o czym rozmawiać na 1 randce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » o czym rozmawiać na 1 randce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1 Ostatnio edytowany przez tomektryt (2016-11-30 11:15:23)

Temat: o czym rozmawiać na 1 randce?

Witam, pytanie takie jak w temacie. Pewnie często już się pojawiało na tym forum.

Problem w tym, że nie mam takiego daru gadania o pierdołach jak niektórzy. Tematy podstawowe już dawno wyczerpałem, bo poznałem ją w pracy.

Mam 24 lata, choć czuję się na 50. Byłem 2 razy w układzie "friends with  benefits". Niby mam coś tam doświadczenia w kontaktach z kobietami, baaa, nawet z 20 lat starszymi, ale przecież na nic to się nie przekłada. One były wygadane, a ja jestem ambiwertykiem i na tyle prostym facetem, co nie ma daru gadania od rzeczy. Nie jestem zbyt rozrywkowy, nie umiem dobrze się bawić. Dla mnie zabawa to piwko z kolegami i gierka na kompie. Wgl trochę dziwnym człowiekiem jestem, nie jak teraz młodzi...

Teraz poznałem taką koleżankę trochę młodszą z którą chciałbym się związać. Zaprosiłem ją na weekend do siebie, ale nie mam pomysłu o czym gadać będziemy i pewnie nudno będzie. Laptopa nie mam, więc nic nie obejrzymy smile. Od kolegów się dowiedziałem, iż dziewczyny lubią słuchać rzeczy o których pojęcia nie mają......ale moje zainteresowania to przestępstwa gospodarcze, skarbowe, wyłudzenia podatkowe i sprawy związane ze skarbówką ;d

Pomocy!!!

Aaaa i bym zapomniał. Nie musicie mnie sądzić po sobie ani po innych. Dla mnie wcale nie jest najważniejsze by ją do łóżka zaciągnąć. Tego typu rzeczy zawsze na spokojnie przeżywałem i nigdy jakoś specjalnie mnie to nie podniecało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: o czym rozmawiać na 1 randce?

Proszę o pomoc...

3

O czym rozmawiać?
O tym, co was oboje interesuje, o otaczającym świecie i wydarzeniach, które są dla was istotne. Warto jednak pamiętać, że rozmowa to dialog, nie monolog, to wymiana poglądów, a rozmówca nie służy do sprawdzania, jaki wywarliśmy na nim wrażenie.

4

Nie lubię tematów jak polityka itp, takich kontrowersyjnych.....

5 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-11-30 12:47:54)

Nic nie kumasz co się do Ciebie pisze tutaj, więc pewnie poza internetem jest to samo... Jakby z głuchym rozmawiać...
Jesteś skupiony na sobie i na tym jakie wrażenie wywierasz. W całej tej Twojej refleksji zabrakło prawdziwego zainteresowania nią, poznania jej świata. Przestań się tak skupiać na sobie, a rozmowa sama popłynie.
Z góry przy tym zakładasz, że Twoje życie, Twoje zainteresowania nikogo nie zainteresują. No jak opowiesz jej o tym tak, jakbyś sam się tym nudził, to na pewno uzna, że to flaki z olejem.

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2016-11-30 12:47:08)

Dla niektórych nawet stan pogody jest kontrowersyjnym tematem. hmm A ja napisałam o tematach interesujących was oboje.

7

Wielokropek napisał/a:

A ja napisałam o tematach interesujących was oboje.

Takich jeszcze nie poznał. Rozmawiali ze sobą już, ale był zbytnio zajęty sobą, żeby zwrócić uwagę na to co ją interesuje również...

8

Wiem, wiem. smile Niestety, nie wie tego autor.

9

Nieee, ja umiem słuchać, nawet bardziej wolę słuchać niż mówić.

Tylko ona jest taka dość rozrywkowa, lubi kluby itp. A dla mnie to jest głupota. Wszystkie podstawowe tematy są wyczerpane tak jak mówiłem.

10

Więc skoro już na starcie krytycznie podchodzisz do niej i jej wyborów, to właściwie po co ta randka i ten plan związku? Przecież już widac co z tego będzie...

11

Bo poza tym jednym, ma inne cechy które mi się w niej szalenie podobają:

- dobroć wobec zwierząt
- lubimy sobie jaja robić z ludzi w robocie (praca na infolinii)
- oczywiście uroda
- ogólnie sposób bycia

12

Ogólnie sposób bycia raczej nie, bo już napisałeś, że jej rozrywkowość Ci nie odpowiada. Z tego co zdążyłeś juz napisać na forum wychodzi, że najbardziej łączy was pogardliwy stosunek do innych...

13

Źle to rozumiesz....nie taki "pogardliwy" w ogólnym znaczeniu. Np. ja bardzo współczuję emerytom chorym, naciągniętym na garnki, super kołdry i tego typu sprawy.

Wyobraz sobie uniwerystet i profesorów którym nikt nic nie podskoczy. Też sobie jaja robią ze studentów np. na wykładzie puszczają listę i kto pierwszy dobiegnie się wpisać to ma zerówkę smile Często tacy profesorowie to sędziowie, notariusze itp smile

O tego typu głupkowate poczucie humoru mi chodzi, a nie bycie zwykłą szują...

14

tomektryt napisał/a:

Aaaa i bym zapomniał. Nie musicie mnie sądzić po sobie ani po innych. Dla mnie wcale nie jest najważniejsze by ją do łóżka zaciągnąć.

tomektryt napisał/a:

Tylko ona jest taka dość rozrywkowa, lubi kluby itp. A dla mnie to jest głupota. Wszystkie podstawowe tematy są wyczerpane tak jak mówiłem.

Zadatki jednak masz...

Hipotetycznie: jesteście już razem, a ona chce wyjść do klubu. Co wtedy?

15

Powiem coś w stylu "Moja Droga, kiepsko czuję się by iść do klubu, ale w domu lepszy wieczór sobie zrobimy, też z tańcem"

16

Przejdzie raz, może dwa, a potem będzie chciała iść. I co?

17

tomektryt napisał/a:

Powiem coś w stylu "Moja Droga, kiepsko czuję się by iść do klubu, ale w domu lepszy wieczór sobie zrobimy, też z tańcem"

Dobre, tyle że wystarczy na jeden raz, może dwa. I co dalej?

18

Czyli kłamstwo owinięte w sreberko.

19

Inna wymówka

20

Wymówka pozostanie wymówką, czyli nieprawdziwą rzeczą.

Myślę, że zmieniłeś miejsce i zamiast w pracy tutaj, na forum, jaja sobie robisz.

21

Ja mam głupie poczucie humoru , ale poważnie pytam. To Wy z tematu zbaczacie

22

Wymówki wystarczą tylko do pewnego momentu. Potem będzie chciała iść i basta. Ty nie będziesz chciał i basta. Skończy sie na Twoich pogardliwych słowach, że to głupie jest i tylko głupi ludzie imprezują, bo zauważyłam, że zadatki na manipulanta i na wywoływanie winy/wstydu u innych już masz.
Dlaczego tak się skończy? Bo nie dopuszczasz opcji kompromisu i dla zrobienia jej przyjemności wyjścia raz na jakiś czas. Liczysz sie tylko Ty. Podobnie jak w rozmowie...
Jak ma trochę oleju w głowie, to zostawi Cię w diabły i pójdzie do klubu smile

23

Za żonę to w ogień bym wskoczył. Natomiast kluby itp to dla młodych i wygłupy

24

tomektryt napisał/a:

Za żonę to w ogień bym wskoczył. Natomiast kluby itp to dla młodych i wygłupy

Hehehe

Ale wiesz, zeby miec zone to trzeba ja najpierw poderwac by zechciala byc "zona"?  wink

25

Lubi kluby? seks masz murowany, a jak nie, to wplączesz się w fochowy związek wink
znajdź sobie jakąś normalną.
Pozdrawiam

26

Gdzie są dobre miejsca na randki w Rzeszowie??

27

tomektryt napisał/a:

Natomiast kluby itp to dla młodych i wygłupy

A z Ciebie to już stary, brodaty, zapierdziały dziad. Taki Ferdek Kiepski.

Lepiej dla niej, żeby nie wchodziła z Tobą w żadne relacje.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » o czym rozmawiać na 1 randce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024