Witam...
Mój problem jest nietypowy ale jak dla mnie bardzo poważny... Otóż od jakichś 5 lat potrafię "przewidzieć " przyszłość ale to tylko dla mnie i dla moich bliskich. Proszę o poważne podejście do sprawy.
Nie wiem jak to mam opisać. Czasami po prostu wiem pewne rzeczy. Potrafię powiedzieć o której godzinie z minutami przyjedzie listonosz i co przywiezie, potrafię powiedzieć co się jutro wydarzy np. w domu. Czasami to tylko przeczucie, że coś się wydarzy jeśli jest to coś złego. Jakiś czas temu męczył mnie sen w którym widziałam okropny wypadek samochodowy, widziałam jak ginęli ludzie ale w życiu bym nie pomyślała że to może być w rzeczywistości. Nawet o tym śnie opowiedziałam mamie. Miesiąc później ten wypadek naprawdę się wydarzył i było dokładnie tak samo jak ja widziałam. Od tej pory mamy problemy ze snem, boję się zasypiać.
Mam dopiero 23 lata. Nigdy nikomu nie mówiłam o tej "zdolności". Kiedyś sądziłam, że to przypadek, że to minie, teraz poważnie się boję. Nie wiem skąd to się wzięło i gdzie z tym się udać? Psycholog? Psychiatra? A może milczeć dalej?
a może rozmowa z panem Jackowskim w Człuchowie? ostatnio czytałam jego autobiografie - w dwóch tomach, on tam nieco tłumaczy, opowiada, może by umiał jakoś pomóc?