Żona kolegi zaczęła się nagle mną interesować - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona kolegi zaczęła się nagle mną interesować

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez szminka13 (2016-12-09 23:01:49)

Temat: Żona kolegi zaczęła się nagle mną interesować

Mam kolegę, z którym dawno, dawno temu łączyła nas "miłość jednego lata". Kontakt utrzymujemy do dziś, ale jest to kontakt bardzo powierzchowny, głównie przez media społecznościowe. Z racji tego, że mamy podobne zainteresowania, on "lubi" moje aktywności, a ja jego. Żadnych dwuznaczności, żadnych komentarzy.
Jego żonę poznałam, zanim została jego żoną; stosunki między nami były poprawne ale raczej w kierunku "lepiej, żeby cię tu nie było, więc spadaj...".
Aż tu nagle ona zaczęła "lubić" wszystkie moje aktywności, komplementować mnie, a nawet o zgrozo zaprosiła do siebie "bo dawno się nie widzieliśmy...".
Może widzę coś czego nie ma, ale czego ona ode mnie chce?

Dodam jeszcze, że ta "miłość jednego lata" działa się pod jej nosem, więc jestem ostatnią osobą którą chciałaby spotkać, znać, zaprosić...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez authority (2016-12-10 04:52:00)

Odp: Żona kolegi zaczęła się nagle mną interesować

Wiele kobiet jest bi a ona coś do ciebie czuje to jest jedna możliwość druga iż podejrzewa męża o zdradę i chce to wybadać.

3

Moim zdaniem chodzi o wybadanie, kim jesteś, czy jesteś niebezpieczna dla ich związku. Ona chce sprawdzić, kim jest ta kobieta, którą tak lajkuje jej mąż. Może wedle zasady "przyjaciół trzymaj blisko, wrogów jeszcze bliżej". Chce Cię mieć na oku.

4

Od lat amatorsko trenuję triatlon i czasem wrzucę jakieś wyniki albo foty z treningu. Żadnych sweet foci pod palmami, słodkich dzióbków i tym podobnych. Wiem, że Wojtkowi imponuje moje podejście do sportu, stąd te lajki.
Coś musi być na rzeczy bo dzisiaj umieściła ich wspólne zdjęcie z pierwszego biegania z podpisem "Couple who train together, stay together", a potem dopisała gdzieś pod moim zdjęciem "MY też dzisiaj trenowaliśmy:)".
Tak sobie myślę, że Wojtek pewnie chcący albo nie chcący rzucił gdzieś w rozmowie moje imię i się zaczęło.
Nie widziałam ich oboje na żywo ponad 15 lat, bo mieszkamy ponad 100 km od siebie, więc nie rozumiem całego tego zamieszania. Gdybym mieszkała w tym samym mieście co oni, i gdzieś padło by moje imię, to rozumiem że mogłaby coś węszyć, ale tak?

5

Dziewczyna ma niską samoocenę i szuka pomysłu na zaimponowanie facetowi i przy okazji wspólne spędzwnie czasu tak jak on lubi.

6

A może po prostu się nudzi i siedzi i lajkuje? Uzależniła się od Fb? A może nie ma kompletnie żadnych emocji wobec tego, co było kiedyś między Tobą a nim? Napisz do niej, jeśli chcesz, żeby przestała, ale moim zdaniem niepotrzebnie rozkminiasz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona kolegi zaczęła się nagle mną interesować

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024