Czy jest szansa przy tak niskiej becie :( pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jest szansa przy tak niskiej becie :( pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy jest szansa przy tak niskiej becie :( pomocy

Hej, w skrócie moja sytuacja. Z mężem staramy się o dziecko. Mąż marynarz . Rzadko w domu. Kochaliśmy się 9 dniu cyklu. Moje cykle 28-29 dni. W dniu miesiączki zrobiłam beta z krwi (sikańcom nie wierze) <0,1 . Po tygodniu zrobiłam jeszcze jedną z krwi tez 0,0 . Ale okresu dalej nie było. Gin tez stwierdził cykl bezowulacyjny i dał tabletki na wywołanie okresu przez 10 dni. I tak brałałam. Po 3 dniach miał przyjść okres i faktycznie przyszedł ale bardzo słabszy niż zawsze. 2 dni troszke mocniejszy a dwa dni plamienia. Myślicie ze jednak są może jakies szanse na ciąże ? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest szansa przy tak niskiej becie :( pomocy

Dziewczyny pomóżcie sad

3

Dla mnie niestety nie... Beta po takim czasie pokazałaby wysokie wartości. A okres może słabszy, bo sztucznie wywołany. Długo się staracie? Może następnym razem smile

4

Pierwszy cykl. A dopytuje bo nie wiem czy w tym miesiacu moge szaleć z imprezam np picie alkoholu. Ale chyba w mojej sytuacji sprawa jest jasna. Prawda?

5

Nie jestes w ciazy niestety:(
Kup sonie testy owulacyjne najlepiej zeby miec pewnosc, rozumiem ze jestescie troszke ograniczeni z powodu zawodu męża ale spokojnie, co to jest 1 cykl staran:) psinco:) malo kto zachodzi od razu:)

Jesli chcesz impreziwac ok, ale ja na Twoim miejscu alkohol pila bym tylko od 1 dnia cyklu do owulacji ( jesli juz) bo później moze dojsc do zaplodnienia

Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych staran:)

6

Jak sie ktos stara o dziecko to w ogole nie powinien pic alkoholu...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jest szansa przy tak niskiej becie :( pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024