Na nocce w szkole (Liceum) na początku zrobił się taki jakby podział dziewczyny-chlopacy i ten konkretny caly czas jak rozmawiał z kolegą spoglądał na mnie podczas rozmowy. Jakoś o 3-4 zaczęliśmy oglądać filmy i rozlkladalismy materace to położył swój obok mnie i chciał leżeć obok mnie gdy reszta chłopaków była od nas oddzielona i położyli się z drugiej strony sali. Gdy już mieliśmy leżeć dziewczyna której ewidentnie się podoba ten chłopak położyła się pomiędzy nami. Jak myślicie chciał sie jakoś do mnie zbliżyć ?
Wiesz z tego co napisałaś to chłopak miał oko na Ciebie. To że wybrał miejsce obok twojego może ale nie musi świadczyć o tym że chciał być bliżej ciebie ? Dziewczyna która was rozdzieliła zapewne coś zobaczyła.
Tylko pytanie, na które oczywiście nie musisz odpowiadać tu nam ale sama sobie co rozumiesz przez swoje pytanie ,, chciał się jakoś do mnie zbliżyć " i kolejne pytanie ile się znacie i czy wcześniej coś zauważałas z jego strony jakieś zainteresowanie
Przez użycie 'zblizc się do mnie' miałam na myśli coś w stylu polepszenia relacji. Znamy się od początku roku i tak jakoś przez całe 3 mieisace często na mnie zerka uśmiecha się co chwilę na lekcji do mnie i to nie jest że tylko ja to zauważyłam ale inne dziewczyny też
No dobra, była noc w szkole - była okazja ale tak naprawdę zawsze macie szansę żeby wasza relacja się polepszyła żebyście zaczęli więcej rozmawiac, spędzać razem czas. Widujecie sie w szkole 5 dni tygodniowo to jest masa czasu. Czy on jest chłopakiem nieśmiałym czy raczej otwartym ? Bo wiesz, jeśli jest z typu chłopców nieśmiałych nie zrobi pierwszego kroku żeby zagadać będzie potrzebował jasnych sygnałów lub nawet to Ty byś musiała pierwsza wyjśc z jakas rozmową, natomiast jeśli jest śmiałym chłopakiem to nie powinien mieć problemów by zagadać. Ty wiesz najlepiej jak to wygląda.
Ogólnie jest nieśmiały, ale na nocke przynieśli sobie wódkę i tak jakoś odwagi dostał i się nie spinal przy rozmowie.
Hmmm, nie bardzo wiem co Ci powiedzieć, nocka w szkole, wódka interesujące. Powiem Ci tak, porozmawiaj z nim bez wódy. Nawet jeśli liczysz na związek to nie jest kwestia jednej nocy w szkole tylko poznania się i spędzania czasu wspólnie.