zwala całą wine na mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zwala całą wine na mnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: zwala całą wine na mnie

witam chciałam bym sie wypowiedzieć do tego tematu mam ten sam problem z facetem ze zwala winne na mnie a sam sie nie czuje winny i nie wiem jak dać se z tym rade ?????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zwala całą wine na mnie

Do tego tematu chciałaś się wypowiedzieć ?
No bardzo proszę, wypowiadaj się zatem big_smile

3

przecież wyraznie na pisałam  mam ten sam problem z facetem ze zwala winne na mnie a sam sie nie czuje winny i nie wiem jak dać se z tym rade ?????

4

Jestem nowa tutaj, chciałabym dodac temat tylko nie wiem jak,pomożecie?

5

margaretka32 napisał/a:

przecież wyraznie na pisałam  mam ten sam problem z facetem ze zwala winne na mnie a sam sie nie czuje winny i nie wiem jak dać se z tym rade ?????

Margaretko, obiecałaś wypowiedzieć się w tym temacie, a jedyne co zrobiłaś to powtórzyłaś temat. Przejrzyj może parę tematów na tym forum i zwróć uwagę na treść pierwszych postów.

6

margaretka32 napisał/a:

Margaretko, musisz jednak napisać coś więcej, niż tylko jedno krótkie zdanie bez znaków przystankowych ....
Bardzo wiele zależy od sytuacji w której Twój partner tak się zachowuje, od okoliczności, od tematu jakiego to dotyczy.
Bo rozumiem, że nie "zwala" winy na Ciebie, kiedy rozpadnie mu się babka z piasku ?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zwala całą wine na mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024