Chce mnie zostawić samą. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce mnie zostawić samą.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Chce mnie zostawić samą.

Kochani.
Piszę tutaj pierwszy raz.
Niestety nie mam z kim porozmawiać na ten temat a nie chcę już trzymać wszystkiego w sobie.
Otóż mój mężczyzna wie w jakiej sytuacji jestemobecnie i nie mam możliwości wyjazdu z miasta na święta.
W mieście w którym mieszkam nie mam rodziny, miasto rodzinne mam prawie 300 km od siebie.
Mama mieszka w innym kraju więc nie może do mnie przyjechać bo na drugi dzień idzie do pracy.
Wczoraj się dowiedziałam że kupił bilet do siebie i jedzie do mamy na święta, zostawiając mnie samą jak palec.
Jest mi cholernie przykro.
Ja bym go w takiej sytuacji nigdy nie zostawiła samej.
Przecież jesteśmy parą, mieszkamy razem, powinniśmy się wspierać w każdej chwili.

Z drugiej strony w głowie siedzi mi myśl że nie mogę mu odbierać świąt rodzinnych.
Jednak cały czas myślę że gdyby chciał je spędzić ze mną to by został.

Czy powinnam traktować takiego mężczyznę poważnie?

Czy któraś w Was miała taką sytuację ?
Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chce mnie zostawić samą.

Długo jesteście razem?

3

Jak długo jesteście razem ?
Czy rozmawialiście wcześniej o Świętach, czy mówił Ci, że spędzicie je razem, a później nagle kupił bilet na podróż do rodzinnego domu ?
Czy zaproponował Ci, żebyście tam pojechali razem ??

4

Witaj, a rozmawialiście wcześniej ze sobą jak spędzacie te święta? ustalaliście coś? Co, tak nagle wziął, spakował się i wyjechał, bez słowa?

5

Ej, odpowiesz na pytania powyżej?

Jeśli nagle spakowal się i pojechał Ciebie nie pytając nawet czy chcesz jechać z nim, rzuciłam go, bo to cham bez serca.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce mnie zostawić samą.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024