brak czucia podczas stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak czucia podczas stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: brak czucia podczas stosunku

Znamy się od kilku miesięcy i trzy  razy uprawialiśmy seks  i za kazdym razem jest to samo.Pierwszy raz był totalnym niewypałem bo miał wytrysk zanim jeszcze wszedł do pochwy.Za drugim  razem mu się udało ale ja nic nie czułam tak jakby penisa nie było w pochwie zero jakiegokolwiek odczucia.Już myslałam sobie że to moze dlatego że jestem zbyt wilgotna albo ze jego penis jest zbyt mały ale poczułabym wtedy chociażby cokolwiek a tutaj nic.Czuje jego palce w środku ale nie czuje penisa i najgorsze jest jeszcze w tym to że on pomimo tych trzech razy on nie miał wytrysku nie miał orgazmu nic ...poruszał sie we mnie ale do niczego nie dochodzi.Miałam przed nim 2 chłopaków i z żadnym takma sytuacja nie miała miejsca on miał też dwie partnerki (wieloletnie)ale nie wiem jak to wyglądało u Niego z jednej strony nie chce go pytać aby go jakos nie urazić czemu tak sie dzieje itd.bo jest bardzo wrażliwym chłopakiem i już to że za pierwszym razem dostał wytrysk zanim wszedł to zestresowało ale z drugiej strony jak sobie pomysle ze kolejny raz bedzie identyczny to nie wiem co bedzie dalej bo tak bardzo czegos chcemy a jest to totalna klapą.

Zobacz podobne tematy :
Odp: brak czucia podczas stosunku

Hmmm...nie czułaś ,a stanął mu ?moze Cię oszukał ?lepiej dac sobie spokój .męka nie seks.jaki on tam wrażliwy !powinnas z nim porozmawiać !bo nic z tego nie wyjdzie .

3

A co z grą wstępną? Pettingiem?

Jezeli facet mial dluga przerwe w seksie to przedwczesny wytrysk jest sprawa niemal typową.  Kontynuowaliście seks dalej po pewnym czasie czy to bylo na zasadzie "oj nie wyszlo..."

4

szczerze mówiąc wydaje mi sie ze to u Niego jest jakiś problem dziwnie to wszystko jakoś wygląda..z tego co wiem to zanim sie poznaliśmy był 3 miesiące po rozstaniu z długoletnią dziewczyną i to jest na pewno prawdą.Pierwszy raz była gra wstępna ale za długo ona nie trwała bo szybko dostał wytrysku zanim jeszcze wszedł...po 2 godzinach znowu była próba i znowu wytrysk zanim wszedł i tak sobie myslałam no ok to jest Nasz współny pierwszy raz wiec moze chłopak się zbyt szybko podniecił itp no i  poszło...mówił że bardzo go podniecam wiec też tak to usprawiedliwiałam.Kolejny raz stanął mu i zaraz wszedł ale czułam że przytrzymuje penisa ręką tak jakby nie chciał aby mu wypadł smile że tak powiem..kilka ruchów ja nic nie czułam i koniec mówił że juz wytrysk był hmm nie wiem bo w sumie było tak mokro i wilgotno wszędzie ze nic nie czułam ani tego zeby miał orgazm.Kolejny raz i znowu przytrzymywanie penisa ręką ,pożniej krótkie wyjście i w momencie gdy chciałam jego penisa ponownie sama wprowadzić do pochwy to poczułam że już totalnie opadł i już sama nie wiem kiedy co i jak się dzieje on nic nie mówi wychodzi kiedy chce i ze niby to koniec coś tam palcem niby zadziała we mnie i tyle ...dziwne to wszystko i teraz mam mieszane uczucia bo nie chce aby tak to wyglądało bo nie wiem co się tak na prawde dzieje

5

Ile Ty masz lat?

6

milena000 napisał/a:

szczerze mówiąc wydaje mi sie ze to u Niego jest jakiś problem dziwnie to wszystko jakoś wygląda..z tego co wiem to zanim sie poznaliśmy był 3 miesiące po rozstaniu z długoletnią dziewczyną i to jest na pewno prawdą.Pierwszy raz była gra wstępna ale za długo ona nie trwała bo szybko dostał wytrysku zanim jeszcze wszedł...po 2 godzinach znowu była próba i znowu wytrysk zanim wszedł i tak sobie myslałam no ok to jest Nasz współny pierwszy raz wiec moze chłopak się zbyt szybko podniecił itp no i  poszło...mówił że bardzo go podniecam wiec też tak to usprawiedliwiałam.Kolejny raz stanął mu i zaraz wszedł ale czułam że przytrzymuje penisa ręką tak jakby nie chciał aby mu wypadł smile że tak powiem..kilka ruchów ja nic nie czułam i koniec mówił że juz wytrysk był hmm nie wiem bo w sumie było tak mokro i wilgotno wszędzie ze nic nie czułam ani tego zeby miał orgazm.Kolejny raz i znowu przytrzymywanie penisa ręką ,pożniej krótkie wyjście i w momencie gdy chciałam jego penisa ponownie sama wprowadzić do pochwy to poczułam że już totalnie opadł i już sama nie wiem kiedy co i jak się dzieje on nic nie mówi wychodzi kiedy chce i ze niby to koniec coś tam palcem niby zadziała we mnie i tyle ...dziwne to wszystko i teraz mam mieszane uczucia bo nie chce aby tak to wyglądało bo nie wiem co się tak na prawde dzieje

"milena000" spokojnie. Do tych spraw trzeba dojrzeć. Z tego co piszesz, to jesteście bardzo młodzi i w dodatku pierwszymi dla siebie partnerami.
Dość często dzieje się tak , ze kiedy facecie maja długie przerwy w tych sprawach, są młodzi, nie mają dużego doświadczenia to już na etapie gry wstępnej dochodzi do "eksplozji". Jednym słowem nie są przyzwyczajeni do powstrzymania napięcia seksualnego i jeszcze w dodatku jak partnerka nie potrafi wyczuć w którym momencie facet jest bliski eksplozji i dalej prowadzi intensywną grę, to z reguły dochodzi do wytrysku jeszcze przed wejściem. Tych spraw musicie się nauczyć wzajemnie poprzez wspólne pieszczenie, dotykania się i obserwowanie w tym czasie obustronnych reakcji zarówno w zachowaniu partnera jaki na narządów. Myślę ze z czasem w tym zakresie dojdziecie do wprawy.
Inną sprawą jest dla mnie problem podtrzymywania ręką penisa już po wejściu. Według mnie świadczyłoby to o braku pełnego wzwodu. Dodatkowo piszesz ze ty nic nie czujesz po wejściu. Świadczyłoby to raczej o dużej różnicy w wielkości waszych narządów. Nie wiem czy facet jest hojnie obdarzony czy nie i jaki długi i gruby jest członek w stanie wzwodu.  Nie sądze jednak aby to była decydująca przyczyna dyskomfortu. Nie napisałaś tez w jakiej pozycji się kochacie, bo jak facet małego penisa, to przecież istnieją różne pozycje i wtedy można to nadrobić. Spróbujcie chociażby na "pieska"  czy z "nóżkami na pagonach".
O ile to nie pomoże, to wtedy pozostanie diagnostyka u specjalisty. Jednak ja bym tę opcję wybrała jako ostatnią a wcześniej próbowałabym różnych opcji. Na pewno wiele rzeczy da się poprawić. Pamiętaj "Trening czyni mistrza". Powodzenia.

7

Dziwna sprawa. Ale lepiej zrobisz jeśli jednak zdecydujesz się z nim porozmawiać.

8

Ja już na prawdę zaczynam się tym wszystkim martwić.Kilka dni temu gdy zaczęliśmy się pieścić złapałam go za członka i wykonałam ręką kilka ruchów a On już miał wytrysk nawet nie wszedł we mnie nic i znowu falstart.Teraz zaczynam bardziej martwić sie tym że On dochodzi zanim jeszcze wejdzie we mnie niż tym że prawie nic nie czuje gdy jest w środku.W sumie tylko raz doszło do tego że udało mu się wprowadzić członek a tak to były same falstarty bo miał za wcześnie wytrsk.Próbowałam z Nim o tym porozmawiać ale on jest jakiś zamknięty w sobie tak jakby nie umiał rozmawiać o tych sprawach jakby coś go blokowało (może wstyd -sama nie wiem)Cały czas tylko przepraszał że znowu sie nie udało że znowu zawalił sprawe ja mu tłumaczyłam że ma sie nie przejmować nie stresować tylko żeby rozmawiał ze mną jesli coś jest nie tak bo tylko rozmową możemy coś naprawić.I tak w sumie znowu jestem w punkcie wyjścia nie wiem co jest grane sama sie zaczynam stresować i w ogóle cała ta sytuacja z brakiem pełnego stosunku i tymi ciągłymi falstartami i brakiem niewiedzy co jest grane zaczyna mnie dobijać.Nie jesteśmy też nastolatkami bo ja mam 28 lat a on 31.Ja miałam 3 partnerów i zawsze wszystko było ok on miał 2 długoletnie partnerki ale nawet nie wiem czy miał podobne problemy wcześniej z nimi czy też nie.Cały czas mam w głowie to że im wiecej bede drążyła ten temat to on jeszcze bardziej bedzie sie spinał bo widze jak to go w pewien sposób dotyka bo cały czas przeprasza i pyta sie czy nie jestem zła ze tak znowu wyszło itp...nie wiem co robić dalej

9

Jeżeli od tych przeprosin dostajesz orgazmu, to rzeczywiście na przepraszaniu za każdym razem może poprzestać. Jeżeli jednak przeprosiny nie mają na Ciebie takiego wpływu to powinien dostać jasny przekaz, że ma się zgłosić do urologa, a jeśli to nie ten adres, to do seksuologa. Jeżeli nie, to już wiesz jak wasz seks będzie wyglądał, a raczej nie wyglądał. Przeprosił, to fajnie. Nic z tym nie zrobił, to może sobie przeprosiny wsadzić.
31 lat i podobno był w długoletnich związkach, to takie problemy świadczą o tym, że albo teraz ma problemy ze zdrowiem, albo był i jest uzależniony od masturbacji i normalny seks nie jest normalny dla niego. Nie poradził sobie z tym do 31 roku życia... Hmmmm.... Różowo to widzę.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak czucia podczas stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024