Jakich kobiet szukają nasi faceci ? Jaki jest ideał kobiety ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jakich kobiet szukają nasi faceci ? Jaki jest ideał kobiety ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jakich kobiet szukają nasi faceci ? Jaki jest ideał kobiety ?

Mężczyzni, drodzy Net-faceci jakia powinna być kobieta żebyście nie potrafili jej opuścić?
Jakie cechy posiada Wasza partnerka bądz ideał którego szukacie?
Czy istnieje dysonans miedzy ta z ktorą jestescie a tą ktorej pragniecie (ciałem i duszą)??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakich kobiet szukają nasi faceci ? Jaki jest ideał kobiety ?

Padło i na mnie więc.
1.zadbana  ...dbać o siebie to i dla dla  faceta  cos zostanie
2.szczera,bez tego ani rusz
3.być partneren  równorzednym   
4.ma byc sobą  taką brałem:-)  z odrobina szaleństwa
5 ciepła i czuła 
6.wierna 
reszta  rodzi sie codziennie

To i  tak duże wymagania   nie piszę o miłości i kochaniu gdyż  dla mnie te sprawy są bezwarunkowe.

Posiadawszy w/w cechy i jeszcze kilka, mogłabym popaść w samozachwyt i pewność siebie graniczącą z absurdem smile Na szczęście chadzając z głową w chmurach, nogami mocno stąpam po ziemii...czy to wystarczy by ze mną był? Zobaczymy smile

Powiem tak niezaleznie od wymienionych super cech kobiecych i tak mezczyzni zostawiaja  je. Nie jest to regula ale jak zwykle sa wyjatki.To czy kobieta zostanie porzucona przez  mezczyzne w wiekszosci nie jest uzaleznione od wygladu ani cech charakteru. Problem jest bardziej zlozony niz sie nam wydaje.Mezczyzni niekoniecznie szukaja idealu.Czasami wystarczy im poprostu  kobieta   ktora  kochaja a pozostale cechy sa tylko dodatkiem  do kobiety i wlasnie z taka z krwi i kosci zazwyczaj zostaja na zawsze. Ideal ich by zmeczyl i zameczyl. A tego zaden mezczyzna by nie zniosl na dluzsza mete. W zyciu bywa tak, ze zostawiaja te idealy i odchodza do tych czesto nijakich i szarych ale majacych w sobie zaczarowana magiczna iskierke ktora ich do siebie przyciaga na zawsze..W naszym zyciu wszystko sie zdarzyc moze nawet zmiana gustow w odniesieniu do  kobiet.Czy tak jest to najczesciej przekonujemy sie wtedy ,gdy  spotyka nas cos przykrego  ze strony bliskiego nam mezczyzny. Nalezy wspomniec, ze psychika kobiet i mezczyzn akuratnie w kwestii porzucania jest bardzo bardzo  rozna.

5

Empatyku- dzekuje za odpowiedz.
Pamiec- ja nie uwazam zeby to byly mega duze wymagania. Mezczyzni lubia pewne siebie kobiety, prawda? wink
Kika- ja uwazam  ze jesli ma zdradzic to zrobi to niezaleznie od naszych staran. W tym watku po prostu chce poczytac odpowiedzi od forumowych meżczyzn, ktorzy nie sa nawet probka dla calego ich rodzaju.

6

Żeby nie opuścić trzeba kochać a miłości nie da się opisać w szablonie.

7

Niestety prawda jest taka że nie ma ideałów.Miłość jest ślepa i nie pielęgnowana umiera i tyczy się to obu stron nie tylko kobiety.Więc panowie zacznijcie dbać o swoje kobiety a nie narzucać jakieś wymagania.Niestety prawda jest widoczna to mężczyżni przestają dbać o siebie gdy mija okres zalotów i przychodzi szara codzienność.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jakich kobiet szukają nasi faceci ? Jaki jest ideał kobiety ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024