nienawidze siebie i swojego ciala - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » nienawidze siebie i swojego ciala

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: nienawidze siebie i swojego ciala

witam wszystkie dziewczyny, jesli same ze soba czujecie sie dobrze to bardzo wam zazdroszcze. ja siebie nienawidze nie akceptuje z nieznanego mi powodu. Czuje sie sobie sama wrogiem, jestem wycofana z otoczenia czuje sie wyobcowana inna, jakby uposledzona, bo zyje bedac jakby podzielona na pol, uciekam od wlasnych uczuc i mysli, wstydze sie ich nie pozwalam sobie na nie. Czy to jest normalne ? Czuje sie jakby zamknieta w ciasnej klatce. licze na choc kilka malych porad, wskazowek jak moge to u sie zwalczyc, jak do tej pory nie pomaga nic, kapiel fryzura czy makijaz ubior nowy na nic, nadal widze i slysze czuje wstretne dziwactwo, stwor nie z tej ziemi. nie umiem sie cieszyc , smiac, plakac.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nienawidze siebie i swojego ciala

Ilona151991, założyłaś już kilka tematów na naszym forum, które dotyczą Twojego problemu. Proszę Cię, abyś do nich wróciła i to w nich kontynuowała dalsze pisanie oraz nie zakładała kolejnych wątków dotyczących tego samego. Dzięki temu użytkownikom będzie łatwiej udzielić Ci jakiejś porady. Proszę, abyś zapoznała się z naszym regulaminem. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » nienawidze siebie i swojego ciala

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024