Oceńcie szanse na powrót - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Oceńcie szanse na powrót

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Oceńcie szanse na powrót

3 Tygodnie temu dziewczyna, się ze mną rozstała.
Mała sprzeczka po imprezie, i tak do tego doszło. Pierwszy tydzień nie docierało to do mnie, zamiast odrazu coś naprawić to ja napisałem wiele przykrych słów do niej. Przez ten tydzień olałem sprawę. Po tygodniu poczułem jej brak, poprosiłem o spotkanie, spotkaliśmy się, trzymała do mnie dystans jak do zwykłego znajomego. Mówiła mi, że sobie kogoś znajde, że jestem interesującą osobą itp. Ale jej głównym celem wtedy było to, żeby mnie spławić. Dodała, że powinniśmy o sobie zapomnieć oraz, że nie pasujemy do siebie. DOdam, że podczas związku, było słowa typu "na zawsze", dostawałem od niej wiele liścików przy jakiejś okazji, a w nich były podpisy typu "na zawsze Twoja...". Teraz sytuacja zmieniła się o 180 stopni, ma mnie totalnie w dupie, nawet jak coś chwile pisaliśmy to zero emocji, uczuć, aby mnie tylko spławić i olewa mnie. DOdam, że podczas rozmowy sama się przyznała, że pisze ze swoim kolegą z klasy LO. Podczas związku ze mną prawie wgl nie miała z nim kontaktu, czasami się spotkali razem, w ramach jakieś imprezy starej koleżanki, urodzin itp. Teraz nagle on jej pomaga, poświęca czas itp.
3 dni temu podczas rozmowy, stwierdziła, że nie ma sensu tego ciągnąć, że nie pasujemy do siebie. Dziwnym jest to, że pozmieniała opisy zdjęć z profili społecznościowych, 3/4 z nich usunęła, ale tą 1/4 zostawiła, w niektórych nie usunęła nawet opisów. Wiem, że bez sensu robić sobie sztuczną nadzieje, ale skoro chce o mnie zapomnieć to po co zostawiła te zdjęcia? CZemu mnie nie usunie z portali społecznościowych? Dodam, że podczas tego spotkania wyszedłem trochę na durnia, rożaliłem się, byłem jak mały, płaczący, użalający się nieporadny chłopczyk. Planuje ograniczyć z nią kontakt jak narazie i zobaczyć co się stanie z biegem czasu, czy kogoś sobie znajdzie... Dodam jeszcze, że sama pisała najpierw, że chce zapomnieć, a później dodała, że chce odpocząć, odżyć. DOwiedziałem się również, że ostatnio była na imprezie, tam też był ten kolega. (sama się zapierała, że nic do niego nie czuje, on ją tylko wspiera...)

Co mam robić? Poczekać chwilę, dać jej odpocząć, zacząć życ jakby się nic nie stało? A za jakiś czas, znów spróbować złapać z nią kontakt?
Przepraszam, za tą anarchię w moim tekście, ale piszę emocjonalnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oceńcie szanse na powrót

W tych czasach "na zawsze" niestety nie ma żadnego znaczenia.... ja tez nie usuwam wpisów z przed kilku lat jak miałam innego faceta i dla mnie nie robi to żadnego wrażenia i nie ma dla mnie znaczenia ze One tam są. Ale to ze tego nie usunęła nie oznacza ze jest jakaś nadzieja na  to ze do Ciebie wróci. Nie usunęła Cię dlatego ze byłoby to bardzo dziecinne. Tak zachowują się ludzie w gimnazjum usuwają się, I strzelają fochy. Daj jej spokój żyj swoim życiem nie pisz do niej, będzie chciała odezwie się sama. Jeśli się nie odezwie oznacza ze nie ma na to ochoty.

3

Odp: Oceńcie szanse na powrót

Niestety nie widzę zeby coś z tego mogło być, przestałeś ją kręcić jako facet, nie działasz na nią, kobiety już tak mają , weź to na klatę. Dasz radę. Staraj się przyjąć że tak po prostu czasami się dzieje że osoby się sobą nudzą, nie odkręcisz tego , no chyba że za jakiś dłuższy czas. Tak się zdarza , staraj się nie nawidzić jej za to. Nie ta to będą inne. Wiem że nie takiej odpowiedzi byś oczekiwał i wydaje Ci się że możesz użyć jakichś cudownych zabiegów i ona wróci ale jak kobieta raz w facecie przestaje widzieć obiekt seksualny to nie łatwo to zmienić a już na pewno nie nagabywaniem .Odpuść ją. Dla swojego spokoju
A to co gadała to nie ma znaczenia, kiedyś nauczysz się że to co kobieta mówi a to co robi to zupełnie różne sprawy. Trzymaj się

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Oceńcie szanse na powrót

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024