Rozstanie po 15latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 15latach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Rozstanie po 15latach

Mieszkam, żyje i próbuje być szczęśliwym człowiekiem na Sycylii.... Ale już od jakiegoś czasu, a dokładnie po moim ostatnim pobycie w Polsce zastanawiam się czy to jest naprawdę to czego potrzebuje.... Nie jestem pewna moich uczuć do partnera (od 14 lat jesteś razem).... Co to znaczy? Gotuje, sprzątam I oglądam telenowele... A gdzie moje życie? Jestem bardzo atrakcyjna kobietą, a czuje się jak worek na ziemniaki, próbuję zmienić coś, ale wszystko jest bez sensu, nic nie działa... Udaje że jestem szczęśliwa

Zobacz podobne tematy :
Odp: Rozstanie po 15latach

"Gotuje, sprzątam I oglądam telenowele... A gdzie moje życie?"
Ale on chyba nie zamyka Cię na siłę w domu? Jeśli nie zaczniesz robić czegoś, co Cię satysfakcjonuje, to będziesz wiecznie nieszczęśliwa, czy to na Sycylii, czy w Polsce, czy jeszcze gdzie indziej.
A skoro zupełnie nic nie sprawia Ci przyjemności, to udaj się do psychologa, bo to nie jest normalne.

3

Oczywiście, że nie zamyka mnie w domu, próbuję cieszyć się życiem, pracuje a najlepiej to już 12 godzin dziennie....

4

Ale w moim związku gdzie źle się czuję... Nie ma namiętności nie ma dialogu.... Jest tylko on i jego świat... A ja? Gdzie jestem?

5

Możesz od razu się rozstać lub próbować wzniecić ogień. Porozmawiaj z nim, zacznijcie wychodzić na randki, znajdźcie jakieś hobby razem.

Dokładnie. Wiadomo, że po tylu latach dochodzi do rutyny, niektórzy zaczynają żyć razem, ale jednak obok siebie.

7

Randki????? Hmmm Być może!!!! Rutyna na 100%

8

Właśnie zdałam sobie sprawę, że szukam oparcia u zupełnie obcych ludzi... A nie u tak zwanej najbliższej osoby... I to jest bardzo smutne

9

Oddaliliście się od siebie. Teraz tylko pytanie czy chcecie się znowu zbliżyć? Porozmawiajcie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 15latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024