Odp: Opowieści jednej litery
Małolata mistycznie miętoliła,macała małe masełko mrożone, machając mi moją małą mleczną mydelniczką, mimo mimiki mojej myśli.
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej
Małolata mistycznie miętoliła,macała małe masełko mrożone, machając mi moją małą mleczną mydelniczką, mimo mimiki mojej myśli.
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej mu
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej mu możliwości
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej mu możliwości męskiej
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej mu możliwości męskiej małomówności
138 2016-09-19 09:14:15 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-09-19 09:14:44)
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej mu możliwości męskiej małomówności,mrukowatości.Właśnie
Myślałam mimowolnie,może mnie miłuje mój małżonek miluśki, mięsożerny macho,mimo mojej myśli miażdżącej mu możliwości męskiej małomówności,mrukowatości.Właśnie
Właśnie wczorajszy
Właśnie wczorajszy wypad
wypadł wariacko ważąc ważne wąsy widocznego wróża wozacego wino wisniowe wartko wokół wrazliwej widokówki
142 2016-09-20 07:25:49 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-09-20 07:40:47)
jeruka9 piszemy tylko jeden wyraz
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko ważąc ważne wąsy widocznego wróża wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej
jeruka9 piszemy tylko jeden wyraz smile
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko ważąc ważne wąsy widocznego wróża wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając
147 2016-09-21 07:57:50 Ostatnio edytowany przez jeruka9 (2016-09-21 07:59:20)
wielkiego wieloryba
dp: Opowieści jednej litery
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego
149 2016-09-22 08:35:47 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-09-22 19:31:38)
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.
wyżarłbym wszystko wokół wyrzekł wieloryb wielki
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.Wyżarłbym wszystko wokół, wyrzekł wieloryb wielki,wachlując
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.Wyżarłbym wszystko wokół, wyrzekł wieloryb wielki,wachlując własne
p: Opowieści jednej litery
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.Wyżarłbym wszystko wokół, wyrzekł wieloryb wielki,wachlując własne, wielgachne
154 2016-09-23 16:44:08 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-09-23 16:44:40)
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.Wyżarłbym wszystko wokół, wyrzekł wieloryb wielki,wachlując własne, wielgachne, wstrętne
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.Wyżarłbym wszystko wokół, wyrzekł wieloryb wielki,wachlując własne, wielgachne, wstrętne włożone
Właśnie wczorajszy wypad wypadł wariacko, ważąc ważne wąsy widocznego wróża ,wożącego wino wiśniowe wartko wokół wrażliwej widokówki widocznej widowni wesoło wariując,wyśmiewając wielkiego wieloryba,ważącego wieeeleee.Wyżarłbym wszystko wokół, wyrzekł wieloryb wielki,wachlując własne, wielgachne, wstrętne włożone
wąskie
wąskie walory
wąskie walory wielorybnicze. Każdy
159 2016-09-26 16:42:35 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-09-26 16:43:09)
Każdy kiedyś
Każdy kiedyś kogoś
Każdy kiedyś kogoś kochał
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę, którą
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę, którą każdy
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę, którą każdy król
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę, którą każdy król królestwa
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę, którą każdy król królestwa kupował.
Każdy kiedyś kogoś kochał. Kochanie koniecznie kup kolorową kamizelkę, którą każdy król królestwa kupował.
Czerwona
Czerwona cegła
Czerwona cegła,cement
Czerwona cegła, cement częścią
Czerwona cegła, cement częścią całej
Czerwona cegła, cement częścią całej chaty
Czerwona cegła, cement częścią całej chaty chylącej się
Czerwona cegła, cement częścią całej chaty chylącej się co chwila.
Dużo
Dużo dobrego
Dużo dobrego dzisiaj
Dużo dobrego dzisiaj działo
183 2016-10-02 11:21:07 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-10-02 11:21:27)
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie
184 2016-10-02 18:17:32 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-10-02 18:18:50)
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłebnie
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc działania
187 2016-10-03 10:02:22 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-10-03 10:03:03)
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc działania długoletniego
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc działania długoletniego działacza
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc działania długoletniego działacza,dlatego
190 2016-10-05 06:53:34 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-10-05 06:54:17)
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc działania długoletniego działacza,
dlatego donoszę
Dużo dobrego dzisiaj działo się dokładnie,dogłębnie drążąc działania długoletniego działacza,
dlatego donoszę darmowy
dlatego donoszę darmowy dodatek
dlatego donoszę darmowy dodatek do
dlatego donoszę darmowy dodatek do dzisiejszego
dlatego donoszę darmowy dodatek do dzisiejszego dnia.