Ona nic nie czuje, ale brak jej pewności. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ona nic nie czuje, ale brak jej pewności.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ona nic nie czuje, ale brak jej pewności.

Drogie Panie, Panowie zresztą też wink

Sytuacja wygląda tak, kilka miesięcy spotykałem się z dziewczyną. Było bardzo dobrze, aż za dobrze... Zero fochów, zero jakichkolwiek narzekań, ąż nagle usłyszałem, że nic do mnie nie czuje. Było to jakieś dwa tygodnie temu. Może nie powinienem, ale od razu zapytałem, czy to definitywny koniec - powiedziała że nie, że sama nie wie czego chce. Podchodziłem do sytuacji trochę na luzie, sama pisała, czasem się odezwała, ja zresztą też żeby zachować równowagę. Teraz aktywność z jej strony jest coraz mniejsza, ale czasem, jak coś do mnie napiszę, to nadal widać z jej wiadomości, że rozmyśla czy wrócić. Wiadomo, naciskać nie chcę, ale naprawdę mi zależy i mam czas, ale przecież niewiadomo ile też nie można tego ciągnąć, bo na pewno kiedyś się rozmyśli. Proszę o poradę..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ona nic nie czuje, ale brak jej pewności.

Jedna z opcji jest taka: bądź obojętny i dziewczyna albo Cię zupełnie oleje albo będzie myślała dlaczego nie piszesz i automatycznie sama będzie więcej pisać wink

3

Ale to nie chodzi tylko o pisanie, ogólnie pytam, co się mogło stać? No owszem nic nie czuje - to nic nie czuję, ale widziałem, że plątała się mówiąc, że to koniec. Zresztą chcąc się ze mną spotkać następnego dnia, też udowodniła, że jednak nie do końca chciała mnie zostawić. Kto wie może teraz jest już bardziej pewna?

4

A poza tym, to ona ze mną zerwała i jak nie będę pisał, to ona też będzie miała w to wywalone..

5

Miej jaja i się przed nią nie płaszcz. Jak nic nie czuje, to nic nie czuje. Do miłości jej nie zmusisz. Jak zrozumie że jednak warto wrócić, to sama się odezwie. Ty nie rób nic.

6

Mam znajomego, który ma identyczną sytuację. Dziewczyna też do niego nic nie czuje ale jest z nim bo liczy że kiedyś narodzi się między nimi jakieś płomienne uczucie tylko potrzeba czasu. Niestety jest tak, że tylko on zabiega o ten kontakt. Gdyby on się przez parę dni nie odezwał to ona milczy, nie tęskni. Jest chętna na wszystkie propozycje spotkań bo .... i tak chyba nie ma co robić ani z nikim się spotkać więc czemu nie. Ma nadzieję może że im dłużej będą ze sobą przebywać to się do siebie przyzwyczają i coś z tego będzie ale szczerze? Może będzie związek, małżeństwo ale czy będzie miłość skoro nie ma od samego początku do teraz żadnego uczucia? Wg mnie ona ma go bo nie spotkała w między czasie innego faceta a nie chce być sama. Gdyby w pewnym momencie spotkała kogoś w kim się zakocha to nie miałaby najmniejszych skrupułów żeby go zostawić.

Wiadomo, że każda sytuacja jest inna ale skoro dziewczyna wprost mówi że nie czuje nic to nie czuje. Tak jak wcześniej wspomniana koleżanka bardzo dobrze pewnie się czuje w Twoim towarzystwie i nie chce z tego rezygnować bo dobrze się Wam spędza czas i anuż coś jakoś ....

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ona nic nie czuje, ale brak jej pewności.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024