Dziewczyny potrzebuję waszej rady. W pracy kilka razy obsługiwałem pewną dziewczynę. Za każdym razem uśmiechała się do mnie. Gdy o coś pytała, a ja odpowiadałem to uśmiechała się. Ciężko byłoby nie uśmiechnąć się i do niej. Dobry miesiąc jej nie widziałem. Dziś przychodząc do pracy zauważyłem ją, a ona mnie. Byłem ubrany na cywila (w pracy nosimy specjalne koszulki). Widziałem jak co jakiś czas spogląda na mnie. Gdy po 5 minutach wracałem zauważyłem, że idzie w moją stronę. Z daleka uśmiechała się do mnie nie opuszczając wzroku. Też się na nią patrzyłem. Gdy już byliśmy koło siebie powiedziała mi dzień dobry (mimo że byłem ubrany na cywila). Udało mi się w pracy znaleźć do niej kontakt. Czy mam do niej napisać? Przyznam, że spodobała mi się ![]()
1 2017-06-08 21:05:08 Ostatnio edytowany przez ezurc (2017-06-08 21:05:46)
A dlaczego nie?
Oczywiscie,ze napisac.:)Mysle,ze jak sie usmiecha i utrzymuje kontakt wzrokowy to wszystko jest na dobrej drodze,tylko nie zwlekaj za dlugo,bo ile mozna suszyc zeby?:p
Mniej rozkminiana, więcej działania bo Ci ucieknie.
Jasne!!! I to szybko! ![]()
6 2017-06-08 22:27:41 Ostatnio edytowany przez ezurc (2017-06-08 22:37:20)
Jakaś rada co do niej napisać?
Znalazłem ją na fb. Sam go nie posiadam. Z fikcyjnego będzie głupio?
Dajcie jakiś pomysł ![]()
8 2017-06-08 23:35:32 Ostatnio edytowany przez Hadar (2017-06-08 23:37:17)
Witaj,
Może to co tu- czyli np. "Masz śliczny uśmiech" albo "odkąd cię zobaczyłem w pracy to cały czas o tobie myślę" albo "Bardzo przykułaś moja uwagę" albo klasyczne "jak się masz/co słychać?"
Pisz wprost, szczerze, bez owijania i bądź sobą no i załóż tego FB
Dasz radę-odwagi trochę-będzie dobrze ![]()
Powodzenia!
Na pierwszej randce tez bedziesz co 5 minut wchodzil na forum i podpytywał? Więcej naturalności.
Na pierwszej randce tez bedziesz co 5 minut wchodzil na forum i podpytywał? Więcej naturalności.
Właśnie
![]()
Pytałem bo dla mnie trochę głupio tak pisać do nieznajomej mi osoby. Mniejsza z tym. Wczoraj napisałem i długo nie musiałem czekać na odpowiedź ![]()
Do dnia dzisiejszego piszemy codziennie wieczorem do późnych godzin. Jesteśmy umówieni. Nawet wcześniej niż sam zaproponowałem. Dlaczego tylko ja muszę zawsze pierwszy napisać? ![]()
Witaj,
Może to co tu- czyli np. "Masz śliczny uśmiech" albo "odkąd cię zobaczyłem w pracy to cały czas o tobie myślę" albo "Bardzo przykułaś moja uwagę" albo klasyczne "jak się masz/co słychać?"
Pisz wprost, szczerze, bez owijania i bądź sobą no i załóż tego FB
![]()
![]()
Dasz radę-odwagi trochę-będzie dobrze
Powodzenia!
No nieźle, to już niebezpiecznie blisko "myślę o tobie podczas masturbacji"
@Autor
Jak nie masz fejsa, to nie pisz z fikcyjnego, prawdziwego też nie zakładaj, nie nadrobisz dekady, będzie biednie wyglądać, jak być wyszedł z więzienie po 10 latach.
Na kontakt który znalazłeś w pracy absolutnie nie pisz. Może by i zatrybiło, a jak nie pyknie, albo się pokłócicie jak wcześniej pyknie, to kto wie, czy nie narobi jakiś akcji. Podejrzewam że nie można wykorzystywać kontaktów klientów do celów prywatnych.
Musisz poczekać na następną okazje face to face. Jak się gdzieś będziecie widzieć to masz działać a nie jak zboczeniec.
Zresztą co byś jej napisał, cześć to ja, ten któremu powiedziałaś dzień dobry.
Powodzenia
Pozdrawiam
zabpth nie przeczytałeś moich ostatnich wiadomości. Ja już jestem po napisaniu do niej
Tak jak pisałem wcześniej do dnia dzisiejszego otrzymujemy kontakty.