Co jej powiedzieć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co jej powiedzieć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

Temat: Co jej powiedzieć?

Hej.

Załóżmy czysto teoretycznie, że spotykam się z dziewczyną z którą widziałbym poważny związek. Kochałbym ją bez obłudy.

Załóżmy, że w końcu doszło by do rozmowy o temacie tabu....i ona wyznałaby, iż jest dziewicą.

U mnie sytuacja jest trochę inna, bo nie jestem prawiczkiem, ale to też trochę nie z mojej winy!!

Otóż koleżanki same mnie do tego zachęcały, rzucały jakimiś podtextami, zapraszały na niby potańcówki.......no to skorzystałem, bo aż żal by za przeproszeniem "dupę ściskał"  To było raptem 2 razy....

Co jej powiedzieć?? Prawdę, czy skłamać?? Dodam, że choć wielkiego doświadczenia nie mam to w tych sprawach jestem bardzo spokojny i opanowany...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co jej powiedzieć?

Skorzystałem, a Wy byście nie skorzystali??

3

OMG, a to niebycie prawiczkiem to coś złego? Ja np. wolałam stracić dziewictwo z kimś, kto miał już doświadczenia seksualne, nie błądziliśmy obydwoje po omacku...

4

Jak dziewica to też by chciała z prawiczkiem...

5

proszę o pomoc....

6

tomektryt napisał/a:

Hej.

Załóżmy czysto teoretycznie, że spotykam się z dziewczyną z którą widziałbym poważny związek. Kochałbym ją bez obłudy.

Załóżmy, że w końcu doszło by do rozmowy o temacie tabu....i ona wyznałaby, iż jest dziewicą.

U mnie sytuacja jest trochę inna, bo nie jestem prawiczkiem, ale to też trochę nie z mojej winy!!

Ile masz lat?

Dorośnij trochę, bo czytam i nie wierzę...

Seks to temat tabu?? yikes a skąd wiesz, ze ona jest dziewicą?

Nie Twoja wina, że straciłeś cnotę? Jak w ogóle można o tym mówić w kategorii winy? Biedaku, przeciągnęły Cię koleżanki na ciemną stronę mocy, pozbawiły niewinności... w piekle się będziesz smażył big_smile

Generalnie seks jest dla dorosłych, którzy nie rozpatrują go jako tematu tabu, jako winy, zbrodni i kary. Zacznij o tym myśleć w innych kategoriach.

7

Ja mam 24, ona 22.

Zakładam po prostu że jest, pewności nie mam.

A że to temat tabu to wiadomo...

8

Skoro jest to temat tabu, to czemu go poruszasz?

9

Bo to internet, w realu wiadomo.....kulturalni ludzie nie poruszają takich tematów.

10

Kpisz czy o drogę pytasz?

11

http://www.netkobiety.pl/t100548.html

Te sprawy są dla mnie na 2 a nawet 3 miejscu.  Sam ich nie lubię poruszać, bo to jest wręcz niegrzeczne.

Pytam tylko jak się zachować w sytuacji, gdyby ona zaczęła o tym mówić i wyznała iż jest.....czysta....

12

W robocie nudy, a dookoła przecież tylu ludzi z których można się pośmiać... O ile wątki to troling i kpina, o tyle moja ocena jego jako antypatycznego typa już nie...

13

No ale dziś sobota, Klio wink

Autorze, radzę szczerze i solennie obiecać lubej dziewicy, że od czasów szalonej młodości zmądrzałeś i z nią to dopiero po ślubie i przez prześcieradło. A co? No powiedzieć nie można, bo temat tabu.

14

Nikt mi w niczym nie pomógł. Stawiacie swoje diagnozy, zupełnie nie trafione i zmieniacie temat...jaki to ja jestem.

15

No, a co powiesz, jak się okaże, że ona wcale nie jest dziewicą?

16

tomektryt napisał/a:

Chłopie śmiało!!! Ja to wolę te starsze bo bardziej spokojne, nie wymagają tak dużo jak te młode. A w tych sprawach, same majty ściągną i są konkretne. Jak głupio gadać będzie w stylu "ze staruszką się umawiasz??" to wal "pięknym kobietom się nie odmawia" itp...

Trolu nikt Ci nie pomoże, bo troling to oznaka małej inteligencji, więc po co się tu produkować, skoro odbiorca jaki jest...

17 Ostatnio edytowany przez navelbina (2016-12-03 13:46:31)

Tomku a jakich ty odpowiedzi oczekiwałeś po niekulturalnych i niegrzecznych ludziach z interntu?

edit:

Klio napisał/a:
tomektryt napisał/a:

Chłopie śmiało!!! Ja to wolę te starsze bo bardziej spokojne, nie wymagają tak dużo jak te młode. A w tych sprawach, same majty ściągną i są konkretne. Jak głupio gadać będzie w stylu "ze staruszką się umawiasz??" to wal "pięknym kobietom się nie odmawia" itp...

Trolu nikt Ci nie pomoże, bo troling to oznaka małej inteligencji, więc po co się tu produkować, skoro odbiorca jaki jest...

Kretyn.

18

tomektryt napisał/a:

(...) Pytam tylko jak się zachować w sytuacji, gdyby ona zaczęła o tym mówić i wyznała iż jest.....czysta....

Podziękować za wyznanie i pożegnać, będąc brudnym nie możesz być z czystą.

A... jeszcze jedno, najważniejsze. Znajdź taką, która ma takie same poglądy jak Ty: seks jest tematem tabu, rozmawiają o nim osoby niekulturalne, kobiety, które są dziewicami (czy zachowaną błonę?, bo to nie to samo) są czyste, inne - brudne, it.d.
Może znajdziesz.

19

Popatrzę na nią takim dziwnym spojrzeniem jak tutaj:  http://www.cda.pl/video/533664d8      79 minuta 30 sekunda

I powiem coś w stylu "Moja droga, to nie jest powód do dumy , ani do chwalenia się"

20

poruszanie tematu seksu w zwiazku jest NIEGRZECZNE big_smile

turlam sie wlasnie po podłodze tramwaju ze śmiechu big_smile

21

_v_ napisał/a:

poruszanie tematu seksu w zwiazku jest NIEGRZECZNE :D

turlam sie wlasnie po podłodze tramwaju ze śmiechu :D

Kochana poczekaj ja Cie podniosę hahaha
Kilo proszę wymyśl jakiś wierszyk do tego wątku :)

22

w takich chwilach brakuje mi Elle - mialam dawkę śmiechu na caly dzien zapewnioną big_smile

23

_v_ napisał/a:

w takich chwilach brakuje mi Elle - mialam dawkę śmiechu na caly dzien zapewnioną big_smile

Dokładnie smile nie ma tutaj Elle ale mamy wyobraźnia która u mnie już się uruchamia i już widzę co na ten temat powiedziała by Elle

24

Szkoda, że ją zbanowali sad

Autorze, a jak już doszłoby do czegoś między Wami, to jak dowiesz się, co sprawia jej przyjemność w łóżku, czego nie lubi itp? Skoro to taki temat tabu...

25

Biorąc pod uwagę poziom opisanego 'problemu' oraz wynikający z tego poziom dyskusji, temat zostaje zamknięty.

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co jej powiedzieć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024