproponuj mu wspólne wyjście gdzieś na miasto. Może być to kawa, piwo, albo jakiś sport. Zaproponować możesz, nic tym nie tracisz, spróbuj, zaryzykuj, a może akurat super pójdzie Wasza znajomość do przodu. :-)

5 Ostatnio edytowany przez nieparzystyGdansk (2016-12-29 07:59:03)

Kurcze co oni robią, że dziewczyny na ich widok mdleją...Do mnie nigdy żadna nie czuła mięty:) A też wynajmowałem z dziewczynami, i to nie raz smile

6

Justyno, podryw faceta to banał, o ile mu się podobasz i jest przynajmniej zainteresowanie.

Czego potrzebuje mężczyzna? Czuć się jak mężczyzna.

Otóż: skoro on chodzi na siłownię, zapytaj, czy ty na siłownię też możesz iść, czy znajdzie się tam dla ciebie ćwiczenie, co mogłabyś tam robić. Jeśli tak, to czy mógłby ci te ćwiczenia pokazać, nauczyć cię techniki ich wykonywania.

Facet lubi czuć się mądry - a ty, poprzez takie pytania, mu to zapewniasz.

Dwa: typowe wbudowane w kobiety (czasem podświadome) niewerbalne objawy zainteresowania mężczyzną:
- zerkaj w jego stronę często, tak, aby to widział
- poprawiaj włosy co chwilę, zaczesuj na lewo, prawo

Jeśli umie te sygnały odczytać i jest też sam zainteresowany, to masz z górki.

7

Wyjdź gdzieś razem z Nim bez osób 3.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się w chłopak...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024