witam chciałam bym sie wypowiedzieć do tego tematu mam ten sam problem z facetem ze zwala winne na mnie a sam sie nie czuje winny i nie wiem jak dać se z tym rade ?????
Do tego tematu chciałaś się wypowiedzieć ?
No bardzo proszę, wypowiadaj się zatem
przecież wyraznie na pisałam mam ten sam problem z facetem ze zwala winne na mnie a sam sie nie czuje winny i nie wiem jak dać se z tym rade ?????
Jestem nowa tutaj, chciałabym dodac temat tylko nie wiem jak,pomożecie?
przecież wyraznie na pisałam mam ten sam problem z facetem ze zwala winne na mnie a sam sie nie czuje winny i nie wiem jak dać se z tym rade ?????
Margaretko, obiecałaś wypowiedzieć się w tym temacie, a jedyne co zrobiłaś to powtórzyłaś temat. Przejrzyj może parę tematów na tym forum i zwróć uwagę na treść pierwszych postów.
Margaretko, musisz jednak napisać coś więcej, niż tylko jedno krótkie zdanie bez znaków przystankowych ....
Bardzo wiele zależy od sytuacji w której Twój partner tak się zachowuje, od okoliczności, od tematu jakiego to dotyczy.
Bo rozumiem, że nie "zwala" winy na Ciebie, kiedy rozpadnie mu się babka z piasku ?