Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 220 ]

131

Odp: Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką

Obliczanie czy kłamstwo się wyda, czy nie, czy bardziej opłaca się przyznać, czy iść w zaparte... ok, ale jeszcze jest sam winowajca. Ludzie, którzy zrobili coś złego, którzy mają jakieś refleksje, wyrzuty sumienia, często sami nie radzą sobie ze świadomością. Oczywiście jest jeszcze druga grupa - tacy, którzy lekko traktują takie rzeczy, ot zdarzyło się, życie toczy się dalej. W tym drugim wypadku, często skoro nie ma refleksji po pierwszej akcji, to nie ma też hamulców do kolejnych, przy najmniejszych problemach, takie osoby wybierają często prostsze rozwiązania. Dlatego uważam, że gość powinien powiedzieć, by kobieta mogła zadecydować, czy chce walczyć, czy woli na nowo zbudować swoje życie.

A co do hipokryzji - to chyba normalne, że kobiety odczuwają większą empatię do kobiet, łatwiej im wyobrazić siebie w sytuacji innej kobiety. Może faceci powinni takie problemy rozwiązywać na męskich forach jeśli szukają empatii? Ciekawe, czy spotkałoby ich więcej empatii - męska solidarności? Facet chciał się wygadać, wywalić z siebie cały syf, taka spowiedź... a że nie dostał rozgrzeszenia, to inna bajka.

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2016-08-29 21:29:26)

Cyngli napisał/a:

Ja bym nie mogła tak postąpić. Codziennie, patrząc na partnera miałabym przed oczami to, co zrobiłam.
Nie mogłabym tak żyć.

Różnimy się. smile
Stąd moje protesty (nie tylko w tym wątku) wobec generalizowania i twierdzenia, że ma się patent na nieomylność.

133

Cyngli napisał/a:
Wielokropek napisał/a:

Jeśli bałabym się, to dałabym sobie radę ze strachem.

Ja bym nie mogła tak postąpić. Codziennie, patrząc na partnera miałabym przed oczami to, co zrobiłam.

Nie miałabyś. Gdyby Ci zależało na partnerze, wymazałabyś ten obraz z pamięci raz na zawsze. Zostawiła za sobą i więcej do tego nie wracała.

134

SonyXperia napisał/a:
Cyngli napisał/a:
Wielokropek napisał/a:

Nie miałabyś. Gdyby Ci zależało na partnerze, wymazałabyś ten obraz z pamięci raz na zawsze. Zostawiła za sobą i więcej do tego nie wracała.

Psychika tak nie działa, owszem można wyprzeć wiele, ale to zostaje i odzywa się w bardzo traumatycznych momentach, a wtedy jest jeszcze trudniej.

135

Averyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Psychika tak nie działa, owszem można wyprzeć wiele, ale to zostaje i odzywa się w bardzo traumatycznych momentach, a wtedy jest jeszcze trudniej.

Nic nie warte choćby najmniejszego wspomnienia nie odzywa się po latach. Dla Autora nie ma to już żadnego znaczenia.

136

SonyXperia napisał/a:
Cyngli napisał/a:
Wielokropek napisał/a:

Nie zgadzam się. Właśnie z miłości do partnera miałabym okropne wyrzuty sumienia. Ale to ja...

137

Cyngli napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Nie zgadzam się. Właśnie z miłości do partnera miałabym okropne wyrzuty sumienia. Ale to ja...

Oj, Cyngli, Cyngli - z miłości do partnera to byś nie zdradziła smile

138

SonyXperia napisał/a:
Cyngli napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Rozmawiamy czysto hipotetycznie ;-)

Sugerujesz, że Autor żony nie kocha, skoro ją zdradził?

139 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-29 21:49:51)

Cyngli napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Rozmawiamy czysto hipotetycznie ;-)

Sugerujesz, że Autor żony nie kocha, skoro ją zdradził?

Niczego nie sugeruję. Zgadzam się jedynie ze stwierdzeniem, że zdrada nie bierze się z niczego.

140

Elle88 napisał/a:

@Lawinia, nie zawsze, ale żeby nie pchała to KONSEKWENCJE i jakieś wyrzuty sumienia, skrucha muszą bezwzględnie być.
Mózg ludzki tak już działa, że nie docenia tego, co z łatwością może 'obejść' i uchodzi mu to płazem.

Toteż mam nadzieję, że Autor oprzytomnieje, widać już zresztą pewne oznaki zrozumienia niewłaściwości (delikatnie mówiąc) jego postępowania.... I mam nadzieję, że mu się to uda.

141 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-29 23:04:44)

SonyXperia napisał/a:

Domyślam się,ale nie o to pytałam. Chodziło mi o to, jak ona teraz zachowuje się w tej całej sytuacji.

Dziewczyna zachowuje się jak zawsze. Pisze do mnie na messengerze, ja jej pisze ze mam mniej czasu.
Póki co nie możemy ustalić daty i godziny spotkania. A to ona wtedy jest umówiona, albo coś innego, albo ja nie mogę.

Tak czy owak sądzę że czuje ze jest coś inaczej, bo o to pyta. Zbywam te pytania, że nic, że mam mniej czasu, albo kultowa wymówka żony - jestem zmęczony.

Nie powiadomię jej przecież przez Fb, że sorry mała, ale nie chce abyś już do mnie pisała, bo i tak nie odpisze. Wolę jednak, mimo wszystkiego co tu mnie piszecie, zachować się porządnie.

142 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-29 23:09:05)

He he, oj coś mi się wydaje, że młodą "wzięło" i będą problemy :>
Nie żebym Ci tego życzył, ale... taka rozhisteryzowana rozszarpywana przez hormony małolata to może być niezły huragan.
Wtedy zaś zrozumiesz w lot o czym pisała Droga Elle w temacie dojrzałości/dorosłości 19-letnich pannic, w szale macicy big_smile

143

Nie wiem dlaczego,ale podobne to to do watku blachy... big_smile tongue

144

majkaszpilka napisał/a:

True.
W sumie o tym nie pomyślałam.
Ale blachura-ura-bura był większym prostakiem burakiem. Tak mnie się wydaje się.

145

Elle88 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

True.
W sumie o tym nie pomyślałam.
Ale blachura-ura-bura był większym prostakiem burakiem. Tak mnie się wydaje się.

Kij w to...ważne,ze kochanki "dojrzałe" big_smile

No cóż...się zobaczy.

146

Bylibyście tak łaskawe i podały link do tego wątku o którym raczycie plotkowac?
Bo ja nowy i nieopierzony

147 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-29 23:35:51)

Blachura zbanowany został, a wraz z nim jego czcigodny wątek.
Musisz obejść się smakiem. Tak jak Twoja nastoletnia bejbe tongue wink

148

Mhm. Ale zbanowany na zdradę?  Mam się bać?

149

Za zdradę został wykastrowany przez nasz forumowy Ku-Klux-klan tongue
Bana dostał za gadanie głupot big_smile

150

LeeDeen napisał/a:

Mhm. Ale zbanowany na zdradę?  Mam się bać?

Tak.
Fiut również został amputowany.

151

A bierzesz Autorze pod uwagę,takie cuś...że laska mogła się zalovciać w Tobie i nie będzie tak łatwo zerwać relacji?

152 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-29 23:51:49)

Oj, mało sympatyczna perspektywa.
Ad. mojej nastoletnie bejbe, co by ban nie poszedł za głupoty, i wątpliwości o dojrzałość emocjonalna -  skoro ja się nie boję, to Wy tym bardziej powinnyscie. Poradzi sobie beze mnie tongue  Nie martwcie się bardziej od autora, bo zaczynam się głupio czuć.

153

Wiadomo, że sobie poradzi - w sensie przeżyje. Ale urażone ego rządzi się innymi prawami. I może wstąpić w nią sam Lucyfer wink

Lepiej powiedz jak planujesz na nowo uwieść żonę.
Gdzie pójdziecie, co zjecie, opowiadaj!

Tym razem z dedykejszyn dla małżonki (jeszcze? wink) co by kobita uwierzyła w siebie, a wątek nie był ponury jak wiszące jaja..

154 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-30 00:10:57)

Czerwony Lu w nią nie wstąpi. Zobaczysz. wink I mój dowód będzie na wierzchu.

Nie pójdziemy. Pojedziemy. Zabukowalem miejsce w fajnym dalekim, odludnym miejscu, bez cywilizacji i forumowego spedu czarownic. Znaczy bez neta. Czyli jak kiedyś.

A żona za utwór z dedykacją nie podziękuje, bo
a) spi
b) nie słucha Beyonce jak ja. Ma zachowane jeszcze jakieś resztki dobrego gustu muzycznego smile

155

Hahaha, dziecko..co ty wiesz o dobrej muzyce.
A Beyonce też nie słucham, chodziło mi o przekaz, ale nie zajarzyłaś.

nudno tu, nara smile

156

Elle88 napisał/a:

A Beyonce też nie słucham, chodziło mi o przekaz, ale nie zajarzyłaś.

nudno tu, nara smile

Hahaha, dziecko?
No ok, babciu.

Wiem co nieco o muzyce. I nie muszę Ci tego udowadniać.
Nie włączalem tego klipu, bo tylko spojrzałem że zapuscilas coś na co szkoda mi czasu. A tego mi nie zwrocisz choćbys robiła pajacyki na rzęsach.

A jest nudno bo zapodalas Beyonce i wszyscy dali za wygraną

157 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-30 01:09:01)

Kij w dupie i zero wyczucia ironii i poczucia humoru. Wszystko brane dosłownie 1 do 1-go.
Typ aseksualny: level master.

Swoją drogą, rozumiem już dlaczego nadawałeś na jednych falach z 19.

I nie podskakuj tak, dziadek, bo jeszcze nic nie jest przesądzone a widzę że lecisz na fali gościa, któremu się wydaje, że mu się upiekło. Ta historia dopiero się zaczyna pamiętaj :>

Ps. Może zapodaj coś ze swojej muzy.. Dwa plus jeden, ewentualnie Tercet egzotyczny: "Już tylu chłopców odchodziło z naszego Puebla.." to cały Ty big_smile

158

Elle88 napisał/a:

Kij w dupie i zero wyczucia ironii i poczucia humoru. Wszystko brane dosłownie 1 do 1-go.
Typ aseksualny: level master.

Kij w dupie to nie mój fetysz, bladzisz.
Cała reszta - jak Ci wygodnie.
Z fanka przesłania z teledyskow Beyonce na szczęście nie sypiam, nie sypialem i sypiac nie zamierzam.

Elle88 napisał/a:

Swoją drogą, rozumiem już dlaczego nadawałeś na jednych falach z 19.

Wiesz wszystko, więc po co mnie o tym informujesz?

Elle88 napisał/a:

I nie podskakuj tak, dziadek, bo jeszcze nic nie jest przesądzone a widzę że lecisz na fali gościa, któremu się wydaje, że mu się upiekło. Ta historia dopiero się zaczyna pamiętaj :>

Ta historia zmierza do rychłego końca, babciu.

Elle88 napisał/a:

Ps. Może zapodaj coś ze swojej muzy.. Dwa plus jeden, ewentualnie Tercet egzotyczny: "Już tylu chłopców odchodziło z naszego Puebla.." to cały Ty big_smile

Do tego Bajm, Banda i Wanda a oglądam namiętnie Benny Hilla.

159

Palemka wali na główkę ostro smile

Straszny banał. Koleś, który w życiu miał tylko 1 kobietę. Wystarczyła szczypta zainteresowania od innej i proszę - mamy kozaka odrazu big_smile
Śmieszny facecik jesteś.

Ale jak lubię mawiać: pycha idzie przed upadkiem, a ja rzadko się na tym Forum mylę, co do osądów. Także..do zobaczenia za parę miesięcy, w innych nieco nastrojach wink

160

Ciekawe co by było gdyby to ona go zdradziła big_smile

161 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-30 08:01:45)

Elle88 napisał/a:

Palemka wali na główkę ostro smile

Tak, tak, babciu - psychiatro z samonadania.

Elle88 napisał/a:

Straszny banał. Koleś, który w życiu miał tylko 1 kobietę. Wystarczyła szczypta zainteresowania od innej i proszę - mamy kozaka odrazu big_smile
Śmieszny facecik jesteś.

No proszę, wyciągasz teraz jako zarzut w dyskusji, to że miałem bardzo długo tylko jedna panią, a przed nia nikogo.
Tonaca babcia klebku wełny sie chwyta, bo już mota się, rzuca na ślepo w dyskusji smile
Masz żal, że odmowilem Ci bycia Twoim kamerzysta? A niedojrzalej 19tce nie odmowilem pomocy? cool

Elle88 napisał/a:

Ale jak lubię mawiać: pycha idzie przed upadkiem, a ja rzadko się na tym Forum mylę, co do osądów. Także..do zobaczenia za parę miesięcy, w innych nieco nastrojach wink

Babciu-dobra-rada, dzięki Ci za Twe serdeczne wsparcie :*

162

Abbarum napisał/a:

Pewnie rozwód ;p

163

Cyngli napisał/a:
Abbarum napisał/a:

Pewnie rozwód ;p

Chyba żeby mu nie powiedziała, tylko ratowała związek tongue

164

https://youtu.be/PpkUdlPJ_lY

Czytając Twój post powiem tylko tyle dość mało wiarygodnie dla mnie brzmi ta historyja .Bo czy 19 latka zaczepiła by obcego faceta na ulicy i poprosiła o podwózkę????I do tego zaprosiła na obiadek z deserkiem:):):)Sorry gościu nie wierzę Ci.

165 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-08-30 09:53:45)

LeeDeen napisał/a:

Tak uważam. Gdyby nie jej ciągłe "zmęczenie", brak humoru, to sądzę, że nie podekscytowałoby mnie tak zainteresowanie mną 19-latki.

To jest zwykły mit. Nawet jak będziesz miał super żonę, piękną, mądrą i seksowną, to i tak nowa chętna laska zawsze sprawi, że będziesz chciał ją poznać lub przelecieć. Zatem nie tłumacz zdrady postawą żony.

Z drugiej strony żona popełnia bardzo zły błąd, bo psuje własne małżeństwo. Żony myślą, że jeśli mają męża, to on musi znosić wszystkie ich humory, obciążanie winą, przestają męża szanować, przestają się zastanawiać nad swoim zachowaniem, przestają działać tak, jakby ten mąż mógł za chwilę odejść. Nie myślą w kategoriach "Czy gdybym taka była przed ślubem, to czy on by mnie chciał?".

To jest błąd żony. Ale z tego błędu wynika tylko złe małżeństwo, a nie twoja zdrada.
Twoja zdrada, to twoja decyzja.

Miałeś seks z tą młodą w okresie fascynacji, zauroczenia?

Summertime może mieć rację...
Gość ma żonę, żona wredna, nigdy nie miał innej kobiety, a taki wygadany i uczynny i poszedł na deserek i na fejsie czatował ochoczo...

166

LeeDeen napisał/a:

Masz żal, że odmowilem Ci bycia Twoim kamerzysta? A niedojrzalej 19tce nie odmowilem pomocy? cool

Nie było żadnej propozycji, dzieciaku. To był żart smile Ale wiem, że jako świeżo upieczony "don juan" - ilość kobiet : sztuk DWIE, 2 /two z ang./ bueheheheheh big_smile możesz tego nie łapać.

Dodajmy, że z tych 2, z którymi spałeś ever, ta ostatnia nie była nawet wizualnie w Twoim typie!!!  <WTF>
http://cdn.chud.com/7/72/200x200px-ZC-7285204b_Ricky-Gervais-Hysterical-Laughter.gif

Także w mojej lidze, synek, nie chodzisz - mnie interesują wyłącznie faceci, którzy mają powodzenie z atrakcyjnymi kobietami w ilości więcej niż sztuk 2, raz na dekadę.
Acha, pasztety się nie liczą nawet jeśli są zainteresowane. big_smile
big_smile big_smile <----

Dzieciak dziaciaaaaak. Ale mam z Ciebie ubaw.
Mów, kto następny wpadnie w zęby "wilka" :> - pani z warzywniaka czy z mięsnego?
How its gonna be? :>

167

Summertime napisał/a:

https://youtu.be/PpkUdlPJ_lY

Czytając Twój post powiem tylko tyle dość mało wiarygodnie dla mnie brzmi ta historyja .Bo czy 19 latka zaczepiła by obcego faceta na ulicy i poprosiła o podwózkę????I do tego zaprosiła na obiadek z deserkiem:):):)Sorry gościu nie wierzę Ci.

W sumie racja. Też mi to przeszło przez myśl.
To mogła być laska z Roxy zwyczajnie.

Z drugiej strony jest to możliwe, bo znam kobiety, które SAME zaczepiają facetów - właśnie takie mychy, które wiedzą, że jak same nie podejmą działania to szanse na przelot niewielkie.
Ta ewidentnie należy do tej grupy, zresztą sam przyznał, że dupy nie urywało wink i że najwięcej podniecenia i fascynacji wzbudził u niego sam fakt, że któraś poza własną żoną go chciała.
Serce się kraje sad

Człowiek lubi się czuć pożądany, nie dziwcie się, że chłopakowi odbiło. wink

168 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-08-30 11:10:39)

Ale po co uprawiać seks z kimś, kto się wizualnie nam nie podoba.

Przypomina mi facet mojego znajomego z zachowania, który był strasznie zakompleksiony, bo jest strasznie niski, więc małe powodzenie u kobiet, no i spotkał taką jedną co to zwróciła na niego swoją uwagę, to mu całkiem odwaliło pod kopułą.
Nagle z kolesia zrobił się samiec tysiaclecia, wszystko fajnie, tylko upadł z jeszcze większym hukiem jak ten balonik pękł.

169

RavenKnight napisał/a:

Ale po co uprawiać seks z kimś, kto się wizualnie nam nie podoba.

Przypomina mi facet mojego znajomego z zachowania, który był strasznie zakompleksiony, bo jest strasznie niski, więc małe powodzenie u kobiet, no i spotkał taką jedną co to zwróciła na niego swoją uwagę, to mu całkiem odwaliło pod kopułą.

To teraz patrz na to:

LeeDeen napisał/a:

Miałem nie pisać tego, bo w sumie i tak to już ma mało do rzeczy, ale ona mnie specjalnie nie kręcila. Nie mój typ urody i stylu, ale miała coś w sobie - zainteresowania, sposób bycia. I może że zwróciła na mnie uwagę. Zainteresowała się mną. W ten określony sposób chyba tak to zadziałało.

RavenKnight napisał/a:

Nagle z kolesia zrobił się samiec tysiaclecia, wszystko fajnie, tylko upadł z jeszcze większym hukiem jak ten balonik pękł.

A o czym ja wyżej pisałam? Don Juan za dychę big_smile

170 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2016-08-30 12:14:05)

Ładnie to wszystko zebrałaś i pokazałaś, Elle smile
Smutne jest to, że w życiu tak często bywa, że facet lub kobita znudzeni związkiem, partnerem i do tego bez większej "oferty miłosnej" pompują sobie ego, zaliczając na boku romans z kimś, kogo największą zaletą jest to, że jest chętny/chętna sad

171

A tu się nadal kręci kabarecik? tongue

172

@Majka, lepiej uważaj  bo zostaniesz posądzona o podryw. :>
Z desperatem niebezpiecznie jej wchodzić w dialog, bo wszystko bierze jako oznakę zainteresowania big_smile

173

A bo to pierwszy raz Elle,przywykłam big_smile
Tylko,ten teges...to źle odczytane intencje,wisz.

174

Elle88 napisał/a:

Tak offtopowo,jaka jest definicja dobrej muzyki ?

175

Oj, Elle, biedactwo. Zaczęłaś w miarę swoich ograniczonych możliwości komentować z sensem. A potem odplynelas z nurtem kanalizacji wprost do szamba. I dalej się tam pluskasz.
Przykro mi, ale nie dołączę do Twojej fekalnej zabawy smile ale wiele radości Ci życzę. :*
Bo tak niewiele go masz biorąc pod uwagę intensywność i zaciętosc dysput na forum

Aha, nie pisałem że 19ka to pasztet. Polecam czytanie ze zrozumieniem. Pomaga w życiu.
Ona po prostu nie reprezentuje stylu kobiety, która bym chciał przedstawiać jaka swoją kobietę. Przy niezobowiajazujacych spotkaniach, rozmowach można to przełknąć.
Co to? Styl ubioru, wulgarnosc wypowiedzi, mnogość tatuaży, kolczykow, itp.
To nie jest mój typ. Tyle o co mi chodziło

176 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-08-30 13:11:07)

LeeDeen napisał/a:

Ona po prostu nie reprezentuje stylu kobiety, która bym chciał przedstawiać jaka swoją kobietę. Przy niezobowiajazujacych spotkaniach, rozmowach można to przełknąć.

Ale do dupczenia się nadaje, nie? ;-)

Idź lepiej się żoną zająć, skoro skruszony (wątpliwie) jesteś...

177

Aha i skąd wniosek że byłem, jestem zakompleksiony?
To że byłem wierny jednej kobiecie oznacza, że jestem towarzysko uposledzony? Że mam nie umieć się udzielać? Nie umieć rozmawiać?

Aha.

178

To ja może z perspektywy takiej młodej dziewczyny powiem, że jeśli oboje są ze stosunkowo małego miasta, życzę autorowi powodzenia w ukryciu tego, skoro prawdopodobnie wszystkie bliższe koleżanki jego boczniary już o nim wiedzą big_smile Młode dziewczyny takie już są. Lubią się czasem pochwalić wink Zresztą jeśli historia jest prawdziwa, to od razu widać, że dziewczyna jest kompletnie nieogarnięta, skoro obcego gościa zaprosiła do swojego domu, olała fakt, że on ma żonę, a ona sama chłopaka i poszła z nim w tango.

Szkoda mi tylko żony, bo gdy ona kolejny raz płakała w łazience, on obracał jakąś małolatę.

179

Mrs.Happiness napisał/a:

To ja może z perspektywy takiej młodej dziewczyny powiem, że jeśli oboje są ze stosunkowo małego miasta, życzę autorowi powodzenia w ukryciu tego, skoro prawdopodobnie wszystkie bliższe koleżanki jego boczniary już o nim wiedzą big_smile

Ikea to raczej duże miasto, więc jest szansa że mistyfikacja się uda big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Szkoda mi tylko żony, bo gdy ona kolejny raz płakała w łazience, on obracał jakąś małolatę.

Bidula siedzi na desce klozetowej z  Ikeii, wyciera się ręcznikiem z Ikeii,....

180 Ostatnio edytowany przez malaga_ (2016-08-30 15:46:19)

Człowiek jest tylko człowiekiem-mamy prawo popełniać błędy, jednak zdrady nic nie usprawiedlwia. Jest to ból, który jest  niemożliwy do wybaczenia. Okey, niektórzy postanawiają spróbować jeszcze raz, ale czy będzie to zdrowa relacja?
Współczuję Twojej żonie, dowie się na pewno, kłamstwo ma krótkie nogi.
A co do kochanki, zwykła, młoda zdzira. Widać, że od początku na Cb leciała. Przypadek, że to Cb akurat poprosiła o pomoc?  Nie sądzę.

181 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-30 16:29:37)

LeeDeen napisał/a:

Ale slums, bleh hmm
Nawet ja spodziewałam się czegoś lepszego, a nie zwykłej "brudaski" - to tzw. styl dworcowy, na narkomankę wink bo 'pin up girl' to na pewno nie było.
Biedna żona, cholera wie czy czegoś nie przyniesie do domu..Przebadaj się chociaż!

Eh, co desperacja i brak powodzenia robi z facetem. Smutne.

182

To urzekła osobowością, czy jest zwykłą wulgarą w końcu?

Elle ładnie Cię przejrzała, amoku chop dostał, bo się jakaś baba na niego połasiła big_smile

183

Elle88 napisał/a:

Ale slums, bleh hmm
Nawet ja spodziewałam się czegoś lepszego, a nie zwykłej "brudaski" - to tzw. styl dworcowy, na narkomankę wink bo 'pin up girl' to na pewno nie było.

I mimo tego ma coś do powiedzenia. Więcej niż Ty, bo u Ciebie forma przykrywa uboga treść.

Elle88 napisał/a:

Biedna żona, cholera wie czy czegoś nie przyniesie do domu..Przebadaj się chociaż!

Dzięki za wyrazy empatii do mojej małżonki, jesteś kochana!

Elle88 napisał/a:

Eh, co desperacja i brak powodzenia robi z facetem. Smutne.

Oh, oh.
Co desperacja i brak powodzenia robi z kobiety. Smutne, że tak desperacko szuka uznania wśród obcych ludzi na jakimś forum, w którym nie jest nawet moderatorem. Czyżby rzeczywiste alter ego było tak bardzo zwykle i trywialne?

184

RavenKnight napisał/a:

To urzekła osobowością, czy jest zwykłą wulgarą w końcu?

Poskarz się pani z nauczania początkowego, że nie sprostala zadaniu, bo nie nauczyła Cie czytać ze zrozumieniem.

RavenKnight napisał/a:

Elle ładnie Cię przejrzała, amoku chop dostał, bo się jakaś baba na niego połasiła big_smile

Taki amok, że w temacie stoi jak byk: jak powiedzieć 19tce że mam jej dość.

Nie kompromituj się bardziej. Błagam. Bo to jak kopanie leżącego. Głupio tak trochę

185

A żeś się chłopie popisał, sam wytykasz komuś "błędy", których nie ma, a sam walisz byki w stylu "Poskarz".

Daj spokój, bo nie wstanę z podłogi big_smile

186

LeeDeen napisał/a:

Taki amok, że w temacie stoi jak byk: jak powiedzieć 19tce że mam jej dość.

No i Ci napisałam, jak - ale jesteś tak zajęty przekomarzaniem się z forumowiczami (swoją drogą, skruszeni ludzie się tak nie zachowują), że nawet tego nie zauważyłeś.

187 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-30 18:41:01)

RavenKnight napisał/a:

A żeś się chłopie popisał, sam wytykasz komuś "błędy", których nie ma, a sam walisz byki w stylu "Poskarz".

Daj spokój, bo nie wstanę z podłogi big_smile

W sensie że powinno być poskarrz?
Buahahahaha
Co za piękne samozaoranie

Dobrze Ci radzę, tak z życzliwości. Lepiej się nie odzywać i tylko wyglądać na kretyna

188

LeeDeen napisał/a:

W sensie że powinno być poskarrz?
Buahahahaha
Co za piękne samozaoranie
Dobrze Ci radzę, tak z życzliwości. Lepiej się nie odzywać i tylko wyglądać na kretyna

co za typ
http://sjp.pl/poskar%C5%BC

189

Ostatni raz Ci odpowiadam, bo żałuję czasu na Twoja osobe:
http://www.dzienniklodzki.pl/motofakty/ … ,10445558/
I wiele, wiele innych przykładów

190

Przyszedłeś tu, by uzyskać rady, czy po to, by się kłócić?

191

LeeDeen napisał/a:

I mimo tego ma coś do powiedzenia. Więcej niż Ty, bo u Ciebie forma przykrywa uboga treść.

Wcześniej miałeś zupełnie inne zdanie dlatego pozwolisz, że nie wezmę sobie tego zbytnio do serca. Rozumiem, że się odgryzasz wink

Elle88 napisał/a:

Dzięki za wyrazy empatii do mojej małżonki, jesteś kochana!

Ty jej zbytnio nie miałeś, a mnie jej po ludzku szkoda.

Co desperacja i brak powodzenia robi z kobiety. Smutne, że tak desperacko szuka uznania wśród obcych ludzi na jakimś forum, w którym nie jest nawet moderatorem. Czyżby rzeczywiste alter ego było tak bardzo zwykle i trywialne?

Nie muszę "szukać uznania". Ludzie sami wyrażają niezależne opinie n/t moich wpisów i jak widzisz w przewadze są one raczej niezłe. Także nieskutecznie podgryzasz mi kostki wink
Moje 'alter ego' raczej nie różni się od tego Forumowego, w przeciwieństwie chyba do Ciebie, co? To nie ja prowadziłam podwójne życie smile

192 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-08-30 19:10:08)

koleś ma kija w dupie, walnął byka i teraz udaje głupiego i wszechwiedzącego, jak jesteś taki mądry to używaj polskich znaków panie przemądrzały, EOT

pewnie w dodatku kurdupel

193

Cyngli napisał/a:

Przyszedłeś tu, by uzyskać rady, czy po to, by się kłócić?

Nie ja zacząłem. Jak mnie atakują to zwyklem odpierać atak i wyprowadzać kontrę. Dotyczy to nie tylko samozaoranego przeciwnika ale i przeciwniczki.

194

Elle, gdybym miał cycki i nazywał się np 'pyskowataMariola' miałbym także lokalne kółko fanek, które nie mają własnego zdania :*

195

LeeDeen napisał/a:

Elle, gdybym miał cycki i nazywał się np 'pyskowataMariola' miałbym także lokalne kółko fanek, które nie mają własnego zdania :*

Dobra, a teraz jeszcze powiedz nam co dzisiaj zrobiłeś dla swojej żony. Bo widzę, że na przepychanki słowne masz dużo czasu.
Czy może znowu pozwalasz na to, by płakała godzinami w łazience, a Ty w tym czasie zapewniasz sobie rozrywkę wykłócając się z forumowiczami?

Posty [ 131 do 195 z 220 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024