Witajcie. . jestem tutaj nowa...
Więć mam do was pytanie czy pomimo braku owulacji zaszła któras z was w ciaze?? wiem ze to głupie ale juz na necie spotkałam się z takimi przypadkami...
druga sprawa czy ktos stosował Mieszanke ziół nr 3 Ojca Sroki ???
jesli komus pomogła bardzo proszę niech się ktos odezwie i doda mi nadziei... stosuje juz 5 szklanke i nic wiem ze to za wczesnie ale juz sama nie wiem tak bardzo bym chciała się doczekać II kreseczek... dziekuje slicznie za wszelkie odpowiedzi mam nadzieje ze nasz watek sie rozwinie pozdrawiam i caluje goraco !!!! a wszystkim które sie doczekaly II kresek z calego serca gratuluje !!!!
1 2016-12-06 00:03:00 Ostatnio edytowany przez sandra186 (2016-12-06 00:03:21)
A nie masz owulacji??????
Ja stosowalam wiele specyfikow ale akurat nie te ziola..
Bralam:
castagnus ( na uregulowanie cyklu),
guajazyl (na rozrzedzenie sluzu w trakcie owulacji),
Siemie lniane ( caly czas na lepsza jakosc sluzu),
Inofem i inofolik ( drogie dosyc to raz dziemnie pilam),
Kwas foliowy i witaminki,
Do tego obowiazkowo mierzenie temperatury i testy owulacyjne
W zasadzie owulacja jest momentem uwolnienie komórki jajowej do narządów rodnych kobiety - jak bez niej zajść w ciążę? Jeśli bazujesz na przykładach z neta w których rzekomo ciężarne nie miały owulacji to zalecam podzielić przez 4 takie wypowiedzi.
Biologia kobiety wskazuje na to, że bez owulacji ciąży byc nie może
Sandra, nie ma możliwości, żeby zajść w ciążę bez owulacji. Dokładnie tak jak napisała Bardolka. Kobiety które twierdzą, że zaszły w ciążę bez owulacji nie mają pojęcia o swoim cyklu. Może być tak, że np test owulacyjny owulacji nie wykaże, mimo że do niej doszło.
Co do tego, ze "tak bardzo byś chciała zobaczyć dwie kreseczki" powiem ci z własnego doświadczenia; nakręcanie się to najgorsza rzecz, jaką możesz sobie zrobić. Długo się staracie? Ile masz lat? Ile Twój partner? Przebadaliście się? Wiem, że łatwo powiedzieć, ale wyluzuj. Im bardziej się spinasz, tym mniejsze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.