zostawił mnie bo miał mnie dosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zostawił mnie bo miał mnie dosc

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: zostawił mnie bo miał mnie dosc

Jeny...przestańcie pitolić dzieciaczki,co? big_smile

Moja miłość...moje love...big love...prawie newerendingstory....popłakam się.
Ma ktos smarkatki? tongue

Zobacz podobne tematy :

Majka białe z koronką? wink

Temat zamykam, może kiedyś opowiem Wam druga część tej historii,  dziękuję za pomoc

69

malgosiaczek1987 napisał/a:

Majka białe z koronką? wink

Boli,jak sie wytknie desperację,prawda? big_smile

Nie, ja wiedziałam że to co robię jest desperacja, nawet wiele razy w SMS go.przepradzalam za to, ale gdybym nie napisała tego, czego nie dał mi powiedzieć, czulabym się źle

71

Wkręcasz sie i robisz z siebie debila...nie widzisz tego?
Mówisz,ze nie będziesz dziecinnie postępować,a w pierwszym czy drugim poscie napisałaś,że bombardowałaś go mesami...kto jest dziecinny i dziecinnie podchodzi do sprawy?On sie nie odzywa...nie chce kontaktu...Ty zachowujesz się jak w "fatalnym Zauroczeniu'

72

Jaką drugą część historii!?!?!?!?!?!?!
Kobieto, jesteś niereformowalna!!!!!!!!!!!

73 Ostatnio edytowany przez Lucjusz69 (2016-07-23 09:46:26)

ZnakZapytania7 napisał/a:

Jaką drugą część historii!?

" Fatalne zauroczenie 2" big_smile

Jedynkę bardzo lubię, Glenn Close - genialna!

Ale mówiąc poważnie, to też bym się płaszczył. Gdybym był zakochany.Zakochani tak mają. To trochę tak,jak być w stanie wskazującym. Ostro i wyraźnie widzą  ci trzeźwi dookoła.

Ale we dwójkę tak mieć, to już nie haj, to raj!

74 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-23 13:44:33)

Lucjusz69 napisał/a:
ZnakZapytania7 napisał/a:

Jaką drugą część historii!?

" Fatalne zauroczenie 2" big_smile

Jedynkę bardzo lubię, Glenn Close - genialna!

Ale mówiąc poważnie, to też bym się płaszczył. Gdybym był zakochany.Zakochani tak mają. To trochę tak,jak być w stanie wskazującym. Ostro i wyraźnie widzą  ci trzeźwi dookoła.

Ale we dwójkę tak mieć, to już nie haj, to raj!

To prawda. Raz w życiu się tak zakochałem, że nie mogłem się powstrzymać od płaszczenia. I to wcale nie tak dawno. Najgorsze, że obiektywnie to człowiek wie, że to bez sensu ale niestety serce nie sługa. I wiesz co? W przeciwieństwie do naszych Pań nie wstydzę się tego ani nie uważam, żebym się zeszmacił. Najważniejsze to jednak zachować umiar i granice, żeby nie zatruć życia obiektowi uczuć. No i oczywiście teraz będę się już dużo bardziej pilnował, żeby tego nie powtórzyć. Choć zważywszy na mój wiek (40+) to już bardzo mało prawdopodobne, żeby mi się coś takiego drugi raz przytrafiło. No i na szczęście. Jeśli obie strony są tak sobą zauroczone to jest to raj. Ale jeśli tylko jedna to jest to niestety piekło sad

75 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2016-07-23 15:10:24)

Moja koleżanka mówi, że w miłości nie ma dumy. To mnie trochę stropiło /o ile to prawda/

Co myślicie?...

/tu mi sie przypomina scena z "Placu Zbawiciela" - jak bohaterka rzuca się za odchodzącym mężem, łapiąc go za nogi! o kurczę... może ja faktycznie nie  kochałam naprawdę?/

76

weronka44 napisał/a:

Moja koleżanka mówi, że w miłości nie ma dumy. To mnie trochę stropiło /o ile to prawda/

Co myślicie?...

Dumy co prawda nie ma (tu się zgadzam), ale równocześnie zawsze, ale to absolutnie zawsze, powinien być szacunek do samego siebie.

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zostawił mnie bo miał mnie dosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024